29

Анонимен

преди 8 месеца

Видяхме по 100 литра дъжд на кв. метър

28

Анонимен

преди 8 месеца

До несебърец: Пълно е само в твоята глава.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Не се спряхте с туй море туй скъпо онуй скъпо пък

26

Анонимен

преди 8 месеца

Ми , ходими се на морето ,но сега гледам прогнозата дъжд за другата седмица ,та кой лъже ?.....

25

Алекс

преди 8 месеца

Мутроморие? Не,благодаря.Ще пропусна.

24

несебърец

преди 8 месеца

Пълно е с летовници градчето. Шопи нахални вън !

23

До анонимен 21

преди 8 месеца

А някоя друга година да са ни ухажвали така страстно вад българите-никога,нарпротив сваляха като бесни руснаци,поляци,украинци мин.год.нас ни гонеха девонстративно,менюта само на техните езици и т.н.Сега рязко пламна любов към нас-елате вие нещастници наточили сме секирите-всичкото полак,румънци и т.н минава транзит за южните ни съседи.Дори любимите им руснаци ги предадоха,а укр.ги употребиха и .СБОГОм завинаги, мутри!

22

Анонимен

преди 8 месеца

А не е ли идеално за разходка на Витоша или само за море е идеално. Или на Витоша, Говедарци и Рибарица е идеално само зимата според синоптиците.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Ква е тая реклам на това море бе? Всички мрьии ни проглушиха ушите с това мореКолко им плащат мутрите за тая реклама?

20

Анонимен

преди 8 месеца

В Гърция сме за пръв път,досега удържахме фронта и намирахме оазисчета,непревзети от мутри и конц.чадъри.Сърцето ми се къса от разликата-обширни свободни зони празни,по-евтино,спокойно,чисто.Щом нас утраправоверните черноморци ни изгонихте с ритници,какво остава за любимите ви поляци и т.н.И те са тук,румънци,немци,унгарци.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Естествено,че ще си хапна вкусен гирос-местна храна,риба не обичам,имам алергия към морските дарове. Първа линия ресторантче,сервитьор,вместо миналата година " салата" 15 лева в убито заведение в Бяла-с 3парч.краст.и 1домат.И цените ги държат ниски точно да привличат западняци,с каквито лидълът е пълен,те нямат бг комплекса може да съм на мизерна заплата с кредити,ама ще ям миризлива супа на плажа за 15 кинта да им покажа на тЬез Ора.Западняците си правят сметката,затова са тук,балконите сапълни

18

Анонимен

преди 8 месеца

Като бях малък помня че ми обличаха яке за училище, а сега 37 градусови жеги и ще търсим прохлада по морето! Нямало климатични промени, а луди конспита??? Така отричахте и ковид, докато покрай вас доста хора си отидоха

17

Ужас

преди 8 месеца

Спрете да гледате само кое е евтино и как на едното място салатата била 12лв, а в Гърция примерно 8евро. Българските бизнесмени трябва да разберат, че има доста хора, които не гледат къде е най-евтино, а търсят качество и отношение. Искат условия за паркиране, разходки, много добро качество на храна и обслужване. Но у нас са рядкост, дори и на много скъпи места.

16

Сашо гръка

преди 8 месеца

До АнонименПоредният който "ХОДИ В ГЪРЦИЯ" но хапва сандвичи и пазарува бира от лидъл ;) Е ама си бил в ГРИЙС! :)

15

Анонимен

преди 8 месеца

Абе вие не разбрахте ли,че няма да ни върнете,изгонихте българите,сега ревете да се върнем,щото всичко живо ходи в Гърция,Испания и т.н.В момента сме В Гърция-евтино в левовата им равностойност- 3 евра гироси на плажа,лидълът много по-евтин пак в левов.равностойн.Пълно е с поляци,румънци,има герм.номера,австр.и т.н.Фри зони- празни,по-мека жега.Всеки,който дойде по бг черн.пропищя от безумни цени,прос.иране,НИКАКВА СВОБОДНА ЗОНА.Сбогом завинаги!!!!!

14

Анонимен

преди 8 месеца

37 градуса през септември! Съсипаха я тая държава!

13

Анонимен

преди 8 месеца

Ще чакам малко да изстине, че да се промени струклтурата на водата, пък тогиз...хи хи хи

12

шоп дървар

преди 8 месеца

7: На кого си дал червен картон бе пал ячо? 40 години разчитахте на шопите да дойдем да ви нахраним за цяла година напред. А Несебърът ти е станал вече квартал на Бургас. хахаха см.шник.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Кое море, фекалното ли?

10

уточнение

преди 8 месеца

Морето не е само температура на въздуха и водата!!!Време е нашите алчни хотелиери да го разберат.Мръсотията ,скъпотията ,чалгата ,простотията и наглостта на местните феодали прогониха българските туристи завинаги!!!Халкидики е пълен с българи от май до средата на октомври-факт!