53

Мен

преди 8 месеца

Добре доши в Стара Загора.18 годишен помете три момичета с бмв, ама не е негово, местна мутра сгази дете на пешеходна пътека и не е виновен. Да живее зарата. После да не се оплаквате, че обезлюдявало. Ще чакате тези да ви издържат.

52

ПроСоТо

преди 8 месеца

значи нема да има "самообесил се" съдебен лекар на некоя детска катерушка...

51

Анонимен

преди 8 месеца

Докато не хванем правосъдието в собствените си ръце нищо няма да стане. Тоя наглец наемаш десетина такива като него да му разкажат играта и ще видим после дали ще го направи втори път.

50

една жена

преди 8 месеца

Платените се развихрили :)

49

Анонимен

преди 8 месеца

Дръж се, пич, България е с теб!

48

Анонимен

преди 8 месеца

Свобода за Георги и съд за уруспията Дебора!

47

Анонимен

преди 8 месеца

Не обръщайте внимание на НЕкоалицията ,гледайте само в ркламирани подобни случаи като Дебора ! Колкото повече гледаме такива новини по малко ще не разбираме големите подаръци от НЕкоалицията ППДБ- ГЕРБ СДС! Имате ли ток ? Е, скоро няма да имате . А увеличенията които ви дават няма да стигат новите пазарни цени. Очаквайте нови увеличения на стоки данъци , комунални услуги с удобното представяне от НЕкоалицията! Иначе по принцип Путин е виновен за всичко ! Спи народе, спи !

46

Споко

преди 8 месеца

Има свидетели които са го закарали на адреса в точния час както и вече е проследен телефона му до коя клетка е бил най близо точно до дома и

45

Мнение

преди 8 месеца

Този е типичен психопат, нагъл, безчувствен и брутален. Смее се в камерите, сякаш ни казва:" Ще се измъкна от заспалото ви некомпетентно правосъдие."

44

фен

преди 8 месеца

Доста несериозно,даже смешно звучи да се обвинява някой,когото са познали по парфюма и по част от брадата. Абсолютно скалъпена история,що се отнася до извършителя.

43

Въпроси?

преди 8 месеца

Кога е взет този биологичен материал? Колко дни след като е изхвърлил дрехите и се е изчистил? Той да не седи така и да чака да го тестват! Свидетили няма ли, които да са го видели да влиза или излиза? Камери няма ли?

42

Алооо

преди 8 месеца

Колко дни минали след зверството, и кога се сетиха да му вземат на този психопат биологичен материал?

41

Анонимен

преди 8 месеца

Заглавието на публикацията е много интригуващо. Вие като филиал на Старозагорското следствие ли действате? Ама заместник-окръжния прокурор вече го свалиха!

40

една жена

преди 8 месеца

До Анонимен 32 Ха-ха-ха. Човекът на морала, който е силно против проституцията, харесва сводничеството. Да си дойдем на думата! И Вие ли сте в този бизнес? Те нямат нужда от организация. Всяка може да си практикува сама. И на лекар може да си ходи, когато получава целия приход от дейността си. И охрана да си наеме. Значи уж сте морален, а одобрявате престъпленията, които се занимават с неморални дейности :):):)

39

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 8 месеца

НЕкоалицията как е , продадохме ли вече реакторите за АЕЦ "Белене (НИЩО ЧЕ СА ГАДНИ РУСКИ )на Зеленски?Министрът на ПП Денков заяви преди дни че се работи да се премахнат енергийните ни източници и заменят с (правилните ) алтернативни !Пиша го тук защото на ми/, / .си .р/. ки .... те им се плаща сега да ни занимават с Дебори , Божковци за да не разбираме какво ни се гласи . Забравихте как ПП дойде със записи на спящият Борисов с кюлчета и пачки и АКП ВИДЕА финансирани отСАЩПрочети още на: https://dnes.bg/temida/2023/08/29/advokatyt-na-debora-propuski-v-razsledvaneto-sa-dali-vyzmojnost-

38

Анонимен

преди 8 месеца

ДНК експертиза се прави по решение на следствието и прокуратурата, а не по желание на обвиняемия и адвокатите му. Вината може да бъде доказана и без ДНК експертиза. Която може да бъде манипулирана и невярна. Следите в първите часове и дели, заличени...

37

Анонимен

преди 8 месеца

Няма и да има след като са му дали съвет как да се изчисти.

36

една жена

преди 8 месеца

До Анонимен 37 Чета текста на всички статии :) И внимавам кой твърди нещо. Защото, когато е адвокатът на обвиняемия, не е много сигурно твърдение :)

35

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 33 А да Ви хрумва, че напливът може да е насилствен. Особено след случая. Те и сами могат да си организират охрана и лекар. Плащат си, получават.

34

Анонимен

преди 8 месеца

До една жена 31. Ти четеш ли текста на статията или си се отдала на произволни фантазии ?