38

Анонимен

преди 8 месеца

Монопола никога не е на хубаво, както на пазара, така и в методите на разплащане. Та тъй, всичко електронно е на зле.

37

Подрепям

преди 8 месеца

Тъкмо ще се види какви мизерни ваучери дават работодателите и няма да пишат че примерно дават 200 лв ваучери на месец а реално на самия работник дават 100.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Толкова ли е трудно тези пари да се дават със заплатите, какви ваучери на хартия или електронни. Стига само се имитира дейност.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Вие тук само кеш ли плащате? Нямате карти, банкови сметки? Сметките за ток, вода, парно по гишетата ли се редите да ги плащате? Наистина този сайт се е напълнил с тАпи рушофилски тролеи, които само злобеят за всичко

34

Анонимен

преди 8 месеца

Да чакаме ли и парите и хората да станат роботи

33

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 21 : Ако фирмата не може да си позволи да плаща труда ти - намираш друга. Аз като не мога да си позволя ново бентли никой няма да ми го даде за 1000 лв. Ако ти се съгласиш да работиш за стотинки проблема е твой.

32

ввв

преди 8 месеца

малък но *** народ, как намерихте негативното в това :)За работодателите е 1000 пъти по-лесно,защото няма счетоводителката да пази листите с подписи кой е взел и кой не и да търси хора да им ги дава. Представям си във фирма с 500 служителя.За работника е по-добре, защото ще си ги получава веднага и ще може да ги ползва за всякакви суми. Сега чакам бай *** да обясни защо пак е недоволен

31

Рамбооо

преди 8 месеца

За съжаление не навсякъде дават ваучери за храна. Дори хора с по 1000 лв. заплата на държавна работа не взимат ваучери.Който взима нека черпи....

30

Анонимен

преди 8 месеца

Пълни глупости, ще откажат работодателите да се занимават

29

това

преди 8 месеца

си е узконенна кражба на пишман работника,дето и не знае къде го водят на работа,за съжаление българина има само права и живее вече не в комунизма,ами направо в рая,шапка на тояга

28

ЮдеюСемит-Лихвар

преди 8 месеца

Р0ботете Р0бе за Цифрови Виртуални Неща - те са По-Евтини дори и от Печатарската Преса, вече и за Китайско Мастило и Хартия - не Трябва да Плащам, а Вие си Р0ботете - до Гр0б!

27

Анонимен

преди 8 месеца

"Клиентското изживяване" ...Тази женица отлично знае, че масово работодатели дават тези ваучери като част от заплатата а не като добавка към нея за да укриват данъци, защото са необлагаеми..."Клиентското изживяване" е в ущърб на работника или служителя в такива случаи....

26

хе хе хе

преди 8 месеца

Така де, строга отчетност на харчовете е нужна. И възможност за контрол при необходимост. Тоя там е "русоофил"? Цък - вече не може да харчи, да умирга. Недостатъкът на схемата е един - при пряка среща между сопата и клавиатурата, надделява сопата. Доказано е:)

25

Свобода

преди 8 месеца

Щом и за тази новина се намират недоволни из коментарите долу и конспиратори, значи нещата са много зле наистина!

24

Анонимен

преди 8 месеца

Ще ядете електронни единици и нули с тия въображаеми ваучери.

23

Споко!

преди 8 месеца

Днес ваучерите, утре книжните пари! И здравей Оруел! Младите поколения вече са обработени и готови за цифровия пандиз, за възрастните на никой не му пука и без друго. Светло бъдеще идва!

22

До 19

преди 8 месеца

Кой говори за мен? Чукча писатель, то ти личи хахах.

21

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 14Ако фирмата не може да си позволи да плаща високи доходи то колкото и да се раздаваш и дори да оставаш извън работно време няма да получиш в дадената фирма високи доходи. Идеята е да трупаш опит в дадената фирма и след това да я смениш с такава която ще ти плащат повеме.

20

Анонимен

преди 8 месеца

До 20 : така се става вечен безработен аутсайдер.

19

На Интервюто за

преди 8 месеца

Работа - им Викам - Искам да Ми Плащате във Физическо Злато - Гледат ме като Отровени От Гъби - Викам им - Ами Търсете си Друг "Човешки Ресурс" дето Продава най-Ценното си - Ограниченото си Време на тая Земя за Цветни Хартийки и Цифрови Пари!