89

М

преди 8 месеца

И избори, и правителство, и политика, и посока на страната- всичко се диктува от САЩ! Това вече дори не е конспирация или тайна. Може да се мразят но ще са заедно докато господаря им така иска. А народа нанка и не вижда, че сме ПОРОБЕНА държава! Толкова зле не сме били по османско време! Пътя ни е на запад но като достойна държава, а не послушковци и роби на САЩ! В момента ЦРУ убива хора, позволява на Черепа да се върне в България и т.н. ЦРУ и САЩ открито контролират всичко!

88

Дедо Ви

преди 8 месеца

В една държава вземе ли на Правителството да се вика ,,сглобка",пиши я заминала.Народа гласува за добруването си,а политиците правят ,,сглобки".Къде се е чуло и видяло на Правителство да се вика ,,сглобка"? То това е толкова обидно за народа,че няма думи които да го определят.Самите политици са ,,сглобки" от ДКМС,БКП,СДС и други монархистични течения и извращения.Като почнеш от ,,зората на демокрацията" та свършиш до ,,залеза на България".

87

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 85 ...ми муфата мое и да се не разпадне шото МУФТАТА е голема!

86

Кърмаза глава

преди 8 месеца

До Вкараха ни На *** инофилите за какво им е газ, те пикаят газ и могат да си го ползват, пък и ако са заработили рубли ще си купят

85

Вкараха ни

преди 8 месеца

в 3-та Национална Катастрофа. Енергийна - цени газ, ток, парно, вода, Подмяна на история, здравна-СЗО споразумения, финансов колапс - евро, Джендаризъм, хора с 2-йно гражданство да заемат емат висши постове, българският да не е първи, майчин език,безумна инфлация, дългови спирали, отнемане свобода на медии-Закон ЕС, дигитален контрол,промяна статут Ч. море.

84

ББ

преди 8 месеца

политолози...социолози...антрополози...шамани усвояващи пари по програми на ЕС,агенти на раша,24 часа в денонощието манипулираха Народа ни...ще умрете без руският газ...ще умрете без рАсия...ще умрете без паметника на умрялата ссср ограбвала предците ви строяща им концлагери убивала ги там...и искате още???сглобката...бАрисов опитва да мине САЩ с 200,заблудени и зависими ще има винаги!дАган и бАрисов са агенти на КГБ!!!ограбват гласуващите за тях!!!назначават ...полицаи...горски...контролни

83

Анонимен

преди 8 месеца

А ще се разпадне ли муфата, буксата, нипела, конектора, снадката, куплунга, клемата, втулката, щекера??? Това искам да разбера от политолозите

82

ББ

преди 8 месеца

Сглобката ще се разпадне!!!не заради Руснаците,не заради Америка...импотентни,алчни не Българи са,не направиха нищо за Българите...грабежи...в земеделието облагат субсидии...нечовешко...в здравеопазване директори с по над 40 х.лв. заплата...а мед.сестри с по 700,излезте и запалете ***...или нямаме шанс...Света ни скоро ще излезе и ще го запали,сглоабката ще я разпадне Народа ни...ТСЯВ...нейжбежно крадливи коп.л.та!!!поръчахте ли ковчези с чекмеджета???

81

Алекс

преди 8 месеца

Политолозите са добре нахранени в Посолството.На пълен търбух US заповедите се изпълняват доста успешно.

80

rewrwe

преди 8 месеца

Кокалчето е сладко, как да се разпадне сглобката.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Сглобката да се готви за времето, когато ще им запалят дирниците и ги разсадят по килиите за разпит. Зер, за държавна измяна милост няма!

78

Анонимен

преди 8 месеца

Сглобката няма да се разпадне, защото на ППДБ това е им е за последно в парламента.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Я kви мyтpи? Myтpи вън!

76

Кравар

преди 8 месеца

Сглобката , хубава лоша - задължително трябва да оцелее . Че иначе идват сибирските касапи и България пак ще стане концентрационен лагер .

75

Наблюдател

преди 8 месеца

Амиии, какво можеш да очакваш от един зелен чорап ? Само воня ! Толкова вони нашият чорап , че цяла Европа си запушва носа и не иска да го види !

74

Анонимен

преди 8 месеца

Как ще се разпадне сглобката? Мафията и техните най-верни ортаци, седесарите, с олигавени *** оглозгват каквото е останало от България и каквото идва от ЕС. Че и конституцията ще променят, та завинаги да напъхат главата на българина между краката си. Но като българинът е тъпa офца за да гласува за ГЕРБ, ДСБ и ДПС, така му се пада.

73

Реджо

преди 8 месеца

Не сглобка,а дълбока копка за вас!

72

Анонимен

преди 8 месеца

Христо купи ли апартамент в брюксел докато се бори с пеевски в закусвалнятаКирчо се оплака че баце не му вдига телефона завчера станаха си големи приятелчета -само бальците ядоха бой на площада заради него

71

Реджо

преди 8 месеца

Не сглобка,а дълбока копка за вас!

70

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 8 месеца

*** Сега си Мислите - Да си Мълчим - Може Западняците Да Ни Дадат Някой Долар или Евро- ГРЕШИТЕ - Плююте ги - Колкото Повече Ги Пссувате- Толкова Повече Ще Ви Дадат - Това е Дефект на Човешкия Мозък**** - Р.Т.Ердоган- 2017 година........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА