17

Izroди

преди 9 месеца

Оставете хората , тава са ви бъдещите наематели и бачкатори .АЛЛАХ Е ВЕЛИК

16

Мдааа

преди 9 месеца

Свиквайте драги съграждани, света на другите места е много беден и жесток. Климата се променя и няма с какво да се хранят, ще има все повече желаещи да се заселват в европа и трябват драконовски мерки и закони иначе оправия няма !

15

---

преди 9 месеца

А огньове ще има ли? Питам щото нали трябва да се постоплят.Заловили ги смях те си стоят и чакат някой уж да ги залови да ги обслужи и нахрани .А утре сигурно 200 гоРи-ли ще чакат.А нашите тъпуН-гери заловили.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Нали това беше мечтата на седесарите? Няма граница, граничари, митничари

13

Анонимен

преди 9 месеца

Кажете ми поне, че сте ги ступали и сте им взели джобните.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Тея хора трябва да разберат, че земята ни е свещена и не са добре дошли тук. Няма място за всички ни! Имат си страни, които ги очакват

11

Анонимен

преди 9 месеца

С кубинките по главите, бяха ли наритани? И ако не - какво чакате още, да дойдем ние ли?

10

да

преди 9 месеца

Както се казва честита промяна- явно се финансират от мигранти

9

Т

преди 9 месеца

Изпитвай ги откъдето са дошли. Малко ли си имаме хрантутници?

8

Влади

преди 9 месеца

Хубаво де, нали имаше ограда, камери, граничари с джипки Грейт Уол? Как така минават на тумби? Граничарите да не са на румънската граница? Трябва заловените мигранти да бъдат пращани за по месец в лагер да трошат камъни за магистрали и тогава на чакащите в Тюркието може да им мине мерака да прескачат оградата.

7

българина

преди 9 месеца

докато не излезем от ес ще е така, зависи от нас, за каквото гласувате това ще получите

6

България над всичко

преди 9 месеца

държавата трябва да ги праща към Австрия... нека ги наводним

5

Анонимен

преди 9 месеца

"Не искат ли да ги заселим в балканските ни села и да гледат овце и кози и да взимат по 2000 лв заплати и да станат фермери?!" - Това къде го има? Защото съм по-балкансите села и нека ти кажа - 2000 лева е някаква мега мечта, за повечето народ там, дето се трепе от бачкане.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Разградена държава!

3

Анонимен

преди 9 месеца

С всеки изминал ден Шенген остава мираж. Няма как на ден по 100 мигранти да залавят и поне още толкова да не успяват да заловят и да чакат Шенген. Сред тези мигранти никой не знае колко спящи терористични клетки влизат в България.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Не искат ли да ги заселим в балканските ни села и да гледат овце и кози и да взимат по 2000 лв заплати и да станат фермери?! Защо трябва да лежат по цял ден в Германия, да взимат едни помощи и вечер по центровете на градовете по ъглите да продават наркоотици?! Те не работят в Германия- търкалят се по цял ден години наред! До кога ще се злоупотребява с тия хора и ще се лъже, че им се помага?! Каква помощ е това в Германия?! Какви бежанци са това?!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Кой прави тази пропаганда за раят в Германия и как тя е толкова успешна?! Верно е , че немците имат нужда от хора и взимат всичко, което мърда, но все пак тази подлост не може ли да се канализира- да идат в Турция да си направят лагер и да си ги изберат и вземат! Ясно е на всички, че ги привличат, но не си признават!! Това сега ми прилича на естествен отбор в джунглата- здравите и силните пробиват и стигат Германия, а другите, а жените и децата? Какво ще правят с тия хиляди самотни млади мъже?