40

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 40 - И защо да не ги знаят?

39

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 41 - Дрън дрън дрън чи пляяяяяяяс

38

Анонимен

преди 8 месеца

българин и неговата компания правят софтуера за сигурност на американските военни, а тук търсят хакери...

37

Анонимен

преди 8 месеца

хахаха, че да си ги знаят службите кои са.... да бе

36

Анонимен

преди 8 месеца

"Участието им е без заплащане"... Значи ще ги намерят много бързо.

35

ОБАДЕТЕ СЕ НА МАДУРО

преди 8 месеца

ТЕ ГИ УМЕЯТ ШМЕКЕРИИТЕ... НАЛИ СЕ ВЪРНАХА ОТ ДУБАЙ, ИЗБОРИ ДА ПРАВЯТ

34

Анонимен

преди 8 месеца

Хранете Кристиянчу? Нали Бойко го похвали, кавко добро дете е? Или беше номер, да съсипят бизнеса на шефа му?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Проблемтъ с "безпланата услуга" е, че това онема седмици, даже и месеци, изисква повече от един човеки организация. Някой, уквално трбява д аси остави раотата, за да го свърши професионално. А ако някой професионалист дойде и кажа "няма проблем", аз ще съм много изненадан. За мен, този човек или вече ще е продал данните, може дори да не е човекът, за кгоото се представя или е някой льольо, дето хал хабер си няма и е вероянто, да изтече от него информация.

32

Анонимен

преди 8 месеца

"Вероятно очакват участие от патриотични чувства, което е глупаво - предател да очаква проява на патриотизъм..." - НЕ всички, сме като тебе :)

31

Анонимен

преди 8 месеца

"Ама ай да не ви обяснявам много. Вие си знаете хахаха." - ТО от тебе, по-добре да няма ояснения...

30

Анонимен

преди 8 месеца

"Зуки от 5 години за всеки пробив във Фейса с негова демонстрация, дава по МИЛИОН долара на човека." - Самод ето фейса генериа тоя милион за има нема 20 минути, така че малко дава.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Тц. Никой хакер няма да се върже да им работи без пари. Не стават така нещата. Ако искат без пари, по-добре щеше да е да кажат "Ние сме велики, системата ни е непробиваема, никога няма да можете да ни хакнете". И още на другия ден анонимни доброволци ще ги сринат и ще им покажат слабите места.

28

Фед Красивия

преди 8 месеца

Зуки от 5 години за всеки пробив във Фейса с негова демонстрация, дава по МИЛИОН долара на човека.Тия наще ,пак капиталистически номера,*** с комунистически прийоми.Това означава,че администрацията е пълна с некадърници и номенклатурчици от онова време...За 5 мин ви сривам произволен сайт,особенно НАП,ама без пари....Айде у лево!!!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Нали руските хакери я тестваха многократно и всеки път имаше пробив.

26

Penetration test

преди 8 месеца

Така се нарича и няма нищо общо със секса освен фонетичната близост! 240 евро на час или дневна ставка за 3000 евро при open end! Работя обиковено за банковия сектор и с малки изключения за големите фирми. Имам колеги от Италия, Англия, Щатите и Румъния! Други не познавам! IP протоколите знам наизуст и добро знание на линукс трябва! Почти не трябва програмиране! Заповядайте и вие!

25

Хахаха

преди 8 месеца

Много филми гледат нашите държавни спецове. Тия системи най лесно се пробиват по аналогов път. Ако ще и най великата защита да има, то така или иначе никой няма да се занимава да атакува през мрежата щото там са насочени всички защити и данните са криптирани и остават и следи по логовете които после трябва да се чистят. Освен това е много по лесно да хакнеш/вербуваш някой човек/служител отколкото да търсиш пробив по мрежата и сървърите. Ама ай да не ви обяснявам много. Вие си знаете хахаха.

24

Лсйдь

преди 8 месеца

Търсят, защото не им се дават пари на професионалисти. Ако наемеш пентестър, цената си е солена.

23

Аааа не.

преди 8 месеца

Не може без заплащане! Трябва да има парична награда за всеки открит и доказан пробив.И какви са тия регистрации и глупости...че и разрешение за достъп до класифицирана информация. Това е просто смешно. Никой истински хакер няма да дойде и да ви пита. Те си влизат вземат си каквото им трябва и това е. Ако няма пари никога няма да разбере къде са пробойните в системата. След време същите тези хакери дето не сте им платили ще използват информацията срещу вас или просто ще я продадат на черно.

22

HELL

преди 8 месеца

Какво??? Нали има КИБЕРСИГУРНОСТи това е мит! Да хакер може по-добре да свърши работата от нехранимайковци където изтече цялата информация на България!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Абе хубаво да помогнем, ама да им имам изискванията, за да тестваш безплатно! Да не говорим, че ако ми дават да тествам конкретна стратегия това е груба грешка. Трябва да се тества black box системата, happy сценариите могат да си ги тестват и сами.