9

Заглавието кърти!

преди 8 месеца

Чичко Шорош все още плаща грантчета на послушните ми$$ирчици и еко-пропагандната не спира 24/7...

8

Смях!

преди 8 месеца

Какви климатични промени бе смешници !?!

7

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименПросто в Австрия получаваш по добра услуга за същите пари

6

Анонимен

преди 8 месеца

Това са австрийско- швейцарските моошеници, които си правят шенгенски измами и искат да убедят света, че само при тях няма риск и може да се карат ски щото им били високо курортите! И за капак на всичко плащат едни пари на нашите моошеници- еколози да ни спират лифтовете! Това е война!! и всички глупости за ценности и прочие боза са за кикитата и техните фенове, които си ходят в Австрия и не им пука за родината!

5

Анонимен

преди 8 месеца

Стига сте писали пропаганди

4

...

преди 8 месеца

бе както повечето "ора" казват и мислят, климатични промени в следствие на глобалното затоляне е нямало няма и няма и да има! Е верно като излезеш от вкъщи друго се вижда ама то това кой ти го гледа! важното е, че климатични промени е нямало няма и няма и и да има! :))))))

3

Анонимен

преди 8 месеца

Зимния туризъм явно ще трябва да се промени и да не се свързва главно с каране на ски и писти, а с ходене в планината на по-студено и на по-чист въздух, хижи и пиене на чайчета и от тоя род. Снобареенето с карането на ски приключва. Ще остане за масовия човек пързалянето с найлон или шейна, където има повече сняг. хаха

2

Хер

преди 8 месеца

Мистър Гьобелс би се радвал искренно на цялата тая пропаганда. Фалшива и невярна, но повтаряна по 1000 пъти дневно ще повлияе на хората.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Един известен геолог има видео на реч, дето вчера гледах в туитър. Много лесно показва цялата измама с СО2. Дава просто 2 точки- 1. Няма едно изследване да е доказало, че СО2 може да предизвика такъв ефект глобално. 2. И да има този ефект за доказване, че точно емисиите от хората са виновни, трябва да се каже как 97% от емисиите, които не са от човека, не влияят, а само 3% го правят. СО2 е 0.04% от атмосферата и по-слаб парников газ от водната пара, която е много повече.