87

ТЪп

преди 8 месеца

Ахааа и този сигурно е русофил, путинофил болшевик и комунист. :D

86

Bongo

преди 8 месеца

Има една хубава бъкгарска поговорка, която гласи: "Казвам ти "дъще", сещай се "снахо"". Да му правят сметка украинците какво им казва Папата.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Аз не съм чул по улиците украинци да говорят на украински! Само на руски масово..... а руският е забранен в Украйна.........

84

Анонимен

преди 8 месеца

Матушка Рус, дай им богатирската си сила! Да победят злото!

83

Анонимен

преди 8 месеца

Дори и поляците са разбрали че украинските бежанци говорят на руски език. Какво остава за нас българите. Ние си го знаем. Не може да се натрапва украински език административно. Има нещо гнило и нередно.

82

Анонимен

преди 8 месеца

На морето съм. Никъде не се чува украинска реч само на руски си говорят. Ами че това е факт Смятай .

81

Анонимен

преди 8 месеца

Много, много светци има от Русия и това папата го знае. От Гърция също има много.

80

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Папата разбира накъде отиват нещата,трябва да си постели!

79

агент Мъдлър ЦРУ

преди 8 месеца

Пригожин сам го каза. Всичко е лъжа. В Донбас бяха сепаратисти, а не руски граждани. Спрете с тези глупости за невинни жертви, обстрелванимот армията. Никой не стреля по невъоръжени.

78

Пффффф,

преди 8 месеца

Според неолибера3тията и папата вече е русофил,баце!

77

Горд Българин

преди 8 месеца

До учуден до някъде съм съгласен с теб. Само с процъфтяваща икономика не съм съгласен. Самия факт , че скоро фалират две големи Американски банки трябва да ти говори много. Външния дълг на Америка е много голям и благодарение не когато им кефни си печатат долари ги държи икономически. Ако новата икономическа организация наложи нова размера валута или някой друг да наложи размера валута различна от долара и те падат в канала.

76

учуден

преди 8 месеца

До: номер 78 (Естествен Интелект) Бе къде ти се привижда тоя "възродителен процес" бе???Ти видял ли си украинец в България да говори на украински език???Аз лично видях два пъти такива.Всички останали си говорят на руски.В самата Украйна всички украинци си говорят на руски дори и сега.Единствената разлика е, че в държавните учреждения от официалните лица се изисква да говорят само на украински.

75

Естествен Интелект

преди 8 месеца

По стечение на обстоятелствата в постсъветска Украина остана около 35% руско население.И укрите решиха да проведат "възродителен процес".Е,не им се получава!

74

учуден

преди 8 месеца

До: номер 75 (Горд Българин) Да речем така например, че не обожавам Америка и не съм американофил. Виж, американците не са цветя за мирисане, нито невинни агънца.Обаче никоя държава не може да се сравнява с Русия.Русия - последната империя на Земята останките на която още съществуват в 21-ви век! Това е анахронизъм!За твое сведение бил съм в САЩ няколко месеца и съм видял много.Богата държава, развита икономика.Най-лошото там са оръжията и расизма. Какво друго те вълнува?

73

Дядката

преди 8 месеца

Нападението на Русия над Украйна е предизвикано от системното изтребване на руснаци живеещи в родния си Донбас и стру ването на огромна украинска армия имаща за цел да избие и изтласка руското население в Русия! И сега укронацистите не се бият с руската армия. ,а нападат цивилни в села и градове! Просто ,обикновен фашизъм!

72

Горд Българин

преди 8 месеца

До учуден - прав си че никой не обича насилието и агресията. Това означава че мразиш Америка, защото за последните 70 години направиха агресия срещу доста страни - Виетнам, Либия, Югославия, Иран , Афганистан и др. , където убиха над 2 милиона човека.

71

Бай Дрън

преди 8 месеца

Браво на папата! Добре, че не е оня поляк още, срещу когото стреля Агджа.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Отдавна се гадае от коя планета са руснаците. Явно таме населено с добри, щедри, търпеливи наивни и силни хора.Условията на Земята ги променят, но не съвсем. И слава Богу!

69

Малко за политика

преди 8 месеца

До учуден: Русофобската пропаганда съвсем не е измислена, а направо е поставена на промишлена основа. Да погледнем нашите медии. През тези осем години гражданска война в Украйна (преди началото на истинската война) колко пъти наши журналисти отидоха в Донбас за да ни покажат как живеят хората там и дали наистина ги обстрелва украинската армия? Нито веднъж. За целите на русофобската пропаганда трябваше да се твърди че за всичко е виновна Русия. А Русия не можеше да ги остави на изтребление.

68

учуден

преди 8 месеца

До: номер 69 (Сгрешил ли е?) Бе стига с тая измислена "русофобска пропаганда" бе!!! Русофобите са само в бетонните глави на путинистите!!!Никой не мрази Русия, обаче няма нормален човек който да обича насилието и агресията.