9

Анонимен

преди 8 месеца

Аутизмът Е болест ,а не разнообразие.Зачестява и не само във видимостта и спектъра и.Пази боже.Не всичките "велики" имена са донесли позитиви за човечността в човешката цивилизация.Може би в някоя друга,да,но не и човешката.

8

do 11

преди 8 месеца

Както знаеш аутизмът е спектър. Хората, които описваш са били/са с много лека форма. При тежките форми - да не дава Господ!

7

Анонимен

преди 8 месеца

Аутизмът не е болест, а вид невроразнообразие. Аутистите са изключително интелигентни и талантливи хора. Много известни личности са аутисти - Айнщайн, Моцарт, Бетовен, Нютон, най-богатия човек в света Илън Мъск, създателя на Microsoft Бил Гейтс, Марк Зукърбърг, Сюзан Бойл и други Аз съм аутистична жена на 22 години и аутизмът е допринесъл за много мои успехи в живота. Аз бях най-добрата ученичка в цялото училище. Имам IQ 145.

6

Анонимен

преди 8 месеца

.. Добре, че е било само на 6 години!

5

До Анонимен 9

преди 8 месеца

Защото всички ги беше срам и си стояха вкъщи.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Тази болест аутизъм,не се ли появи в бг от 20 -тина години,не си спомням да съм виждал преди това

3

Анонимен

преди 8 месеца

Ето, случаят е подобен на този с момчето, което оцеля в гората! Явно децата с аутизъм имат механизмите да оцеляват, без да се страхуват и паникьосват! Господ да ги пази!

2

ДТМ

преди 8 месеца

бабата и дедото що са го оставили без надзор бе , още повече че детето има заболяване ? е такива пищят по медиите - държавата е виновна !

1

Анонимен

преди 8 месеца

Други блейки не са наблюдавали както трябва 6-годишно дете, за което отговарят. Добре, че аутистчетата са достатъчно интелигентни за да се оправят сами, когато се окажат без възрастен придружител на непознато място.