46

една жена

преди 8 месеца

До хаха 42 На о.Окинава най-много ядат сладки картофи - 2/3 от храната им. После ориз, плодове и зеленчуци и морски дарове.

45

дедо Ташунко

преди 8 месеца

Oтвратителен превод. Журналисти, не закопавайте българския език.

44

наблюдател

преди 8 месеца

Не са русофили.

43

читател

преди 8 месеца

Не са ***.

42

Жените им

преди 8 месеца

Са умрели. Затова. Няма кой да ги тормози.

41

Отговор :

преди 8 месеца

Не живеят в демокраДичната бананова колония България...

40

Анонимен

преди 8 месеца

До Драго Тренировките не помагат, ако се тъпчеш с куп въглехидрати и захар. Всяка храна минала промишлена преработка съдържа куп захари, както и да ги наричат. Затова и минаване на кето режим с много мазнини и почти 0 въглехидрати и ядене на свежо месо основно може да прави чудеса. Представи си да ядеш по 1кг месо и нагоре и 100ина гр масло на ден и пак да сваляш килограми и да трупаш мускули. Просто непреработеното месо и малкото въглехидрати помагат на тялото да е здраво.

39

хаха

преди 8 месеца

Стрес и диета са основните фактори. На тези места хората просто не ядат преработена промишлено храна, тонове захар и трансмазнини от нея като нас, а наблягат на естествената храна. Същото е на японския остров с най-дълголетните хора на света- Окинава. И там ядат основно морска храна и то оскъдно. Няма как да се ядат куп въглехидрати и растителни мазнини, всичко да е пълно с химия и да се живее дълго.

38

Щерю

преди 8 месеца

Като навършат 99 години започват да ядат здравословно...

37

Анонимен

преди 8 месеца

Не мислят как да изкарат от заплата до пенсия хората, задоволяват се с малко пари, не са алчни като повечето българи да мислят само за пари, ядат качествена храна, нямат гадни шефове да ги тормозят....................това е тайната!!

36

аха

преди 8 месеца

Тия съвети не работят в България...............тука никой не иска да става овчар и да качва много стълби...............всеки иска да работи на компютър и на бюро, да стане програмист и да взема много пари!!!

35

Анонимен

преди 8 месеца

А, зомбитата са вечни!

34

Анонимен

преди 8 месеца

Артьомовск и околностите. В хода на продължителни битки въоръжените сили на Руската федерация, според някои доклади, успяха да изравнят контролната зона в района на Берховка, на северния фланг на Артьомовск. Освен това на южния фланг руските сили успяха да превземат няколко височини - западно от Клещеевка и северно от Курдюмовка. Артилерия и безпилотни самолети на Русия работят по окопалия се зомбакнацистишен в горския пояс край Клещеевка.

33

Анонимен

преди 8 месеца

посока Херсон. Зомбитата на киевската хунта се опитват да се закрепят в островната зона - все повече и повече групи парашутисти се транспортират до островите, нацистката артилерия и минохвъргачки работят като прикритие. На места успява, на други не. Артилерията на ВС на РФ унищожи група зомбита на киевския наркокартел, която се опитваше да оборудва позиции под Антоновския мост. Съобщава се, че зомбакнацистишен са успели да кацнат успешно на остров Алексеевски. Освен това, на рубежа Подстепное-Казашки лагери, зомбинацитата са на левия бряг от няколко дни и се готвят да възобновят битката.

32

Анонимен

преди 8 месеца

, че войниците от ВС на РФ не трябва да бъдат вземани в плен, а тези, които се опитат да се предадат, трябва да бъдат убивани на място. Снимането с телефон е забранено.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Запорожки фронт. Район Ореховски. Продължават боевете край може би най-известното село в света - Работино. Съобщава се, че зомбитата на киевският наркокартел леко отслабват натиска върху Работино, насочвайки вниманието си към Вербовое, въпреки че и там не успя да постигне никакви резултати. Проектът "Рибар" съобщава, че на 1 септември бойци от ВС на РФ напуснаха Работино и се преместиха на подготвени позиции леко на юг. По време на един от щурмовете на Работино в ръцете на зомбакнацистишен е намерен интересен документ, който гласи, че войниците от ВС на РФ не трябва да бъдат вземани в плен, а

30

Анонимен

преди 8 месеца

Ядене пиене айляк и таковане ... От работа може само да са изгърбиш :)))

29

Анонимен

преди 8 месеца

Не се занимават с политика и така успяват да доживеят. А са се хванали с логистика, а са ги гътнали

28

Анонимен

преди 8 месеца

До Драго: Това е интересна гледна точка и честно казано има логика.

27

Драго

преди 8 месеца

Зависи какво си работил. Затова е най-хубаво да работиш скучна работа. Иначе на 50 години първи инфаркт, на 55 втори и на 60 си гушнал букета преди да си се пенсионирал. Това живот ли е изобщо? Само скучна работа с много свободно време за да тренираш по 1-2 часа всеки ден, да четеш 1-2 часа всеки ден и да спиш по 10 часа за да си възстановен и свеж.