53

Анонимен

преди 9 месеца

Явно е, че не са технически причините да получаваме отказ - политически са. Българската дипломация трябва да е по активна. Само да заявяваш, че сме готови, така няма да стане. От 2007 г. Сме в ЕС, очаква се да сме понаучили това онова как се случват нещата тук. Трябва са сменим подхода явно. Не сме сами - Румъния е с нас, имаме съюзници е Европа. Как намерихме компромис със Северна Македония, така трябва да успеем и с Австрия и Холандия

52

бай Бай

преди 9 месеца

академика по смесването на мазнина със вода се изказа пак чиляка!!Ми не е лесно, преди години да крадеш от колегите от СССР, после от РФ и като идват европрограмите в БАН и от тук таме някой западняк!!великия химик академик

51

бай Бай

преди 9 месеца

До Идеалист а пък аз съм виждал как германския велик специалист се разпада когато му покажеш че великата германска технология не става!! А и съм виждал как за няма и месец изтеглят цялото си произведена стока от пазарите!! В областа на оптичните покрития!

50

Георги Илиев Митев

преди 9 месеца

Самозванец !

49

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо не си изпълнил, трябва да отидеш в брюксел и да обявиш, че България няма да приема еврото преди влизането в шенген. Защо? -- защото сам казваш, че условията са изпълнени, и второ щом не ни приемат значи има някакъв проблем с брюкселската администрация и правила. Затова не трябва да се инвестираме в еврото докато не се реши този проблем, който ни носи загуби.

48

Идеалист

преди 9 месеца

До АнонименКазвали са ми, че когато германски специалисти, додат в български подопечни на германски фирми. първо гледали състоянието на тоалетние на работниците и си правели съответните изводи. Дали гледат нужниците по нашата граница?

47

Анонимен

преди 9 месеца

Това и Бойко го каза преди 19-Тина години. Само една барака на границата оставаше да се боядиса.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Бойко изгони ги тези некъдърници.

45

Шопендар

преди 9 месеца

Не разбрахте ли че никой не ни иска в Шенген,и не защото сме грозни,или неизпълнителни.нас ни готвят за по специални операции.,ще ни хвърлят курбан,за назидание,но светът стана малък,и ако ние горим,и запада ще гори с нас.

44

ОСТАВКА!

преди 9 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

43

Joko

преди 9 месеца

Динковвпоследно време не спираш да ръсиш глупосто ! сОпри се малко . . . Не се намираш в е БАН

42

Анонимен

преди 9 месеца

Не не дте изпълнили всички критерии - нямате позволението на Москва и псртньорите ви не ви вярват

41

една от дб

преди 9 месеца

По долни коментари по долу не бях чела. Провокатори и антиатлантици . Купени с копейки драскачи .

40

Анонимен

преди 9 месеца

Шушляк ,па и мин.пред.

39

пиле фрикасе

преди 9 месеца

Много блед беше по тиливи зора . Малко руж на бузите . Милко червилце на фините интелигентни професорски устнички биха добавили допълнителен чар и фотогеничност на мощното и в същото време меко излъчване на категоричност в Неговия възвишен одухотворен и събирателен образ .

38

Просто Кирцата

преди 9 месеца

"Трябва да се закрие руската пета колона за да ни приемат. Заради тези продажни гнидки дето са навсякъде в администрацията не ни искат." .................Какво е това "пета колона", казва се пета колония!!!!!

37

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

ТОВА ЖАЛКО ГЛОБАЛИСТЧЕ НЕ РАЗБИРА ЧЕ Е.С. СЕ РАЗПАДА,ГОСПОДАРИТЕ МУ ОТ С.А.Щ. ЗАГУБИХА ХЕГЕМОНИЯТА,ЦЯЛ СВЯТ ОТИВА В БРИКС,САМО КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ САМА СИ НАДЯВА ХОМОТА.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Охлювът Денкоглу иска да вкара родната Турция в Шенген. Запада е ужасен от този Продажник на Европейския съюз. Ще вкара Афганистан, Сирия, Ирак в Шенген.

35

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Трябва да се закрие руската пета колона за да ни приемат. Заради тези продажни гнидки дето са навсякъде в администрацията не ни искат.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Като щом сте си изпълнили нормата по евромискинлици грабвайте си бахчите с награбеното и отивайте вдън Шенген че и отатък.