52

Хрристо Иванов

преди 9 месеца

До Юрката Само не разбрах какво имаш предвид под съдебна реформа. Нали пак под диктовката на същите адвокати и НПО та ще се пишат законите и поправките на поправките. Нали пак под натиска на улицата политиците ще си правят PR.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Какво не е ясно и защо не са го"пуснали" в затвора. Караш с два пъти над допустимата скорост. Убиваш двама на печеходна пътека. Какво като са изпили по една бира. Вървели са си нормално. Всичко друго е от значение колко ще лежи. Ами по закон веднага да е в кауша. Па ще питам адвоката дали ще протака и извършителя я ще си седи вкъщи, я ще се разхожда докато минат 4-5 години, на колкото и ще го осъдят!!!!! Я влезъл в затвора, я не.

50

Анонимен

преди 9 месеца

МАРКОВСКИ,,,,,ТРУПАШ ГРЕХОВЕ КАТО БАЩА ТИ !

49

Анонимен

преди 9 месеца

Хубаво го пуснали у дома, ама Явор и Ани ще ги пуснат ли от оня свят да се върнат у дома ? Освен това след тази случка, да покажат, че се върши нещо, съсипаха булевард "Сливница" от заграждения, тригълници. Шофьорите на тролейбуси всеки ден ги псуват, че им падат токоприемниците, а и хората не са във възторг.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Хуманно, браво! Няма ли похскоро да станем американски щат или руска провинция и да се решат дребни проблеми, като този?

47

Саркастичев

преди 9 месеца

А не Ани и Явор май са възкръснали? Евала, съдии и адвокати. Дано този извърши ново престъпление, за да ви тежи на съвестта. Обаждам се на попа да пали кандилото и почвам да се моля този пак да прегреши.

46

Само да питам

преди 9 месеца

Защо изобщо има затвори!? Да ги разпускат за да не тежат на бюджетаДва месеца не могат да уточнят очевадното. Щом и мишоците станаха тарикати и законите не се отнасят за тях, дупе да ни е яко, това е трагедия

45

Анонимен

преди 9 месеца

До Юрката -То, за разбиране, отдавна е ясно, ама кой да я направи? Не е само да се приказва, че трябвало. Христо Иванов пенсия заработи с тия приказки, ама да направи реформа? Приказките - приказки, ама моженето липсва.

44

SS

преди 9 месеца

Ние престъпниците си имаме ерархия! На върха на пирамидата са банкерите,след тях са политиците,по долу са бизнесмените като мен , След това са ОПГрупи.По надолу са тел. измамници. След тях са всякаква гмеж от пласьори,тарикати на дребно,и други живеейки от случайността и късмета .Вие кво сте бе .Я да бачкате че ако умрат балъците ще умрат и тарикатите.

43

Юрката

преди 9 месеца

Сега разбрахте защо трябва да има спешно съдебна реформа?

42

SS

преди 9 месеца

До 47 Нетърпимо е вече . Време е за гражданско неподчинение .ОВЦЕТЕ НЕ СЕ БУНТУВАТ .!

41

Нетърпима повече

преди 9 месеца

Вече е време за гражданско неподчинение!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Тук се сещам за простоватите циганели от Прилеп дето убиха невинния шофьор, че безпризорното им дете излязло рязко на пътя. Виновен, невинен племето решава вместо държавата. И тук, при явна вина на убиеца шофьор цингалчек, пак държавата намери начин да оневини по непредпазливост. Пазете ги, те ще останат и ще победят, но като поемат короната ви питам всички, ще могат ли да бъдат приносител на цивилизацията или победилото диво племе ще може ли да поддържа модерния луксозен живот на Земята!?

39

ЧЕРЕПА СЕ ВЪРНА.

преди 9 месеца

КАКВО ОЩЕ НЕ ИМ Е ЯСНО НА СЪДИИТЕ? КАРАЛ СЪС 120 И СГАЗИЛ ДВАМА МЛАДИ - НАПРАВО В КАУША! ТАКА И СИНА НА ЕДИН ПРОКУРОР ПРЕДИ ГОДИНИ НА БУЛ . БАЛГАРИЯ СГАЗИ ДВАМА НА СПИРКАТА И НИЩО?

38

Анонимен

преди 9 месеца

Вижте колко напълно законно цялата съдебна система до най-дребния детайл е нагласявана постепенно с годините да пази правата на престъпниците, те да са свободни, спокойни и защитени, а жертвите отиват на заден план. Дяволът е в детайлите. Годините лобизъм на всевъзможни престъпни организации под мотото на демократични права отдавна е обърнала везната в полза на престъпника. А ако за нещо не е така, тогава пък идва на помощ подкупа и корупцията и това е цялата съдебна система в българско...

37

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде фалшивите медии да повикат съдиите и прокурорите да дадат обяснение на решенията си! Дайте им думата те да говорят!

36

Анонимен

преди 9 месеца

Подривна и нелигитимна съдебна ситема, искат да се настройм един срещо друг, престъпниците да са на свобода, а спазващи законите българи да се бият един друг!

35

Анонимен

преди 9 месеца

До Kalin72Може и някой от село Градец да наемат.

34

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Да намине към село Прилеп, Сунгурларско - там да опита номера си!

33

Анонимен

преди 9 месеца

Сигурно ли е, че няма да яхне пак автомобила, да се поразтуши гОркият? И, да не дава господ да направи още някоя беля.