227

Няма такава държава

преди 9 месеца

Този турски индиец от с.Рибново изглежда много по-зле от Емрах чалгаря.Какво въобще правят Мустафа и Айше в София?Защо не берат тютюн?С купената диплома за даскал по история ,този нагъл мишок вдига цяла болница на главата си и плаши с някакъв менте-министър.До кога ще търпим подобни нищо.жества да живеят на наш гръб ,че и да ни провокират?

226

Петър

преди 9 месеца

Всички в Да, България са нахални и нагли, учили са се от Христо Иванов все пак.

225

Чувеку

преди 9 месеца

Оставете човека беше! Нали Айшету щяла да го прибира, ако не е прередил спешните! Нали е газда!

224

Анонимен

преди 9 месеца

аз ще отговоря на Емин, защо е чакал 4 часа - защото докато се правехте на политици съсипахте здравеопазването! и не само...

223

Българин

преди 9 месеца

Преди такива ман...и бяха в кеча сега съветници

222

Киро Канадеца

преди 9 месеца

Долно същество, като началника си. Тези се за изгонване с камъни. От едно котило *** и хрантутници на фондации.

221

Василева

преди 9 месеца

Пази Боже сляпо да прогледне е казал народа! Та и този измислен съветник е точно такъв. На 100% съм убедена, че е парадирал със службицата, която заема. Гледах го и слушах лъжите му по телевизията.

220

ГНЕВЕН

преди 9 месеца

От къде на къде този невзрачен даскал Мюмюн по история от с.Рибново, ще се прави на мъж и ще заплашва?Чаавето си било ударило кухата лейка , и цялата болница трябвало да козирува на пършивия Мюмюн и келявото Айше...Защо Тагаренко не го е върнал в родното му село да бере тютюн с Айшето?

219

Митев

преди 9 месеца

До АнонименДетето не е било за спешното! Голяма работа, че си е ударило челото. И, ЩЕ ЧАКА!!! Това не е опашка за домати-по ред на номерата. ПЪРВИ ВЛИЗА спешният случай. Има си триажни процедуре, които са валидни по цял свят. А времето за обработка на един пациент не е регламентирано и зависи от състоянието му. Щом се налата може целия персонал да се занимава с един пациент. ( Но не ви пожелавам да Вие да сте такъв болен!).

218

Анонимен

преди 9 месеца

Тагаренко, марш в Украйна!

217

Катеричка Рунтавелка

преди 9 месеца

Меринджей докопал се до власт и се самозабравил, Мериндж ейската прицеса е най-ценното бъдеще на България!

216

Анонимен

преди 9 месеца

Да, да *** е виновен на читака Мюмюн за просташкото му поведение. Нали сте умни, красиви и богати, я у частните болници и да се бръкнете в джоба, без чакане.*** вие предпочитате Боце да ви бръкне отзад , или да бъркате в джоба на хазната.

215

Анонимен

преди 9 месеца

Тук май под строй, по заповед,цялато МО пише в защита на Мюмюн?

214

да ама не

преди 9 месеца

въпросната сестра е путиниска има скорощна снимка на червения площад в Москва членка на *** и очевиден четирихилядник изпълняваща руска поръчка да се атакува министър Тагарев понеже прддоставя военна пна Украйна .Квърдението няма нищо общо с истината и най-добре Емин да я даде подп съд за оклеветяване.

213

Анонимен

преди 9 месеца

В болниците в Станбул не се чака, айде файрум! Стига толериране на такива раздувки.Пази Боже, сляпо да прогледа.И какво общо освен държавната хранилка има образованието Ислямски институт с МО?Да не отбранява с Коран в ръка. Пак сладки служби за калинки.

212

malgiorno a tutti

преди 9 месеца

Ще чака пезевенка, в "Пирогов" са много ясно разписани триажните категории, със все цветовете. Ама натресло се чаавето в масата, ама направило си е аркада или нещо подобно и първа смешност. Може да е много зрелищно и забавно, с ревове и писъци, но е на практика нищо, отива на опашката с изчакващите. Поне с mTBI да беше, или SAH / SDH след домашно превъзпитание, да има смисъл от крещене, подскачане, тръшкане и развяване на карти... А можеше и патолозите да го разгледат, при по-добра ситуация...

211

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя се е правил на голямата работа,ама обикновените хора си го отнасят редовно от лекарската мафия. Някакъв ужас е по болници и кабинети.

210

Понеже е Емин от ДБ

преди 9 месеца

И дай да го разпънеме , а че това е ежедневието в Пирогов и всеки го е изпитал на свой гръб е маловажно или

209

Анонимен

преди 9 месеца

Спомням си, имаше един арогантен младеж навремето, който спукваше от злобни подигравки и обиди едно съседско момиче, което беше леко закръглено. Наричаше я как ли не и тя много плачеше. Наскоро ги видях и двамата - момата изглеждаше супер, здрава, стройна и изглежда щастлива; а някогашния строен и арогантен младеж беше затлъстял неимоверно, изглеждаше зле, неуспял и песимист. Както се казва: Господ забавя, но не забравя! Внимавайте с подигравките и не злобейте, че един ден всичко се връща

208

Анонимен

преди 9 месеца

Как не ви е срам бе, коментиращите със злоба, я помислете ако вие чакате с вашете дете 4 часа в спешното как ще се почувствате. Внимавайте на вас да не ви се случи един ден