41

Жуков

преди 9 месеца

Долара е толкова силен че скоро с един тон ще може да се купи едно кафе!!

40

Анонимен

преди 9 месеца

Валутата не е провалена -- това е американска пропаганда. Валутата няма да бъде от рода на еврото, а от рода на спт -- специални права на тираж, на първо време. Затова не е необходима физическа форма на банкноти.

39

тя

преди 9 месеца

САЩ ,че спечелиха се знае от 2 места / войната в Украйна и Совид 19 /не случайно ги предизвикаха !

38

тя

преди 9 месеца

Кой направи Европа - отслабена ?!

37

Никой

преди 9 месеца

Не мога да разбера,брикс няма валута,нищо не става и следващия момент 6+ държави ще са вътре и още 20 чакат!После америка имат две седмици отпуск работят като гламави и живеят на кредит цял живот...Русия жените им по половин година някъде отпуски не работят и мъжете им също по месец,два,три и тр отпуска ....не знам *** аз не съм толкова гламав да живея на кредит със две седмици отпуск,и да лижа зад..ци на некви измислени костюмари

36

Анонимен

преди 9 месеца

"САЩ изкараха супер показатели последните два-три месеца" - Какво изкараха? Надуха си борсите, защото AI щял да спечели "дестки трилиони" ... Вече минаха 3 години откакто си "говорих" е езиков модел и нещата не са се подобрили драстично, но са вложени десетки пъти пвоече изчислителна мощ, както и стотици пъти повече средства, а вече нямам на какво да тренираме моделите, защото ги тренирахме на ВСИЧКО.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Ясно става, че тази война я води америка срещу Европа на територията на украйна.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Радев, ти знаеш ли колко хора в България по селата живеят с външна тоалетна и без канализация?

33

Готин

преди 9 месеца

Нищо не е така, както изглежда! САЩ са на ръбът. Руснаците също. Европа се дърпа. НАТО не е наясно как ще излезе от фекалиите. Китай гледа сеира и чака момента. Индия никой не я брои и това си е за тяхна сметка. Бразилия играе своята игра с ресурсите си. Всички очакват окончателният срив на печатницата за пари.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Русия и Китай разпродава доларовите си "резерви" за повече "пропаднала" национална валута!?

31

Радев

преди 9 месеца

Ами къде стои росюичката ,нищо не казваш ,русофилите смятат че там живеят като паши целият народ ,макар че никой беше да емигрира там скоро ходих там и видях от мизерници по мизерници освен една Москва и някой градове живеят там също като нас преди 25 години,в селата с външни тоалетни с дървени къщи и навсякъде пияндурници,рублата нищо не струва ,на черният пазар доларът върви до 200 рубли

30

Големия памперс

преди 9 месеца

Що се отнася до това, кой, къде си държи и харчи парите - момчета, ако не сте разбрали, създаването на БРИКС, дедоларизацията, днешните войни и междуособици са именно поради това. Вярно е, че това устройва шепа олигарси (с остаряло мислене) на които им е изгоден днешният световен ред, но тази изгода е в разрез с интересите и новата държавна политика на страните им, които отказват да бъдат икономически (дефакто и политически) колонии на англосаксонците.

29

Големия памперс

преди 9 месеца

Идиотизмът, казват, ходи по хората! Това не е спор между футболни запалянковци, а реална геополитика със сложни ходове, договорки и....време. Има възможност САЩ и техните съюзници (от англосаксонските страни) да отразят удара и да обърнат палачинката. Но има и друга възможност - съюзът БРИКС наистина да установи нов световен ред, в който гореспоменатите ще станат регионални играчи. Ще последват нови договорки (между двата блока), но вече с други правила. Има трети вариант - унищожено човечество.

28

следвамехронологията

преди 9 месеца

Догодина..., пише: "дали БРИКС ще търгува с НАТО, ето това е въпросът. Едва ли" --- Ясно е като бял ден, че няма. Преди години СССР продаваше на безценица ресурси на колективния запад и осигуряваше неговия комфорт и благоденствие. Сега в БРИКС+ влизат най-мощните световни производители и най-яките световни потребители на енергоресурси. Сега първите ще продават на вторите срещу национални валути в рамките на БРИКС. Колективният запад остава без ресурси и отива в канализацията.

27

Объркан

преди 9 месеца

Ама нали путинофилите ми казаха да си обърна доларите и евросите в рублей, защото долара си отива? Да не искате да ми кажете, че живеят в паралелна реалност и са ме излъгали?

26

Сту

преди 9 месеца

Да ви го набриксам на всичките бриксаджии.До сега един умник не съм видял да си обръща парите в рубли. Айде де, какъв е проблемът? Топ сила е! Давайте, ще им помогнете по тоя начин. Не само да грухтите в коментари. Ще направите нещо на действия поне един път в живота си. Обменете си паричките в рубли.

25

Ха ха!!!

преди 9 месеца

Мен ми е не по-малко жал за бриксаджиичетата. Които със сигурност искат долари и да ги харчат на Запад и за западни екстри, техника и неща като цяло. Ама не искат на екскурзия в Иран или Владивосток. Искат в джендърската Европа, ако имат финансови проблеми заминават за ислямската Германия. Такива ми ти бриксаджии.

24

Ха ха!!!

преди 9 месеца

До 28 - Има причина доларът и всички бриксаджии да си държат парите на Запад. Те го искат. Не е Америка да им го налага. Харесва ви или не, има установен световен ред от Запада. Щатите нямат нищо против Китай и Русия да си направят техен си ред, но скъпите къщи и многото милиарди са в западни банки. Не в саудитски, китайски, руски или бразилски. Като е така, ще се съобразявате, жалки бриксаджиичета. Тва като ***... Лее пропаганда из Фейса и после реве че го баннали. После пак иска у Фейса.

23

Догодина...

преди 9 месеца

...ще се въведе валутата на БРИКС споко. Идеята тук е, че Европа тази война няма как да я финансира. А и дали БРИКС ще търгува с НАТО, ето това е въпросът. Едва ли.

22

ByVan

преди 9 месеца

Бисер Варчев имам свое мнение, но ..Бисер Варчев няма изградена профессионална репутация или поне не се споменава каква е тя.Мнение може да има всеки. По слаб , по силен, по пропаднал, по не в час.