30

ЕС

преди 8 месеца

Са ФАШИСТКА СМРАД!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Какъв северозапад бе, *** хората може да са по-бедни, но нямат такива гадни замърсители.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Затваряй!!!!!!!!!!!!!!!

27

Някой

преди 8 месеца

А бе хора,що се препирате,вече е решено с протести или без това вече се случва,колелото се завъртя.Жалко за хората работещи там,ще им се наложи да видят действителността,а тя е ,хм,знае се каква е,и мал шанс за оцеляване.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Този комплекс изработва повече стойност от всички пари дето ни е отпуснал досега гейтшкия съюз, да не говорим за огромната му роля за енергийната сигурност - докато ги има мариците няма как да остане без ток. Няма причина да не го запазим, още повече че парите на гейтаците свършиха - дадоха ги на украйна и за нас няма да има повече, само ще искат да даваме.

25

Анонимен

преди 8 месеца

И после като почнеш всяка сутрин да повръщаш кръв в 5 часа сутринта в продължение на 5 години както баща ми ще те питам тогава дали си струват тия 3800 лева измислени които получаваш ама в сънищата си.Сега вече няма да ви мисля аз съм в Холандия изкарвам 4400 евро а вия ходете да работите за 3800-5400 лева в мините които дори и да са реалти ще ви се сторят малко щото поне половината от 5400 което е 2700 ще използвате за рехабилитации за да си осигурите живот поне до 60 години.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Дишаш си сярните изпарения при които ако си пушач и решиш да си запалиш след втората дръпка ти се гади и повръщаш.А и между другото жлигофрен такъв баба ми дядо ми сестра ми и вуйчо ви бяха миньори и починаха от рак нито един от тях не доживя до 40 години и всичко това съм правил за 1800 лева ти лилипут глупав.Тъй че що не идеш там да видиш как се изкарват парите и дали ще имаш 3800 заплата то такава няма дори баща ми който е 25 години там.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Ближи се краят на смяната виждаш че идва камион за теб само че не знаеш как да се достанеш до него щото затъваш в калта понякога и до шията и ще си голям късметлия ако булдозерът който идва да прави път да можеш да излезеш те види и не ти мине през главата щото ако стигнеш до телефонът си да си извикаш помощ ще си ужасен късметлия защото телефонът си не го носиш на шията а в джобът който е 1 метър под кал и не можеш де се мръднеш не още да звъниш

22

Анонимен

преди 8 месеца

Вярвай ми 2 килограма ще свалиш докато изчистиш всичко после отиваш на обратния барабан който трябва да е чист защото налепи ли ти се глина или кал на барабанът лентата започва да бяга и шансът да я скъсаш е огромен.Само за обобщение при развъртането на системата през зимата идва ти сняг на барабанът след него вода и готово имаш бетон чисти се средно за около 3-8 часа зависи дали си сам или имаш помощ и докато чистиш си в сняг до шията ей така за комфорт.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Бил ли си някога в мините да видиш как се изкарва заплатата там и заплатите изобщо не са от 3800-5400 лева като бивш работник на Мини Марица изток ще ти кажа смуните са по 16 часа бил съм машинист на станция от веригата която задвижва станцията до самата е достатъчно място да ти се напълни за 8 часа с глина кал и какво ли не толкова там пада че спокойно един тир ще напълниш.Значи идваш рано и почваш да чистиш с лопатата щото техника там не влиза и чистиш докато не стигнеш до чиста верига.

20

Тихомир

преди 8 месеца

18 - ами отиди да бачкаш ти на три смени, с постоянни опасности от трудови злополуки, които отнемат човеси животи. А после стой зимата на студено. Няма как всички да се отопляме на газ или на дърва. Що не ви светни в главите истината, а само пропаганда и ППДБГ-ейски лозунги.

19

Жиката

преди 8 месеца

Стрелба ,стрелба трябва да има.

18

Анонимен

преди 8 месеца

В тая " подкрепа" работят , по точно лежат на готови пари от държавата. И колко по дълго сме в " чакалнята" за тия чиновници е по добре. Е после като влезнем в Шенген ще се озорат от промените .

17

Анонимен

преди 8 месеца

Това е комунистическо гнездо, пълно с некдърници от околните села, роднини на шефовете, назначени със заплати 3 800 - 5 400 лв.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Ще ви направим на шивачки по европейски проекти. Бизнесмените са подготвили инвестиционни планове, ще има работа за всеки за минималка.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Партийната хранилка подържа стадото около активистите на БСП. АКО НЕ Е ХРАНИЛКАТА СТАДОТО ЩЕ СЕ РАЗБЯГА.

14

Анонимен

преди 8 месеца

За 2-3 хиляди соц . Тарикати . Страда милиони . Стоят в чакалнята , като елитите ни . Но за елитите ни е добре . Така и така не смеят да излезнат от България. Но за младите а стоят в чакалнята си е гъбена време. Хем бедни, хем без работа

13

Mersi

преди 8 месеца

Партийни хранилки и генератор на корупция са тия Марици !

12

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

Затваряй тази комунистическа клоака.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Затварят въглищна мина пък отварят Нефтена Рафинерия в Раковски.