18

Анонимен

преди 8 месеца

Съгласувахте ли "ала бала" с посолството?

17

Анонимен

преди 8 месеца

Хахаа, а англиският посланик какво правеше с Кирчо и Кокорчо в ЦИК? Сигурно са избирали цвета на бюлетината, а?

16

Мда

преди 8 месеца

С машина да гласувам и да слушам кирчовците как се кискат , че имат -6% ама с ала бала са пьрвиЗабрави

15

Вярвате ли още

преди 8 месеца

Ех, ако изборите променяха нещо ............

14

Ристю Мравояда :

преди 8 месеца

Норма Сиела са наштЕ ора,всичко е точно със софтуера! Всичко е одобрено и съгласувано с посолството! Изборите ще се правят с наше МВР! Слава Кокаине и Зиг Хайл Зельоньй ФюрЪр!

13

Козел

преди 8 месеца

Дърта кpанто, кажи били ли са днес английският посланник в компанията на Мария Габриел "френския жирав" и Асен Василев "Кокорчо" в сградата на ЦИК и какво точно са обсъждали там 2 месеца преди местните избори?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Каква голяма дрън дрън ерина

11

Анонимен

преди 8 месеца

Надградете софтуера на тия иначе тия скъпи безполезни принтери, а ние ще идем да гласуваме... ама друг път. А бюлетините си ги напъхайте там де слънце не огрява. Партиите отдавна са си поделили населените места в които ще "спечелят" въпреки избирателната активност. А тия избори са за замазване очите на хората. Изключвам столицата където нещата там са доста по различни от тези в провинцията.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Да преведа статията:втората вълшебна флашка се подготвя за местните избори.Очаквайте магии на изборите!За който НЕ гласувате той ще спечели!Живеем в страна на тpoловe и магьосници,в която печелят кирливи доносници.Ала бала портокала и е тяхна държавата цяла.

9

До Програмист

преди 8 месеца

Ами трябва да е отворен, но не е. Показват го само за кратко само около избори и само на специално отишли им на крака хора. В действителност не че други не могат да го коригират, вероятно могат, но самите ЦИК не могат и нямат капацитета за това. Освен това кой знае какво са получили като краен продукт. Някой компилиран код без програмния. Тогава да, няма да могат да го променят, ще трябва да се напише напълно нов

8

Анонимен

преди 8 месеца

Петото гласуване можеше да е референдум и затова казват 5 или заради преференцията.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Това като че ли е някаква традиция. В държавните учреждения да не се довършва нито един софтуер или да се прави така, че да е незползваем след няколко месеца. И това не се дължи на програмистите, а на техните мениджъри, които пък са иструктирани от политици и банкери нарочно нещата да се бнавят и да не се довършват, за да може да идват все нови иу нови пари по обществени поръчки за да се оправят проблеми, които изобщо не е трябвало да съществуват.

6

Програмист

преди 8 месеца

Нали уж софтуера бил с отворен код и всеки гражданин можел да види как функционира, за да се убеди че не го мамят? Сега пък само създадетлите му можели да го променят. Пълни глупости. Ако кода е видим, всеки добър програмист може да го промени. Тука нещо много ни лъжат за да могат да си присвоят едни милиони от комисионните за обществени поръчки.

5

аха

преди 8 месеца

Малко ала-бала с един Кон. Този път без президента.

4

Чиновник

преди 8 месеца

С кода няма проблем, затова няма да се наложи да се прави ала-бала през президента.

3

Николас Мадуро

преди 8 месеца

С машините нямам загубени избори!

2

Ха ха ха

преди 8 месеца

Няма проблем, коня е вътре.

1

Анонимен

преди 8 месеца

дайте кода и ше го оправа софтуера за 50блв на ден