47

до 37

преди 8 месеца

Баща ми е роден 1932 година. Разказвал ми е как през 1937 година в селото ни е имало епидемия от дизентерия и от 118 деца за загинали 37. Той е оцелял по чудо!Това,че от едно село хора е имало 2-*** столетници нищо не значи. Знаеш ли колко са умирали само от туберколоза ????

46

абе я

преди 8 месеца

кажете кой стои зад агресивните медикаментни реклами по родните телевизии

45

добре де

преди 8 месеца

Що за заглавие,болниците предупредили,а те от кого зависят от мен или от тези които сте си избрали........хайде не си мийте ръцете с болниците

44

до 41

преди 8 месеца

Къде е това? Те общинските болници нито много пациенти имат,нито лаборатории. Та не го вярвам това!

43

видинчанин

преди 8 месеца

Затова пък за синагогата във Видин 7 милиона лева се намериха и я ремонтираха.Нищо против евреите нямам. Но във Видин и 7 човека евреи нямаме!А за болницата-нищо!

42

Койчо от Конаре

преди 8 месеца

Те болниците може и да не могат да вдигнат заплатите,но пък за сметка на това погребалните агенции и услугите на БПЦ ще се повишат реципрочно,и ще компенсират аритметиката.Така че,не се плашете.Важното е да не ви пука.А ако на някой му пропука,да хваща пушката и на мегдана.Така е казал Чочоулу.И май е бил много прав.

41

ПолЮтик

преди 8 месеца

Голяма работа, нали депутатите са с повишени заплати.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Като не могат да осигурят заплати, да не работят със здравната каса. Хубаво им беше - пишат на шефа дъртофелник *** 100 хиляди лева заплата, на мед сестрите 500, на докторите 800, от пациентите търсим 5000 лева "дарение" и 1000 за избор на екип - пак за ***. Добро решение ще бъде касата да работи само с държавни болници

39

Анонимен

преди 8 месеца

За вдигане високо в небесата на Мъжката *** - отиваш в полето с едно Магаре и ще забележиш, че Магарето обича да яде Магарешки Тръни..... Вглеждаш се в него.. А Патката му расте нагоре и търси Магарица! Та Мъжки Изполини... Изяждаш по няколко Цветчета на ден от Магарешки Трън и след една седмица няма да има равен на теб. Ще си Герой! Исполин даже и на 100 години. Ще ти се увеличи производството на оная работа дето използува Магарето да се качи на Магарицата!

38

Анонимен

преди 8 месеца

50 лв. за преглед обирджии :)))

37

Анонимен

преди 8 месеца

Родоначалникът на Българите - Авитохол е живял 300 години всред натурална естествена природа! Моят Род е от рода на Вълците - Левият ми крак е от рода на Ремул, а Десния ми крак е от рода на Ромул ... а освен това в по късни години и от рода на Трифоновците на Трифон Зарезан - обрязването на Лозите за да има Червено Руйно Вино... Червено Вино днес налей .... Еххх незабравими времена ... Моя дядо правеше цяла бъчва вино. А баба ми в една голяма кана наливаше Вино и Свищовска Лимонада! Чаши Горе!

36

Анонимен

преди 8 месеца

Айде стига съм писал рецепти от нашите пра, пра, пра, баби и дядовци живели по 100, 200, 300 години здрави до края на живота си! .... че Дофторите ще измрат от глад?

35

Анонимен

преди 8 месеца

ИНФЕКЦИЯ - Листа от Алое се слага на раната, пъпката, мястото на подуване, мястото на инфекция и за една нощ инфекцията минава....

34

Анонимен

преди 8 месеца

БЪРЗО ИЗВАЖДАНЕ НА КАМЪНИ ОТ БЪБРЕЦИТЕ - Прекарваш един колограм ЛУК през мелачка за месо. Смесваш Лука с 400 грама Захар. Оставяш сместта 10 дни заедно. След това прецеждаш сместта. Нужно е през целия ден да изпиеш 50-60 грама. Добре е да си в топла баня, понеже камъните започват да изкачат още от първия ден. Добре е на утра звук да се провери колко голям е камъка понеже ше имате болки. Всички камъни ше излязат в продължение на една седмица.

33

Анонимен

преди 8 месеца

КОНТРОЛИРАНЕ НА КРЪВНОТО НАЛЯГАНЕ - използувай Цинамон от Цейлон!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Шефовете са си поръчали яхти, и това увеличение, не е съобразено с бюджята на здравната каса.

31

Анонимен

преди 8 месеца

СРЕЩУ ЗАПЕК И ЗДРАВЕ - В соковирувка се мелят една цяла китка Мюрдия - Магданоз, едно Червено малко Цвекло, един Банан и се дава малко Студено Пресовано Маслиново Олио. Прекрасно нещо срещу Запек, Изчиства Черват от Навлеци....

30

Анонимен

преди 8 месеца

ОРГАНИЗМА НИ СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОЛЕЗНИЯ ЙОД - Купуваш си от аптеката 3 проценов или 7 процентов Йод. С памуче напоено с Йод запчваш да си мажеш кожата в кръгове около Пъпа.... около Черния Дроб, около Сърцето, ако искаш и навсякъде.... Утре като се събудиш от сън, ще видиш, че йода цялостно ти е попил в кожата и няма и следа от него. Това означава, че тялото има дефицит на здравословния Йод и го нанасяй по кожата си всеки ден. Приятно Йодно Здраве!

29

Анонимен

преди 8 месеца

ОКСИДАНТ СРЕЩУ ТУМОРИ И РАК - Необходимо е да се нареже ЧЕСЪН ситно, след което се оставя най-малко 15 -20 минути, за да получи от въздуха насищане с кислород. Тогава добрия ензим ALLOTSIN - мощен антиоксидант потиска разтежа на тумори - най силното противораково средство.

28

Исторически парк

преди 8 месеца

Еми то директорите като вземат повече от целия персонал взет заедно.. ;) и 3/4 от пациентите са фиктивни..