13

Анонимен

преди 9 месеца

До 12.Кой изкарва 600-700 лв ?Това е минимална заплата значи си чистач или нещо подобно .Вината трябва да я търсиш в теб.И ако хората в Бургас вземаха по 600-700 лв нямаше да се строят къщи и блокове из целия град .Един барман /сервитьор взема 3К месечно на морето ,готвач по 5 хиляди .Ако ти си с заплата 600-700 лв хвани научи някой занаят .

12

Наблюдател

преди 9 месеца

Тъкмо да има за мигрантите.

11

циник

преди 9 месеца

Примката се затяга и следва задушаване, почти винаги при задушаване изпуска ***. Това е бъдещето за имотите.

10

Сифилиско

преди 9 месеца

Който е изкарвал документи за стореж, знае през каква бумащина се минава.

9

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Говорих за икономиката на гр. Бургас.. доколкото я има изобщо! Съгласен съм за Германия, ама как се изкарва в България нормално с 600-700 лв на месец?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Хора ,които казват че икономиката в България е умряла са най обикновенни бачкатори .В Германия на 3500 заплата бруто ти дават 2200 чисто.Което половината ти е наем и сметки. Държава претъпкана с народ с огромни регулации и скъпотия до шия.Ходи си там да видиш как за един павильон за цигари ти искат 200 хиляди евро за такси и данъци .

7

Анонимен

преди 9 месеца

Най-голяма средна полезна площ на едно новопостроено жилище е регистрирана в областите Силистра - 212,9.//В Силистра всичко на всичко има 4 нови блока построени от 89-а година до сега.От къде ги измислиха тези 212 квадрата просто да се чуди човек .

6

У Софето

преди 9 месеца

Се краде яко, там са баш крадците с големите къщи и хотели по морето. И се правят че се хващат едни други, а народа блее овчедушно и вика- ми аз ко мой да напрая

5

Анонимен

преди 9 месеца

Време е строителството на апартаменти да спре.Повечето нови блокове са необитаеми на 50 процента поне.Българите които са се върнали от чужбина след дълги години ги пазаруват като инвестиция понеже имат събрани няколко хиляди лева.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Нямам пари нито за апартамент, нито за къща.

3

...

преди 9 месеца

данъка на такива които не се ползват, а стоят празни с години трябва да е поне 10 пъти по-висок!

2

Анонимен

преди 9 месеца

То хубаво жилища, ама с умряла икономика накъде??

1

ЕТО КЪДЕ ОТИВАТ

преди 9 месеца

КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ ЕВ. ФОНДОВЕТЕ