9

една жена

преди 8 месеца

Важно е каква е продължителността на живота и здравето. Това са важните показатели. Системата не е здравеопазване, а болестолекуване и касоизточване. Добре е всеки да вземе грижата за здравето си в свои ръце, защото е единственият заинтересован. За съжаление.

8

Бай Дрън

преди 8 месеца

Браво, а аз ходя на лекар един път на 6 години. За последно ходих доста преди ковид кризата. Явно някой друг взема моите 50 неходения и осреднява свинското със зеле.

7

Анонимен

преди 8 месеца

отга изкарах куку преди 3 г веднъж не съм ходил и нямам намерение повече. и здравни не плащам, даумрат от глад дано мафиотите :)))

6

Анонимен

преди 8 месеца

Евростат,да си контролират Европа .Тука си източване здравната каса яко.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Имаме идея и за Англия и за Франция ,не ми ги хвалете моля ви се.

4

Анонимен

преди 8 месеца

При средна заплата 1500 лв., 8% за здравни осигуровки означават 120 лв. на месец, ходим на лекар 6 пъти в годината, значи средно това ни струва по 240 лв. на едно посещение.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Поредния безмислен евроатлантически бъркоч!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Глупости!!!На лекар ходя 1 път годишно, а съм с хронично ендокринно заболяване. Мъжа ми не е стъпвал от повече 10, а детето ми което е с тежка епилепсия е било консултиране или хоспитализиране 6 пъти и един път бърза помощ общо 7 пъти за годината, но тук говорим за дете с генетично заболяване и много здравословни проблеми. Защо проучванията са за 2021 година?

1

Евростат

преди 8 месеца

Казва и друго - Българина доплаща най-много за лечение и лекарства, на другия полюс Испания и след това Франция - безплатни лекарства и изцяло безплатно здравеопазване и то едно от най добрите в света!!!!! Нямате идея как е в нормалния лош Запад роби. Идея нямате!!