18

Анонимен

преди 9 месеца

Гаварит Мацга...

17

Грета Тунби :

преди 9 месеца

Или нещо друго :)

16

Iordan Ivanov geolog

преди 9 месеца

Warnings about climate change with anti climate weapons.. Експерти да направят оглед на териториите преди пожарите и след подпалването на всеки един. има огромен обем данни от сателити и нагло вредни камери .. След като наркомани на власт принудиха милиони водачи да увреждат тежко нелечимо климата с включени фарове денем засякохме ПРОСУХВАНЕ НА ГОРИТЕ в България. Започнаха гиляди пожари..ПОдобно засичаме в Канада,..

15

Евреиския заговор

преди 9 месеца

стои зад пожарите !!! Само в Гърция беха заловени повече от 80 подпалвача - до един "бежанци" Евреиските глобалистки фондации ни организираха тези пожари

14

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Дивашко е да...палиш,но май това са...причините за тези огромни пожари. Природата сама не би причинила това...нарочно е направено.

13

Анонимен

преди 9 месеца

При над 100 арестувани за практикуване на пиромания мисля ,че отговора на въпроса е риторичен.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Ако на мигрантите вече им викат "климатични промени" сигурно са прави!

11

Valio

преди 9 месеца

Климатичните промени са за *** които ги измислят за да крадат пари.......иначе природата си е природа от много,моного време и никой нищо не може да я промени.

10

Анонимен

преди 9 месеца

По-скоро нещо друго

9

Бай Иван

преди 9 месеца

Любимите на изчаткалите либерали - мигранти от третия свят палят нарочно огньове, освен това масовото ликвидиране на животновъдството заради зелените меки китки доведе до недостачно изконсумираме на пасища, тревата расте висока, после изсъхва, става слама- разпалва се по-лесно, зелените терористи и либералите трябва да се изгонят от ЕС и ще има надежда за този континент ;) !!!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко е умишлено.

7

MaйMyнaтa

преди 9 месеца

Климатични промени няма, иэбиите си го от Tьпитe..Кpaтyни. Има само пренаселение с човешки oтпaдъци, което пък, трябва да се поправи....във даден моменг

6

Бай Илийчо

преди 9 месеца

Скоро време зарад тия климатични промени таков глад ша настане,че гзо ни пайджина жа фане .Па разпраят и водъ за пиене нема ду има!

5

Анонимен

преди 9 месеца

До Конспирация Марк Крас нещо като дървената мафия ли е бил?

4

Конспирация

преди 9 месеца

Ако Марк Крас беше жив от Римско време, щеше да харесва пожари на определени места. Особено такива чиито земи са много доходоносни за имоти, но няква рая разбираш ли живее там и ПРЕЧИ! Нека хората прочетат за Марк Крас и най-вече бизнеса му и как става един от триумвиратите и как натрупва богатството си. Релевантно е и за днешни дни.

3

Иван

преди 9 месеца

В Гърция от Март до края на Октомври е вечно над 35 градуса. Не знам за какво говорите, но Гърция се намира в тропичния климатичен пояс.

2

Анонимен

преди 9 месеца

По заглавието и по обема на текста мога да предположа че е неква пропагандичка. Лично видях и изтеглих няколко различни видеа, в които приходящите инженери и прочие стипендианти нарочно и целенасочено палят пожари в Гърция. А също, преди 30тина години, когато за пръв път отидох в Атина, планините около нея бяха изгорели, и местните ми приятели ми обясниха че всяка година е така и са предизвикани от хора палежи с разни икономически интереси. Та така. Само не ме занимавайте пак с КЛИМАТИЧНОПРОМЕНИ

1

Анонимен

преди 9 месеца

Оооффффф