32

До 7 (Муахаха) и 10

преди 9 месеца

На ин витро процедури се подлагат жени, които поради някаква малхормация или заболяване не могат да забременеят по естествен път. Иначе е обществена тайна, че по времето на соца, поне у нас, на жени с проблеми да забременеят нашите доктори са ги съветвали първо да опитат с чужд мъж и ако успеят, ще им се съдейства да покажат документи че уж са забременели ин витро.Ако не успеят по този начин, чак тогава да се подлагат на ин витро. Сега вече докторът печели много от ин витро и нещата се промениха

31

Не мога да съдя

преди 9 месеца

този Дилън Стоун-Милър, като си припомням материал от нашите медии, които ни информираха, че нашенски ромки отиват в Гърция не само за да родят и продадат бебетата си там, но и за да дават яйцеклетки срещу заплащане. Даваха като пример ромско момиче със серозно заболяване, което неколкократно е пътувало до Гърция, за да продаде свои яйцеклетки. Ето това е тревожно и опасно. Хора плащат пари за ин витро, но ако попаднат на недобросъвестни лекари, не се знае чий генетичен материал ще им пробутат.

30

Помните ли случая

преди 9 месеца

с германеца, който беше протестирал, че енорийският му свещеник го агитира да дава още повече пари за помощи за някакъв район в Африка и за да трогне енориашите им беше прожектирал филм за някой си Бонго, който имал общо 40 деца от петте си жени, но изкарвал на ден такава надница, каквато му стигала да купи храна само за себе си. Останалите 45 човека от семейството му (5 съпруги и 40 деца) живеели на помощи от Европа. Затова трябва да поощряваме интелигентните бели момчета да даряват ***.

29

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 27 - Четох някъде, че всеки един от нас е наследник по на около 300 милиона родителски двойки. Наистина не знаеш какъв геном ще има детето ти, наследствеността не се губи и може да се спотайва в гените ти поколения наред. Но все пак е за предпочитане този русокос и синеок създател на софтуер да е биологичен баща на 96 здрави деца, а не да се осеменяват жени със спермената течност знаеш на кои.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Донори стават и някои жени, които даряват свои яйцеклетки.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Природата генетиката не позволява да се формира елит на избрани , ако вземете генетичен материал от програмист , физик и математик .. То вероятността децата да са такива е много малка..

26

Анонимен

преди 9 месеца

Браво !

25

Тоя ще се

преди 9 месеца

окаже че е истЕнския баща на про100 Киро...

24

Бащите по документи

преди 9 месеца

Са каръци прецакани.От както свят светува го има това нещо.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да си наистина изкудкудякала жена, за да родиш дете от донор.С инвитро стана така, че тези, които не могат да имат деца по естествен път, вече раждат близнаци и са по-добре от другите. Но поне повечето използват биологичен материал от съпруга си, а не от някой програмист-онанист

22

Анонимен

преди 9 месеца

Децата са с IQ над 150! Общо.

21

Мъка, мъка

преди 9 месеца

Цитат от житието на големия герой-съзидател: "Той ДАЖЕ е СЪЗДАЛ фейсбук група"

20

Анонимен

преди 9 месеца

Този е шизофринк , вижте му снимката..

19

Ей ръчички ей ги две

преди 9 месеца

Сега ще запознае децата с майките (ръцете си) .... ХАхахаххХАХхах

18

Анонимен

преди 9 месеца

Майкоооо, какво какви гение е разпространил. То само снимката му стига за кофти диагноза

17

Клатушко

преди 9 месеца

щом не е клатил значи не е родител

16

Анонимен

преди 9 месеца

Поредният психо. Закъсал за кинти, правил някакъв бизнес, а сега -изоставен от жена си, мисли, какви ги е свършил преди време. Несъмнено, при толкова много давания, някоя откачалка, като него, да се опита да се свърже с биологичния баща на детето й.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя не е xytex ами Сперминатора

14

Сата НАТО

преди 9 месеца

На вас кой ви гарантира, че чичови не е заплодил две, три моми у ваше село, и сте се оженили за първа брадчетка! -------////----- Моралът, брачната институция и законите ми го гарантират. А ти един си жалък проостаг...

13

Охо

преди 9 месеца

Нямаше ли други доброволци малко за разнообразие?