14

оракул на боб

преди 8 месеца

Каква любов само,ако това е причината,като в романите.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Пишете че е Командирована от СофияНе слагайте всички под един знаменателДа се знае

12

Смел Гибсов

преди 8 месеца

Ко каза, ко?

11

Анонимен

преди 8 месеца

До8 . Влез в някои фирми със западно участие , която и да е. Още видиш западняци млади мъже , но не и жени . В тия фирми от българска страна са предимно жени. Така бе и в соца , така ви сега. Жени митничари , пожарникарски , военни, преводачки ,журналистки, соц. Грижи във всички браншове. И винаги за корупция готови.

10

Анонимен

преди 8 месеца

До8 . В България жените са с най висок процент висше, някои и с две. На Запад такава мания да се учи висше и да не се женят до двадесет години няма . А какви движения има не съм се интересувал . Тук във всяка институция жени на ръководни места . Във всяка схема на корупция без тях не може. Крадливи, алчни , безкрупулни участнички в мащабни игри на измама.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Е как не е била на работа .... нали е заработила 4000-5000 евро .То голяма новина .... такава новина трябва да е на първо място в новините .... И те едни новини .... толкова лъжливи че ако ги тестват на детектора на лъжата ще го счупат

8

ISMET

преди 8 месеца

До АнонименНАЗНАЧЕНА Е ОТ ЕДИН ЗАКОРОВЯЛ ПОЛИТИК И СЕКА ИСПЬЛНЯВА ОБЕЩАНОТО

7

Анонимен

преди 8 месеца

До 5.На Запад жени с такава професия не се дава . Основното им е да си гледат семейството и децата.///.Това е абсолютно най заблудения коментар ,който може да напишеш .Със всички феминистки движения на запад и със всички движения за независимост на жените написал че такива професии на жените не се давали .Ти си много ама много далеч от истината.Дори има и статистики че заради феминистките движения половината от жените в САЩ ще са неомъжени и без деца до 2030.

6

условна както винаги

преди 8 месеца

Спрямо М.А е взета мярка за неотклонение гаранция и мярка "забрана за напускане на пределите на България", допълниха от прокуратурата

5

Анонимен

преди 8 месеца

eeeeee

4

Анонимен

преди 8 месеца

Мнозинството от жените са алчни и коварни в България. На Запад жени с такава професия не се дава . Основното им е да си гледат семейството и децата. Тук Жена отговорност не поема. Вдига краката и търси решение на проблема . И тази митничарка да се осъди. За използване на служебно положение.

3

Гусин съдията

преди 8 месеца

Заглавието така е написано, че съда няма какво да направи, освен да свали обвинението. Да се превежда на мигранти не е престъпление.

2

обективен

преди 8 месеца

Тази професия не е за толкова много просто хора Който я е назначил да се уволни !!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Лапач на държавна хранилка с тежки кредити. Нищо ново.