33

Паню Баирски

преди 8 месеца

Жалки убийци!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Нали осъзнаваш, че от двете страсни се бият руснаци? Трябя да си с айкю около нулата ако не го осъзнаваш ;)

31

Анонимен

преди 8 месеца

И защо да не е минала специалната военна операция по план? Плана беше да се принуди Киев да седна да преговаря сериозно. Той излъга, че сяда и отказа. Сега плана е да се държи Украйна постоянно в състояние на война. По този начин икономиката и се срива, населението и се стопява, изтоочват се сериозни ресурси от запада, който желае също войната да продължи. При това в тежка икономическа обстановка. Колкото по - дълго продължи войната, толкова по - добре. Това е плана. И си е в сила.

30

Утре бг

преди 8 месеца

Както винаги,днес бг плямпа небивалици.И,си вярва,де...

29

До 28

преди 8 месеца

Какво значение има, все тероруснаци! Най-добрия руснак, е мъртвия руснак!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Е как се ползват наемници от Русия а щом е за умрели, броим стотици хиляди руснаци... последно наемници или редовна руска войска е избита?!?

27

Анонимен

преди 8 месеца

Значи са го изпратили на тайна операция по пазене на газопреносната тръбопроводна инсталация на северните потоци 1 и 2,че да не избухнат наново.

26

Банкеръ

преди 8 месеца

Според мен компанията на Пригожин ще продължи своята работа в Украйна и където има нужда от нея.Все пак парите за тая работа се получават с указ на Вова.Стратегията им пък се прави в КГБ.Няма да се учудя ако Вагнер се оглави от някой от подчинените на Пригожин.

25

Големия памперс

преди 8 месеца

За съществуването на ЧВК в САЩ научих от някаква статия, която четох преди 20 и повече години. За ЧВК Вагнер научих покрай войната в Сирия. Откакто САЩ започнаха да се държат като побеснял пес в Близкия изток, който напада всички ЧВК станаха необходимост за тях. Сценарият е един и същ - нахлуване на редовната армия, унищожаване на държавността, овладяване на петролните залежи, поемане на добива от частни западни компании, изтегляне на редовната армия, включване на ЧВК за да охраняват грабежа.

24

Анонимен

преди 8 месеца

След като са тайни подразделения, вие от къде имате информация за да напишете статия колкото половин библия?

23

СМЕХ...

преди 8 месеца

"ПРИГОЖИН УМЕР-----ПУСТЬ ЖВЬОТ "ДЕЛО ПРИГОЖИНА" ПО ВСЮ РОССИИИ.....хахаха..

22

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 8 месеца

Време е "татарска Москва"---ДА СЕ ЗАМИНАВА У АЗИЯ ЗАД УРАЛ!!

21

СМЕХ...

преди 8 месеца

"ГРАЖДАНСКУЮ" У РУСИЯ НАЧИНАЕТСЯ----ВСЕ ХАТЯТ ТРОН ПУТИНА...ХА,ХА,ХААААА..!

20

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 8 месеца

КАЖЕТЕ ГО ПРОСТО.МНОГО СЛОЖНО И ОБЬРКАНО ОБЕСНЯВАТЕ.РОСССИЯ НА ПУТИН САС ПОГЛЕД НА ИЗТОК ВО ВЕК И ВЕКОВ.

19

3

преди 8 месеца

те са твърде заети да оправдават енергийна политика, която вреди на Европа, от която печелят само САЩ.

18

2

преди 8 месеца

Bloomberg пише, че спирането на заводите води до спестяване на газ, благодарение на което европейските газови хранилища остават пълни на 92%. Така че, при условие че индустриалците не си наумят да увеличат производството, Европа ще мине без руски тръбопроводен газ - LNG ще бъде достатъчен. Освен това цялата планета ще се почувства облекчена, защото изгарянето на въглеводороди вреди на природата! Но Европа ще трябва да плати за "спасяването" от кризата с дълбока рецесия в производствения сектор и дългосрочна загуба на икономически растеж. Западните медии няма да пишат за това - те са твърде зае

17

1

преди 8 месеца

Bloomberg смята затварянето на заводи в Германия за "добър знак" за цяла Европа. Западните медии единодушно цинично заявяват, че намаляването на индустрията е благословия. Няма индустрия - няма нужда от газ, солиден положителен ефект. Колумнистът на Bloomberg Хавиер Блас дори нарича производствената криза, обхванала Европа (индустриалната активност в Германия спада в продължение на 14 последователни месеца) "най-доброто противоотрова срещу недостига на газ". Западните пропагандисти приготвиха "отлична" юфка за ушите на европейците.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Стратегическият комплекс "Сармат" беше поставен на боево дежурство. Това съобщи генералният директор на Роскосмос Юрий Борисов. Сармат е най-мощната ракета с най-голям обсег на действие в света. Способен е да поразява цели на големи разстояния, използвайки различни траектории по време на полета. Теглото на един снаряд от комплекса надхвърля 200 тона. Обсег на стрелба - 18 хиляди километра.

15

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 8 месеца

.....ЗНАЧИ ---ПУТИН Е ПЪТНИК!!!!!!!..ХОРАТА НА ПРИГОЖИН ИСКАТ ВЛАСТТА!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Да така е има много частни формирования основани на доброволчество в украйна обаче що няма . Френския фигаро пише че от началото на СВО на украинско европейската граница са заловени 13600 дезертьори