83

Анонимен

преди 7 месеца

Абе мисисирки, кога ще махнете това "пиле" под статията. Туитър вече не съществува...

82

Анонимен

преди 7 месеца

Русите потвърдиха това което вече знаем. Пирожкин е гътнат нарочно. Ако беше случайна катастрофа русите нямаше да се притесняват и щяха да пуснат бразилците да си разследват. Все пак са партнери в иБрикс, нали така?!

81

Сту

преди 7 месеца

Джуджето е насрано пак като мишка. Тоя като направи метежа, така се беше насрал джуджака, че избяга от собствената си столица с правителствения самолет. Представяте ли си, какво унижение. Уж най-влиятелния човек в света избяга от някакъв готвач. Страшен мъжкар!!!После като се спряха метежа, джуджето се поуспокои и пак стана голям мъж, и почна с поръчките за изчистване. Няма смисъл от международно разследване, тя работата е ясна на всички!

80

Pepe

преди 7 месеца

Аве, копейчици мамини златни. Има си утвърдени методики и правила, които се спазват в целия свят. Как така русия да ги заобикаля, щото иска??? А се е включил някой международен екип, а се е размирисало яко на кафяво, и ватките го знаят отлично. Бразилия е производителя на Ембраер, злополучния самолет, нали са приятелска държава по Брикс, защо не ги пускат и тях, ами защото ще им лъснат з***ниците :) Скъсанa държава дето се мисли за империя

79

Анонимен

преди 7 месеца

И защо трябва да има международно разследване? Нима допуснаха Русия да участва в разследването за взрива на Северен Поток?

78

Анонимен

преди 7 месеца

Направление Запорожие, район Ореховски. Продължават ожесточените боеве в южните покрайнини на Работино. Зомбакнацистишен се втурва напред, към позициите на ВС на РФ, но получава артилерия и минохвъргачки в пълен обем. По техниката на зомбитата работят баражиращите боеприпаси "Lancet". Авиацията работи по горските пояси в района на населеното място - по зомбитата, които са се установили там. Съобщава се, че южната част на Работино е под контрола на ВС на РФ. Според нацистистката пропаганда Киев отдавна е взел Работино и скоро ще пробие втората линия на отбраната.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Южнодонецко направление, Времевски район. Зомбитата на киевската хунта атакуват по посока на Заветное желание, по тях се нанасят удари от артилерия и авиация. В Урожайное зомбитата всъщност не можаха да се закрепят и започнаха да изтеглят части в тила за допълнителна докомплектовка. Темпът на напредък в тази област досега е намалял. Зомбакнацистишен трупа сили за нови опити да пробие към Заветное желание. Малко на запад зомбитата атакуват в района на Приютное. Малко на изток са позициите на въоръжените сили на РФ в района на Новодонецк.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Старобелско направление. На Купянския сектор напредването на руските войски спря. Продължават позиционните боеве в района на Синковка. Освен това битките се водят край селищата Петропавловка, Кисловка, Котляровка. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да събират допълнителни сили източно от Харковска област, за да попречи на въоръжените сили на Руската федерация да се приближат до Купянск.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Че има ли чужд гражданин на самолета, че друга държава да иска международно разследване???

74

Хххх

преди 7 месеца

До 71Всъщност голямата част от света е с Русия...разбираме че за теб светът свършва с *** в Вашингтона и мириз...ливците от Брюксел

73

Анонимен

преди 7 месеца

Абе, нали Бразилия е "съюзник", що така?

72

Анонимен

преди 7 месеца

Ми щото знаят, че Пригожин не е загинал! Всичко е инсценировка, както "бунтът " на Вагнер. Впрочем, защо има струпване на толкова полски войски по границата с Беларус, да не би заради страха от Вагнер?!

71

Хе хе

преди 7 месеца

Пригожин вече е с ново лице, някъде в Африка!

70

Анонимен

преди 7 месеца

Сега се играе мача, стойте си вкъщи и няма да боли

69

Светът срещу Русия

преди 7 месеца

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

68

Анонимен

преди 7 месеца

Е как американците няма да се изкажат, те искат всички да са им пудели. Евала на тези които си пазят държавите от кърлежи. При янките всичко е пари и изсмукват всеки който ги допусне, но на думи се правят на много загрижени, това лицемерие взе много да прозира.

67

до 67

преди 7 месеца

за мен си е екстра потъването на сибирската империйка . нема да рева за тея варвари .

66

до 64

преди 7 месеца

И каква точно ми е ползата че пиша ня кирилица (която дори не е и кирилица) ? Никаква ! Нулева !

65

Русия потъва

преди 7 месеца

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

64

Анонимен

преди 7 месеца

До 64 Напълно възможно е да ви изхвърлим от нашата държава, окупатори. Каквито и манипулации да използвате. България си е България. Нито е русия, нито Америка. Факт в България е руското присъствие от много години, не американското. Та не се опитвайте да лъжете хората с тая америка, руски роби