90

До 89

преди 8 месеца

Цитат...руснаците не са глупави....явно не си в час изобщо....

89

балонели

преди 8 месеца

Руснаците не са глупави. Напазаруваха масово имоти по 300-400 евро на квадрат преди години и сега ги разпродадоха на БГ баламурници на тройни цени. Руснаци скоро няма да видим, те се ориентираха към Турция, Гърция, Испания и други къде къде по-хубави от БГ дестинации.

88

Точен

преди 8 месеца

До АнонименПродават и още как! В бизнеса съм ! Просто продават с космическа скорост! И бягат! Ама много бързо!

87

Анонимен

преди 8 месеца

Може би им е казано, че след създаването на военни бази там, тази зона ще бъде бомбандирана. Аз за това бях за неутралитет.

86

Анонимен

преди 8 месеца

Не мисля, че руснаците са толкова глупави, че да тръгнат да продават имоти. От една страна това си е гарантиран доход. От друга - винаги може да се качи на самолета и да си кисне колкото си иска в собствения си имот. И последно. Това си е обречена кауза. Ти продаваш, ама нали трябва някой да го купи? Кой ще се нагърби следващите 20 години да плаща за някаква си стаичка? Нали и ремонти трябва да се правят. Брокерите едни и същи неща повтарят като папагали. 2-3ма продали и вече е МАСОВО.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Средните цени не ги гледайте. Не си струва, да купиш 28 квадрата стая, за 50000 лева, при положение, че ще спестиш по 500 лева на година от наем.

84

Архимандрит Груйчо

преди 8 месеца

До НякойКойто купува в Гърция няма акъл - с тия жеги там до 10 години ще става само за пържене на яйца.

83

Някой

преди 8 месеца

Стига заблуждавайте хората бря.цял свят разбра че всичко продадено по морета балкани и софии се инвестира в Гърция,и това е тенденция още от миналата година.Да не мислите че рашките с крадените кинти ще си продадат техното си в България,и ще го занесат в Русията.Там е по-зле и от България в това отношение.Всичко ходи да купува по гръцкото беломорие и островите.Там има търсене от страна на летовници.БГ туризма загина.

82

Поредната медийна

преди 8 месеца

Манипулация. Да, руснаците си тръгват и в това няма нищо лошо! Мишките напускат потъващия кораб първи! Но, защо? 15-20 мил., банкови лихви, скъпа рубла... бля-бля. Напишете истината: Просто мишки! Няма далавера, няма участие. Презастроени курорти, съсипана природа, опростачване, чалга, мутри и корумпирана администрация. И цените нараснали, българите и турците инвестирали!!! Да бе! Ще ви се, ама балъците ги няма!

81

Алекс

преди 8 месеца

Отлична новина.Чемодан,вокзал,Москва.Съберат ли се повечко руснаци на едно място,проблемите са неизбежни.Тръгват да ги "освобождават".

80

Нема са притеснявате

преди 8 месеца

За сметка на това Урсула ви докара укри да ви работят по хотелите и магазините.Поне ги научете на български,кво ми мрънколясват из под носа на украински.*** в Германия и се хвани продавач в магазин и им говори на български,дали ще изкараш и един час?ЩО СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ НЕЗНАМ?

79

Алкохолик

преди 8 месеца

Малко сме алкохолиците в България, че да приемаме и подкрепления от североизточниците.

78

До Слава на Рушия

преди 8 месеца

Кой ги базари ония племена? Събуди се от сън дълбок. Живееш в НАТОвска държава, а не си сателит - кандидат 16-та республика - на СеСеСеРетата, от които нищо не остана.

77

Анонимен

преди 8 месеца

никоя нормална държава не ги иска!да ходят в Индия , ха ха

76

СЛАВА на РУСИЯ

преди 8 месеца

В колониална държава нямат работа нормални хора.

75

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаите продават на турци което е още по-зле. Следва ново турско робство.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Събарат сичко и става на плащ.

73

Анонимен

преди 8 месеца

В Дубай знаете ли кви са предложенията ? Вземате го на изплащане без лихва. В Мюсулманските страни лихварството е забранено . Все пак лихвата е калкулирана в цената предполагам ама след кризата от 2008 там цените се сринаха много а кредитите останаха за построяването де . Ако продадат тука там с кредит без лихва ще вземат много по добър имот самоче има проблем с преводите на пари .

72

Ха ха ха

преди 8 месеца

Освен руснаци и украинци, някой друг купува ли имоти в нашите курарти?

71

Анонимен

преди 8 месеца

Намерихме с какво да се хвалим.