34

Анонимен

преди 1 месец

Да се завърне комунизма и смъртната присъда за такива хора налапали парата с цената на детски живот.Поправянето на грешките на Русенската община и на тези който стопанисват стадиона няма да ги спаси от Божието възмездие и рано или късно те ще си платят прескъпо за това.Знаят да взимат парата но не дадоха за гръмоотводи продажници и бандити. Къде е комунизма когато България беше полицейска държава.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Като си помисля като малки как сме бягали под дъжда.Баба винаги ни караше да обуваме гумени ботуши.

32

Мафия

преди 9 месеца

Доктора като прилапа всичко за 35г. забрави да инвестира 1ст. Тъй като не са осигурени безопасни условия за труд да го съдят и в затвора.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Стига вече с тия спортове.Нула сме навсякъде, а накрая и убиват децата ви!

30

Анонимен

преди 9 месеца

До Жалко Е , жалко е, че има такива хора като вас с бръмбари в главата

29

Факсинирайте се

преди 9 месеца

бе - в Европа вече Бустерират за Пирола - Новият Въображаем Вариант! Факсинирай-Бустерирай!!

28

Жалко Е

преди 9 месеца

но Още по-Жалко е, че за Хилядите Убити от КОВИД-Ваксинацията - не се дори и Споменава! Злите Езици казват, че вече в Световен Мащаб Убитите от Ваксината са поне 2 Милиона и още 20 Милиона са превърнатите в Инвалиди - до Живот!!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Имаше филм по НатДжио график - ударено от мълния дете на затревена площадка ПРЕДИ да е завалял дъжд или каквото и да е друго, беше с баща си. Но удря детето.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Абе, меките китки, вие сериозно ли мислите, че светкавици са валяли на метри от стадиона, а щръклявия треньор е крещял НЕЕ НЯМА ДА СПИРАТЕ ИГРАЙТЕ? Вероятно е било облачно може да е подухвало, да не мислите, че всеки път когато времето не е АБСОЛЮТНО ПЕРФЕКТНО , трябва да приберат децата? Голяма трагедия е, ама що трябва ВСЕ НЯКОЙ ДА ВИ Е ВИНОВЕН???

25

До Стига

преди 9 месеца

Ти наред ли си? Ако треньора беше прибрал навреме децата, сега щяха да са живи и здрави! За какви карми бълнуваш? Глупостта на един ръководител, в следствие на което е загинало дете, наричаш карма? Има задължителни мерки за безопастност, които не са спазени и отговорността е изцяло на треньора. Родителите на загиналото дете, да хващат адвокат и да действат!

24

Стига

преди 9 месеца

Ревахте. Някой неща са Карма. Толкоз. Няма съвършена безопасност, нето някой е веновен все за нищо. Сомо на лаиците все им трябва езкупетелна жертва. И вулкан в центъра на София изведнъж да ез.игне ще си търсят виновен. Простотия до шия. Така е било писано. Едни жевеят, а други умират. Така е било винаги, така и ще бъде. Или из годините поразени от мълнии не е имало.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Този треньор е абсолютен кухавел! Какво да чакаш от треньор по футбол, по физика си е чоплил носа и е гледал през прозореца. След като е допуснал, при буря и опастност от мълнии, да играят деца на терена, вината е изцяло негова. Никакви гръмоотводи не могат да обезопасят ходещите по земята, ако ще и 100м да са високи. Веднага да го арестуват и му отнемат лиценза! Защо са го оставили на свобода?

22

Анонимен

преди 9 месеца

Понякога просто така става. Бил съм на раздумка на двора на село, приятно, слънчево, по едно време примрачня, взе да изглежда сякаш е завали - събираме си дреболиите и внезапно светкавица тресна между нас и стопанските постройки, на 7-8 метра ми се стори. Нищо не изглеждаше все едно идва буря, и това беше първата светкавица

21

Анонимен

преди 9 месеца

Колосална безотговорност и простотия! Как може да държиш децата на тренировка при буря?? Какви гръмотводи, какви 5 лв? Safety First, само че това по нашите приматски територии е нещо нечувано. Жалко за детенцето...

20

х

преди 9 месеца

Мълниите я съсипаха тая държава.

19

Varg

преди 9 месеца

Видеото не е ваше,защо лъжете?На русенска медия е.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Това е безотговорно!Нелепа смърт заради липса на мерки! Гледам голф,там пускат алармен сигнал и отлагат състезанието още преди бурята да достигне до игрищата.Същото е в сериите НАСКАР,там не чакат дори най-малките капки, а гонката се прекратява.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Антената на телефона също тегля и загива.

16

Анонимен

преди 9 месеца

До Жалко 14 Това не е вярно, мълнията се привлича от най-близката точка и когато това е антена тип гръмоотвод тя отива там. Затова не се застава под дървета когато има гръмотевици защото удря по тях като най-близък предмет.

15

Никола Тесла

преди 9 месеца

Винаги има решение.