48

Канадска АЕЦ

преди 1 година

Тройната отказа строеж на Канадска АЕЦ, а после ГЕРБ 2012 закриха Б.А., Ю.П. и Белене. Българската енергетика беше системно унищожавана. Внасяме храни, торове, дрехи. С Концесията на Водата окончателно ни доунищожиха. Ток от 2000 г. е поскъпнал от 15 лв. до 75 лв. лято. ВЕИ и фото напомпаха инфлацията, нито са екологични, нито са евтини. Но са собственост на бивши и настоящи депутати и чужди ТНК-та. Идва зима средно без да ползваме парно и топла вода, само за сградна ще плакаме м/у 130 и 200 лв

47

ККК

преди 1 година

Ще се научите, неандерталци. Това е пътят. Закриване на всичко, дето бълва въглерод. И ще плащаме, много ясно. Няма да ви бичат климатиците постоянно.

46

Иванов

преди 1 година

И Денков казва така.. няма да ви го..... Сега и веднага а постепенно и след време ще ви го забием много здраво,и както грешно преведения филм.който оцелее,ще разказва.затова грабвайте телата,някой се изкряска..

45

Иванов

преди 1 година

Всеки говори алабализми никой не казва точно и ясно как и колко ще плащат обикновените битови потребители едно обаче ще се случи пенсионерите най вече ще бъдат с привилегии за тока

44

Hari

преди 1 година

Не знаех че може да има такива полуграмотници като Виктор Минев и Пенева. Инвестицията във ВЕИ-та е най-сигурния начин цените да отхвръкнат до небесата. Всички тези ВЕИ производители и търговци само чакат да се "либерализира" пазара и ще почне голямото клане с цените. От над 12 години съм във ВЕИ сектора и много добре знам за какво става дума.

43

Анонимен

преди 1 година

Така е при демокатичния капитализъм, посредници, доставчици - снабдители на електроенергия - търтеи на гърба на работещите в държавата.................затова ко ще има поскъпване, скъпи българи................

42

Да строим АЕЦ

преди 1 година

Това е решението за бъдещото производство на електроенергия. Перките и панелите са само поддържащи можности. Така че сглобката ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС да спре с това безумие да продава реакторите на АЕЦ Белене, а да търси фирма, която да строи. Предният енергиен министър беше казал, че има интерес от френска фирма. Добре, нека да бъде френска. Как така Украйна, която е във война с Русия, е готова да строи АЕЦ с нашите реактори, а ние не можем защото били руски. Евроатлантизъм да, но сиренето е с пари.

41

Въпрос

преди 1 година

Живея в апартамент на вторият етаж на жилищен блок. Къде да си сложа соларен панел, който да може нещо повече от това да ми зарежда мобилният телефон?

40

Асоциация

преди 1 година

Гарантирани Свръх Печалби!

39

Отврат

преди 1 година

От 10 дерета вода ще докарат само и само да убедят хората да не обръщат внимание. После ще кажат ами това е положението от ЕС така искат. Ние друга идея имахме и тн. И народа пак ще е изтупан като брашнян чувал. Ама малко му е, уж пари нямат -заведенията пълни че и на опашка се чака за място, всеки яде пие и не му дреме. Ама ще му задреме но ще е мн късно. Заслужаваме си всичко което ни се случва. Даже мине малко.

38

Анонимен

преди 1 година

Да изритаме престъпниците в парламента. Дошли са да крадат от еврофондовете и да унищожават държавата ни.

37

BGexit

преди 1 година

ЕС ни налага тази престъпна либерализация. Време е да им покажем средния и да им бием шута.

36

Анонимен

преди 1 година

Към 38. Трябва да допълня, че ТЕЦ-2 работи на минимална мощност не защото не може повече. От коя централа кой блок и на каква мощност ще работи зависи от националния диспечер. Но той, явно, зависи от някой друг.

35

Анонимен

преди 1 година

ТЕЦ- 2 има повече мощности от двете американски централи взети заедно. Освен токът им е по-скъп и България плаща вместо тях санкциите за вредни емисии. От осемте блока на ТЕЦ-2 работят само два, от които единият е на минимална мощност. И, въпреки всичко, те са основните производители. ЗАЩО? Защото ТЕЦ-2 отдавна целенасочено го разоряват.

34

Майора

преди 1 година

Жалко, никой не го интересува съдбата напбикновените хора! Каквото ние само си направим , никой друг не може да ни го направи ! Така беше със закриванвто на четрите блока на АЕЦ , така е и със ТЕЦ , при положение че другите страни ги отвориха наново! Жалко , каквито са политиците , таковани е и управлението!

33

Анонимен

преди 1 година

Каквито "политиците" такива и "експертите". Платени, продажни, некадърни, плоскомозъчни краварски еничари и подмазвачи

32

Анонимен

преди 1 година

Господ да ви съди,геноцид.Видяхме на фирмите как ни либерализиеахте с 300процента отгоре.

31

А

преди 1 година

Денков е прав, сметките няма да се повишат, защото потреблението при много високите цени рязко ще падне. А експертът е гола вода и кал по ушите, сигурно е от тия, които при ГЕРБ им бяха подарени дипломи, даже не са ги плащали.

30

Предлагам

преди 1 година

Като ни направят тока на тройна цена, всеки българин да вземе от къщи по два метра здраво въже и да се срещнем пред парламента...

29

Анонимен

преди 1 година

Социализмът беше електрификация и власт на народа. Капитализмът явно е без ток и власт на мафията