34

Анонимен

преди 8 месеца

По цялото Бетономорие водата е замърсена.

33

Анонимен

преди 8 месеца

пише в тая статия Че на 1 М дълбочина има ешерихия, а няма на повърхността ? Тогава да ходим по водата ли в това море ?

32

.

преди 8 месеца

за държавата сме стадо и нашите интереси имат нула значение

31

Анонимен

преди 8 месеца

Попския плаж мирише на канални води от километър ,и няма нужда да си специалист ,за да видиш фекалиите по брега.

30

...

преди 8 месеца

анализатори, специалисти и обикновени плямпачи не могат да ме излъжат да отида да се къпя във фекалиите на морето. Просто спрете да се напъвате, на всички ни е ясно и то от години за какво става дума. Спестете си напъните и грешните пари за платени статии.

29

Анонимен

преди 8 месеца

тази година цените са вдигнати двойно ,но умните българи вече са в Гърция и Турция и не искат да газят в каналните води на Царево.

28

Анонимен

преди 8 месеца

По цялото Бетономорие водата е замърсена.

27

52847

преди 8 месеца

До Галин Костов-Кои морски курорти си посетил около Колобжег ,в Полша бре Гошко?Ти си горския от Царево и си ходил на екскурзия единствено до Бургас.Не се опитвай да се правиш на умен.От километър си личи, че си обикновен лесничей.Тиквата само такива ви намира ,за да не си личи колко е неграмотен самия той.

26

ха-ха

преди 8 месеца

До Галин Костов -Гоше ,Гоше лъжецо гербав и крадлив!Какви Балтийско ,Северно и т.н. морета сънуваш?Мръсотията в и около Царево е потресаваща!В Гърция явно не си стъпвал ,мишок с мишок.Всеки малък хотел има поне един или няколко резервоара в които се утаяват водите и с водата се поливат градините.Утайките се извозват след сушене!В сезона идват големи цистерни , изпомпват водата и я карат в пречиствателни станции!Всички големи /над 50-100 легла/ хотели имат пречиствателни ,работещи денонощно!

25

Галин Костов

преди 8 месеца

Колкото до цвета на Черно море, мога да ви кажа че е направо лазурно в сравнение с Балтийско или Северно море. Бил сам там и съм видял с очите си. Водата при Колобжег в Полша е буквално кафява. Правете си сметка според вашата профанска логика какви фекални води се изливат в него от цяла Швеция, Финландия и Германия, за да стане водата толкова ***! Никой не отчита наличието на планктон и микроводорасли, а говори наизуст.

24

Галин Костов

преди 8 месеца

Пълни глупости. В повечето места няма канализация, камо ли пречиствателни станции. Камиони-лайнарки щъкащи по улицата са обичайна гледка там. Колко хотела като тези на Слънчака си видял изобщо в Гърция? Как така си по представяш малък семеен хотел, най-често една къща, че и със собствена пречиствателна станция!?! Това че са ви пуснали по някой лев да правите антиреклама, не значи че всички сме шарани. На Попския плаж мирише на тиня от рекичката, която се влива. Така мирише и в Париж при Сена.

23

Анонимен

преди 8 месеца

И на Нестинарка е нещо подобно,много хора се оплакват и пият лекарства от проблемите с морето.Аз влизам само до колене.Пясъка на плажа намирисва също.

22

ивана

преди 8 месеца

До Галин КостовПърво, предаването е на запис, а не на живо, и нали не мислите, че ще излъчат кой кога се е гътнал от вирус?! Действителността е, че там смърди на фекалии отдалеч и точно поради тази причина, плажа е пуст и снимат там; Кой ще им разреши да "изселят" който и да било друг посещаем плаж, за да си снимат формата?Пречиствателната станция е точно там - от другата страна на шосето и именно подари плитко заустване в морето (а твърде е възможно и от онази "река") се лее тази помия.

21

Бургас

преди 8 месеца

Вярвам на СУ, а не на РЗИ Бургас,още повече,че лично ги познавам...

20

Анонимен

преди 8 месеца

Бяхме на Царево, не знам кой плаж наричат попски, но бяхме на южния. Така меришеше, не смърдеше, че не се траеше. Отврат. От десетилетия съсипват българското черноморие и за това са виновни държавните чиновници, които вземат подаръци и си затварят очите за всички престъпления, защото плажната ивица е част от богатството на България, което са превърнали в *** и бетон. Наслаждавайте се на Черно море, поздрави от Гърция!

19

ха-ха

преди 8 месеца

До Галин Костов-Ти не си Галин Костов ,ти си Гошо Лъжеца ,кмет на Царево.В Гърция всеки хотел има пречиствателна станция!!!Явно си ходил само до Лозенец Гошее....

18

Галин Костов

преди 8 месеца

Наистина, не знам вече колко формата на "Игри на волята" бяха заснети на Попския плаж. Всяка втора игра включваше плуване. С такава висока концентрация на Ешерихия коли, каквато твърдят от Софийския университет, все някой от участниците щеше да хване диария или някакъв друг стомашно-чревен проблем. Цялата работа наистина намирисва, още повече че се налага мнението, че водата в Гърция била чиста, а в същото време за толкова години в които ходя не съм видял нито една пречиствателна станция там.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Пробите да се вземат от там от където се къпят хората.

16

Офф ,да се омитат

преди 8 месеца

Крайно време е местните търтей да се научат да работят ,вместо да лежат по гръб 10 месеца в годината.И тази година цените са вдигнати двойно ,но умните българи вече са в Гърция и Турция и не искат да газят в каналните води на Царево.Тук идват само пенсионери заради спомените от соца ,когато беше чисто и евтино.А кмета е обикновен шмекер ,заобиколен от разбойници ,които източиха милиони и заграбиха последните хубави места до морето.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Ако Коста дел кроко беше завършен, нямаше да е "замърсен".