39

Бай Пешо

преди 8 месеца

Края на Август почти навсякъде по Чееноморието вълните са големи и доста опасни. Къде са били родителите на това дете да го пуснат толкова навътре при червен флаг? Ако влиза само на дълбочина от която човек може да излезе с ходене. По това време морето вече е много опасно за плуване, казвам го от личен опит. Но... Явно някой е решил че е по-велик от природата. И накрая спасителите и медиците виновни.

38

Гларус

преди 8 месеца

Е те спасителите нали се грижат за мадамите да не им изгарят гърбовете, който се дави си е негов проблем

37

Анонимен

преди 8 месеца

Май не сте виждали какво става когато някой се дави. Спасителите ги няма и хората на плажа изваждат давещия се. Струпват се около него, което привлича вниманието на спасителите и те дотичват, разбутват хората около лежащия човек и започват да се правят на герои. Виждал съм го 5-6 пъти, всеки път, когато някой се дави в близост до мен

36

Мдааа

преди 8 месеца

А бащата защо не е контролирал непълнолетния си син и го е пуснал в морето при червен флаг? Сам си е виновен. После пък щял да го спасява сам, а не оставил това на спасителите.

35

Реалист

преди 8 месеца

Българинът не се научи да не се прави на герой, имаме съответните служби, на които се плащат съответните заплати. Този безумец е поставил в опасност не само своя живот, но и на спасителите. Неадекватен самоубиец!

34

Мнение

преди 8 месеца

"Стори ми се, че спасителите реагираха много бавно. Дълго време го наблюдаваха." За що са го тледали как се дави, нали са спосители? А той пък защо влиза в морето да спасява, кото не е квалифициран спасител? Това е работа на спасителите, те са затова там да спасяват хората и затова взимат заплати, защо е вършил тяхната работа и сам се е изложил на риск?! Аман от такива, които се правят на герои в очите на другите!

33

Напомняне

преди 8 месеца

Мир на душата на удавения! Може да нямаме адекватна медицинска помощ, но даряваме милиони на укрите! Може да нямаме нужните средства, за защита при такива случаи, но про100 Киро и компания взеха милиони, от еврофондовете, даващи помощ на укрите. Може да нямаме нужният брой спасители, но дадохме хотели, храна и привилегии на укрите! Събуди се, българино! За теб ли те умряха - мисъл на Иван Вазов.

32

Созопол е с бивш

преди 8 месеца

кмет с турско име . Хубав малък град . Медицински центрове нарочно няма . Дерат огромни суми за елементарна превръзка . Шефа в болницата взема за 3 години 2 милиона и половина . Отблъскват туристи. Корупция . Пътя нарочно създава предпоставка за ПТП .

31

бавната спешна

преди 8 месеца

помощ, бавна реакция на изкарване от морето и колебанието са животозастрашаващ фактор . Напълването на белите дробове с вода води до недостиг на кислород и изпадане в безсъзнание . Не са длъжни спасителите да спасяват някой който не спазва и влиза на червено . В Прилеп Тираджията не е реанимирал малкото бутнато момченце, а кмета се сърди на ромите . Синът на врачанеца се е давил и той го извадил, но умрел .

30

Асан

преди 8 месеца

Щом се е удавил човекът, значи действията не са били адекватни. Кво ми дрънкаш дивотии!

29

Кротал неземен

преди 8 месеца

Предполагам, че флагът е бил червен и ясно указва , че е абсолютно забаранено къпането и много много опасно , .....ама кой ти гледа баце ! После що туй що онуй , нали !

28

Анонимен

преди 8 месеца

За южното черноморие май бяха само 3 линейки (скоро се коментираше някъде). Но те обслужват и всички села в околията, не само курортните градчета.

27

112 112

преди 8 месеца

Ами линейката е в Бургас - за колко време да иде до Созопол по потрошените ни и задръстени пътища? И с хеликоптер нямаше да е по-бързо. Спешната ни помощ е с бюджет пет пъти по-малък от този за народното събрание - викайте си народните избранници да ви спасяват.

26

Анонимен

преди 8 месеца

да, ако беше дошла 10 мин след удавянето,нямаше да се удави

25

Анонимен

преди 8 месеца

Как са приценили, че помоща не е била адекватна? Какъв бекгроунд имат тия свидетели? Гледали са да епизода на Анатомията на Грей ли?

24

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно ми е, не е ли имало на плажа лекарски екип с нужното оборудване? Би трябвало да е заложено като изискване при сключване на договор с концесионера! Но нали трябва да се пести от всичко!А по принцип , не повече от 1-2 линейки обслужват Южното черноморие.Така, че жална ни майка! Който оцелее!

23

Банкеръ

преди 8 месеца

Да помагаш на спасителите означава,че познаваш тая работа,,наясно си с рисковете,добър плувец си и няма нужда да те спасяват.В случая удавника е надценил ситуацията и възможностите на спасителите.Повече няма да влиза в морето.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Свидетелите в много случаи нямат и идея за какво става дума и говорят глупости.

21

до 14

преди 8 месеца

До Анонимен,сега пък демокрацията виновна,че българина е мързелив и крадлив и не работи,на тия от линейката демокрацията им е виновна,ама сте нагли,та знае ли се

20

Анонимен

преди 8 месеца

Предлагате линейка на всеки плаж ли? Морето тогава не беше за влизане.