34

Причините

преди 8 месеца

най-вероятно, за "ЛибералПоскъпване" на ток е да пълним джобовете на борсовите спекуланти и неекологичните фото и перки-мъртва земя,промяна въздушни течения, неефективност, съсипващи икономиката на Европа. Както и едни милиарди заеми по ПВУ-елитите нямат пари увеличават дългови спирали, данъци и акцизи. Поети ангажименти във ВРЕДА на Бългите, на лобисти като Пръмова Кунева, в бордовете на Париба-затваряне на реактори. Со кратце за 34 г. съсипаха енергетиката на България, шепа българофоби!

33

Фирмите Пропищяха

преди 8 месеца

от борсовите цени, голяма част от тях просто фалираха. Най-големият Геноцид над българите, след подаряването на реактори и оборудване, и отказ да се строи Белене 2012 г. От 2000 г. досега, ток поскъпна с 200%, всички фото, перки са на бивши и настоящи депутати и ТНК-та. Ето защо, нямаше интерес да се строи нито КАНАДСКА АЕЦ, нито руски. ЕДружества и фирми Искаха 120% увеличение цени, което е над 200 лв. на месец за печка, хладилник, лампа, перялня. Измама е изборът на доставчик, къде е КОЗЛОДУЙ?

32

Анонимен

преди 8 месеца

Свободата е за спекулата и поскъпването. Населението няма свобода. Народът е виновен, че не гласува за левите партии и за леви политики. Народът се самопоробва и гласува срещу интересите си.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Гласувайте за левите партии. Бизнесът е десен, олигархията се е барикадирала с картели. Народът има само едно спасение за балансиране на интересите на десния бизнес - гласуване за левите партии.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Ще искат всеки електромер да плаща по 300 евро като в Европа.

29

Христо

преди 8 месеца

Много странна статия! Аз не виждам на кой му пука за България и за българина в машата държава.....т.е- територия.Всичко което се казва е мижем да те лажим

28

Справедлив

преди 8 месеца

Едно правителство трябва да има социална политика спрямо своя Народ. И най вече Електричество и Вода трябва да се стопаниства от Народа и за Народа. Всички решения се взимать чрез референдум.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Свободния пазар е в Европа от десетилетия. И това е решението .

26

Анонимен

преди 8 месеца

Свободния пазар на ток е от 5-6г. И никой не се оплаква. Всеки се оплакват от прогнозната сградна инсталация на Централното Отопление. То е за махане.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Ако тока стане 1 лв. киловата то тогава заплатите трябва да са по 10 хиляди нагоре.

24

Христо Христов

преди 8 месеца

Само неграмотни про'с'таци могат да гласуват да слушат ЕС и после да реват, че управниците им щели да си ходят, ако изпълнят нарежданията на ЕС. ВСИЧКИ гласуващи за ЕС СТЕ неграмотни про'с'таци!

23

Анонимен

преди 8 месеца

До Един - Как чии интереси? Зельо си е харесал реакторите, вече няколко пъти ги иска и Тагарев ги е обещал. Само да почне работа НС, та да одобри.

22

ОБЯСНЕНИЕ

преди 8 месеца

Е Вие какво очаквате след като избираме ГЕРБ+ПП+ДБ+ДПС+БСП+Президента. Всичките са за закриване на Мариците, за махане на вече закупени реактори, за закупуване на уран от САЩ, а те пък го купуват от Русия, за построяване на американски АЕЦ за 30 000 000 000, които ще влязат в цената на тока. И накрая КОЙ МИ С.. РА В ГАЩИТЕ. КАРМИЧЕН ЗАКОН - КАКТО ГЛАСУВАЛО - ТОВА ПОЛУЧИЛО!!!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Очаква се тока да поскъпне между три и пет пъти, в най-лошия случай десет пъти. Какви 30% сънуват?

20

Анонимен

преди 8 месеца

И сега какво? Вместо по 700 лева на месец през зимата, ще плащам по 7000 лева на месец за ток. Що не си ....

19

Анонимен

преди 8 месеца

Спомням си цените на тока от преди 1989 години - 1 стотинка нощна тарифа и 2 стотинки дневна тарифа. Сега след освобождаването на цените на тока колко ще плащаме? Но 1 лев нощна и 2 лева дневна или по 1 евро нощна и 2 лева дневна тарифа.

18

Стар номер...

преди 8 месеца

.....ШЕ ПРОВОКИРАТ "НАРОДНО НЕДОВОЛСТВО" ЗИМАТА ИЗКУСТВЕНО И УМИШЛЕНО!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 8 месеца

ей тогава ще ви изметем,няма значение кой е на власт..100%.гаранция.

16

Смех...

преди 8 месеца

НЕ Е "ЛИБЕРАЦИЯ"---А "ЛИБЕРИЗАЦИЯ" ....ВСИЧКИ ЛИ СТЕ ТАМ НЕГРАМОТНИ У ТОЯ САЙТ ???!!!!ДА ВИ ПРАТЯТ У НЕКОЕ ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ-- ШЕ ВИ Е ОТ ПОЛЗА....!!!!

15

Анонимен

преди 8 месеца

Свобода и демокрация - тока може да поскъпне свободно 10 пъти или 20 пъти.