50

боеко

преди 8 месеца

Елченцето, ако немаш прашка не вървиш - дори и у Банкя

49

Анонимен

преди 8 месеца

Който сее ветрове, ще жъне бури. САЩ ще го усетят в първо лице и изглежда ще е скоро.

48

123

преди 8 месеца

Тия не престават да правят войни.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Австрийският икономист Гюнтер Фелингер, който се представя като "Председател на Европейския комитет за разширяване на НАТО за Косово, Украйна, Босна, Австрия, Молдова, Ирландия, Грузия", обяви необходимостта от разделяне на Бразилия на пет отделни държави поради партньорството й с Русия в рамките на БРИКС.

46

Шайка Зулу

преди 8 месеца

До Мали Буркина ФасоСвободни са на кукуво лято :D

45

До 42

преди 8 месеца

Да, вече джендърландия (САЩ) твоята втора майка е фактор

44

Анонимен

преди 8 месеца

Браво значи в Украйна забоксуваха нещата и сега новия конфликт, който готвят, е Китай-Тайван

43

Тихомир

преди 8 месеца

Тия раздават наляво и надясно оръжие, пръскайки пари за прозводството му, а нашите финансови министри, щото са много начетени, продължават да купуват американски ДЦК. Тоест, с нашите пари раздаваме оръжие дека иска сенилния дедо байГън. Адска логика.

42

Сата НАТО

преди 8 месеца

Значи Просията вече не е фактор.... Мачът там се доиграва.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Сатанистите от Вашингтон могат само да разпалват войни по света. Отговорни са за всички по-сериозни въоръжени конфликти от 1945 г. насам

40

36

преди 8 месеца

Хах! Защо минус, бе чедо? Нима си мислиш, че има друга причина. Изгърми ли TSMC, повлича със себе си компании за десетина трилиона, почти изцяло на америкаснката стокова борса. Ще има нова "голяма депресия" тогава.

39

Рубладжия

преди 8 месеца

Скоро да очакваме помощ за Кюрдите в Турция, за Баските и Шотландците. Трябва да сме морални все пак и България също да помага. Няма ли ние да пратим нещо за Тайван например хартиените ф16ки?

38

Мали Буркина Фасо

преди 8 месеца

Нигер и Габон са Вече Свободни Държави!

37

Анонимен

преди 8 месеца

Русия няма да започне световна ама виж Китай са по луди и имат войска ,а не като нашите ***. Половината ще се разпознаят като жени или растения благодарение на толерантноста и няма да тръгната на война. Практически няма да има война а бърза победа

36

Анонимен

преди 8 месеца

Не толкова Тайван, колкото Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) е проблема за САЩ.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко е икономика за тях. Ако Тайван спред да прави полупроводници, нека ви кажа, какво става - nVidea, Apple, AMD, Qualcomm, Intel, както и такива, които не произвеждат чипове, но пак са силно зависими - Microsoft, Google, Amazon, OpenAI и т.н.т - ще пострадат тежко. МНОГО ТЕЖКО. Говорим за загуба от трилиони, може и десетки. Цялата икономика на САЩ е концентрирана над тези компании. Не напразно им минават номерата - лобито ги пари.

34

Ходещата Мумия

преди 8 месеца

иска Наистина 3та Световна Война!

33

Тагарев

преди 8 месеца

Да прати и ние, че най-обичам да ме гали американец по гърба коги се наведа!!!

32

Анонимен

преди 8 месеца

"Съединените щати традиционно продават, а не предоставят оръжия на Тайван, но нараснаха опасенията, че Китай се готви да нападне самоуправляващата се демокрация, за която претендира, че е част от неговата територия" - И на САЩ това име. проблем, защото ... В Судан не бе проблем, нали? В Нигер нямаше проблем - все пак е френско, не американско там.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Поне да бяхте признали Тайван за суверенна нация :)