39

Асен

преди 8 месеца

горе споменатите.И най-вече мюсюлманите, арабите и *** придошли през последните 10 години , след поканата на Меркел, трябва незабавно да бъдат експулсирани от всички европейски и балкански държави. Идва края на арабско-негърското-мюсулманско преселение на народите.

38

Асен

преди 8 месеца

Всички виждаме мигрантското гей-бунище в което този засукан еврейн превърна Европа. Европа и САЩ се превърнаха в мракобесник за белите хора ,но същевременно за благодетел на разпасани араби и чернокожи.Отдавна разправям на боклукчата от МЕДИА ПУЛ , Отворено общество за България, "хелзинкски комитет" и "Америка за България" че този ден ще дойде и когато дойде тези лешояди и кръвопийци ще останат безпризорни и безработни и това се случва в момента. Европа и Балканите трябва да се отърват от

37

Жоро Сороса

преди 8 месеца

Путин сам си го сложи и Сорос няма вече нужда да налива пари :)

36

Анонимен

преди 8 месеца

Това вестник на СДС емиграцията ли е?

35

Анонимен

преди 8 месеца

Вече се заговори и се знае прекалено много. Преди 5 години, повечето хора не бяха и чували кой е Сорос, а всякакви дискусии завършваха с "Антисемит ли сте?". Ама изгоря. Прекалено много неща се навързаха с именат аму,прекалено мнгоо връзки станаха ясни. Сега, ще се покрият в еенките за 10-20 години и после пак ще изкочат.

34

До авторката

преди 8 месеца

Стелче. Търсиш ли си работа вече ? Ще умрете от глад като ви спрат кранчето на грантовете от Козяк. Другият вариант е да обърнете палачинката и вместо да плюете по Русия да почнете да я възхвалявате. Но това не отменя дните когато лъжа след лъжа се изсипваха срещу Русия. С.М.Е.Р.Ш. ще се погрижи за вас !

33

Анонимен

преди 8 месеца

Кой е Сорос?

32

Щерю

преди 8 месеца

Вече изградиха про-ционистките структури на европейското гражданско общество и сега - дим да ги няма. Ще продължават да дърпат отзад конците на ЕС, но като се покрият в пълна анонимност. Само така невидимата им власт не може да бъде срината. За да е вечно на власт една власт трябва да е невидима за хората...

31

aZ-ът

преди 8 месеца

Всяка година Факултет Философия на СУ бълва 300 философа. Отделно имаш Културология, Соц. Антропология, Политология и прочие. Всичкото това не може се реализира на пазара на труда. Кой ще ги вземе , за кво са му? И отиват към НПОта. Правят квото им се каже и работят срещу собствения си народ. Много се радваха , как малкия Сорос ще поеме нещата, щото бил по-либерал и от баща си. Обаче малкото им го наби с 200, като каза - от утре сте безработни. Следващия майстор плочкаджия у вас ще е философ :)

30

Българин

преди 8 месеца

*** мръсни

29

българка

преди 8 месеца

Сорос щял да се насочи към Африка. Хах! Какво ще прави в Африка - ще дава пари на ***, за да атакуват Европа и да я дооунищат ! Защото той иска да сме мулти-културни... Това е истината. Досега финансираше унищожението на Европа отвътре, сега започва официално и отвън.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Разните НПОта сега реват като бебета, че останаха без финансиране от дъртия рептил

27

Целта постигната

преди 8 месеца

Copoc постигна целта си - икономическото унищожаване на Европа. Вече няма какво да прави тук и ще се фокусира върху Китай и други перспективни и развиващите се региони.

26

ниво33 ротари крипто

преди 8 месеца

Не им е нужен сорос - идва блокчейн ваксинации и купонна система - всичко под формата на дигитализация - скоро ще ни се зареждат джаджите от енергията на тялото ни

25

Анонимен

преди 8 месеца

Добре, че се е снимал пред портрета на Левски, та да направим сравнение. Една благородна физиономия на един унгарски евреин-лъжец и измамник, който си е поставил за цел да размирява света.

24

Списаревски

преди 8 месеца

Махнете снимката - тази му-тра Сорос не може и е п-озор да се снима с портрета на Левски. ***-отски медии - потънахте в собствените си ла-***. Как не ви е срам?!

23

читател

преди 8 месеца

До Браво! Стига врякал срещу свободата на словото,защото другото е диктатура.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Сигурно предвиждат война в европа и си обират пешкирите....разбирасе винаги е комбинация от различни неща. Такива гнустни хора никога не стихват с отврата си.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Мандалото клопна! Но той си признава Сорос- вече прокарал нещата на правителствено нивои сега гейм оувър! Та да не се радват рубляците. Нещата си вървят. И техните рубли ще секнат скро! Хранилка вечна няма!

20

Соросоид

преди 8 месеца

Фалирах днес ще прося пред фантастико в студентски моля дайте ми парички ;(