12

VladTepes

преди 8 месеца

Бизнес лидерите трябва да се учат от най-големите съвременни български икономисти - професорите Александър Томов и Румен Гечев.

11

Анонимен

преди 8 месеца

"за бизнеса можеш да намериш и с 0 лихва финансиране от ЕС" . Който дава парите, той поръчва музиката. За нас остават правите краставици и щастливите кокошки.

10

До 8

преди 8 месеца

Повече от добре казано, но дори бих поправил тебе и 7, че лихвите за бизнеса дори не са 3%, а около 1.2. И о да- всеки ще финансира адекватна идея. Просто мрънкането на българина е в повече. Знае си, че нищо не може и се е примирил със заплатата 3к в склада, както е форумният лаф.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Икономиката не е наука , а религия за грабеж и измама

8

do 6

преди 8 месеца

Бизнес лидершипът ще ти помогне да не мислиш така. Бизнес с готово финансиране няма на този свят. Капиталът ти го дава ЕС или банка. Или някой акселератор. А 20% ГПР не съществува, освен при измамниците с бързите кредити. В Общия случай за бизнес клиенти ГПР е това, което е написал номер 7.

7

до 6

преди 8 месеца

Кредити 20% годишна лихва за бизнеса НЯМА. За физически лица в момента е около 4%, а за бизнеса можеш да намериш и с 0 лихва финансиране от ЕС, иначе са средно с 3%. Вижда се какъв лидер си. Аутсайдер.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Допускам, че съм завършил Академията за бизнес лидери, получил съм диплома "бизнес лидер". Бизнес лидер ли съм станал? Къде ми е началният капитал? Ще взема кредит от банката с 20% годишна лихва ли?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Пази Боже от бизнес лидери

4

до 2

преди 8 месеца

Врели-некипели. Тебе кой те спира да развиеш бизнес?! Никой. Било то малък или среден. Само мрънкалници сте бедните- факт. Беднотията е начин на мислене. Резултат от грешно мислене. Сигурно един иновативен младок, който има 2-3 малки бизнеса с гурме храна и консултантски услуги в ИТ сектора и той от тебе краде и ти е виновен за нещо. Еми не...

3

Анонимен

преди 8 месеца

Кръстан Паралийчев Паралийчин от село Несла!

2

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

Аман от бизнесмени , банкери и банкови служители . Вашите престъпни схеми и практики вървят само за най-бедните , безработните и хората с нулеви доходи . Като добавим и репресивния апарат и неговите помощници от охранителните фирми вече няма да имате " почва " , за да виреете . От нас най-бедните , безработните и хората с нулеви доходи няма какво да ни вземете освен животът ни .

1

Анонимен

преди 8 месеца

Мда, двама такива имам в екипа си от ВУЗФ с магистратури милите. Учили недоучили, пък дошли в ИТ сектора, че там на 21 се печели колкото директор на 50 в друг сектор.