54

Люлин-2

преди 9 месеца

А на мен полицая преди няколко години ми написа предупредителен протокол, защото ги бях извикал за силна среднощна музика от техен колега. Сложил съм този протокол в рамка на стената.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Сиингаромяги ли са били? Те са много първосигнални. И е така, защото им се разминава. Ха сега да го видим МинистерО на МВРто.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Ако се случи в загниващите САЩ щеше да има 2-3 *** по малко.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Леле....какво е тая полиция? Всяка седмица новини за нападнати полицаи, тия нямат ли оръжие или помощни средства? И се очаква полицията да служи на гражданите в тяхна защита, е как да стане като явно или не са способни или са ограничени от законова гледна точка.

50

Аз

преди 9 месеца

Малко по твърдо трябва. Няколко палки ,взимаш им музиката и всичко е ок. Какво ги лигавите тея.

49

Анонимен

преди 9 месеца

До Ром"с - Даваш добро предложение. След като взимат автомобилите на онези, които шофират пияни, защода не конфискуват и уредбите на гюрултаджиите? Ще добавя нещо. Където се чуе музика, да проверяват какво свири. Ако семейството е на помощи и си свирят с транзисторче или с някое 30-годишно малко касетофонче, това е обяснимо. Но ако имат свръхмощна уредба, да им спират помощите. Същото важи и за пищните сватби, където всяка индийка е с не-знам-колко кила злато на врата, по ръцете и по ушите.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Егати. Тва полицаите са станали за подигравка в тая държавица. Даже и леките жени по магистралите не са толкова унижавани.

47

Иначе

преди 9 месеца

Мен ме спират пеша, след като се прибирам от работа на улицата(ходя си по тротоара и си цъкам на телефона) и много мъжки ме глобяват че имам пукнатина на личната карта... Без коментар

46

51

преди 9 месеца

В 51 да се чете римляните

45

Ром"с

преди 9 месеца

Абе не може ли таз полиция с това НС в София да се разберат с тези "музиканти" където надуват тази музика ..няма ли закон ,щото поголовно в цяла България всекой си пуска музика когато на него му скефне,никой не спазва правилото от 23 до 8 ли да не се пуска музика,това означава ,че законите трябва да са по-строги както и съдиите и прокурорите и това всичко на топло и конфикскуване на апаратурата им..след 6 месеца ,ще сме като Шейцария без музика..а то станахме сиганскката държава и не само Те.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Когато милицията биеше си *** и те имаше по-голямо разбиране от страна на битите и те винаги се подчиняваха на закона.

43

За жалост

преди 9 месеца

След 24часа са навън, и продължават отново

42

Анонимен

преди 9 месеца

Кога най-накрая ще започнете да ги отстрелвате такива ? 5-6 като се обазоват с олово и всички останали ще мирнат понеже по идея всички са страхливи, но сега при тая анрахия се осмеляват да се правят на велики.

41

Пустиняк

преди 9 месеца

Полицията е отражение на държавата. Слаба полиция, слаба държава. Президента.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Необходим е реподбор на кадрите им и конкурс особено по физическа подготовка. Съмнително е дали половината ще прескочат летвата.

39

666

преди 9 месеца

Ама съвсем сте отървали контрола на м.....лите.Бай Тошо се справяше с тях много успешно, вземете се в ръце , че после ще ни ,,боли главата,,......

38

Анонимен

преди 9 месеца

В закона им ясно е написано как трябва да действат при групово нападение срещу тях, случаите на използване на физическа сила и оръжие. Какво повече да им се даде. В много от случаите се касае за липса на всякакъв професионализъм. Само с искане за увеличение на заплати и привилегии не става нищо.

37

Мустафъа

преди 9 месеца

Ц-егенете си извикали патрулка да се позабавляват! Най кеф им прави да надерат доктор,ама при липса на такъв по селата си викат фуражка хахахахааааааа

36

Диоген

преди 9 месеца

Време е вече при такива сигнали за силна музика, полицията да участва с музикални инструменти АК-47..

35

Анонимен

преди 9 месеца

Какви бързи производства какви глупости. Чупят им по 2-3 ребра от бой и ги молят учтиво повече да не правят така.