102

Анонимен

преди 9 месеца

E, в кое не е прав.

101

НАЧИ

преди 9 месеца

Начи едните могат да се възмущават от него, а той не може да се възмущава от тях. Разбрах.

100

Анонимен

преди 9 месеца

До: номер 103 Що па да не можеш?Кой те излъга?Критикувай бе, никой не те спира!Само че ти не критикуваш никой конкретно, а плюеш срещу транссексуалните по принцип, ей тъй на, за спорта.Конкретно ми кажи, кой искаш да критикуваш? И кой не ти харесва?Аз например веднага мога да кажа.Не харесвам Емили Tpoтинeтката, ама не защото е транс, а защото е с психическо разстройство.Но това няма връзка - други транссексуални са добре психически за разлика от нея.Тя сама си каза че е на лекатства.

99

Анонимен

преди 9 месеца

Транссексуалните са новите комунистически фашаги. Не можеш да ги критикуваш. Не може да не ги харесваш. Знаем как завърши фашизма и кумунизма. С омраза няма как да излекуваш омраза

98

Анонимен

преди 9 месеца

Аз предлагам да попитаме и Елтън Джон, той какво мисли по въпроса?

97

Анонимен

преди 9 месеца

Совите са това, което са!ХА-ХА-ХА-ХААА!!!

96

Анонимен

преди 9 месеца

Тая снимка кога му е правена?Щото така като го гледам на снимката, Сантана не ми прилича много на мъж...

95

Анонимен

преди 9 месеца

Потресен съм от това, кеото е казал този артист. Той беше детките ми години, а сега ... Това е по-ужасно от Роулинг!!!

94

Лиляче

преди 9 месеца

"До Анонимен 43 : Моли се само да те изгонят. Ако някой колега ми цъфне с рокличка и бой ще яде. " Олелеее, защо сте толкова ужасни мъжете!

93

Анонимен

преди 9 месеца

"учуден" аз съм учеден, как ти си учуден Нали си бил умен? Изглежа, че си мног просззззд...

92

Анонимен

преди 9 месеца

"Като започнат да ми говорят за Бог, работата е ясна!Не слушат Дарвин, а попа.И да не ми кажете, че това било "евроатлантизъм", защото още Захари Стоянов пише в "Записките по българските въстания" за вярата и за поповете." Ааа , занчи ти си мършялак, дето се прави на историк и цитира, квот му кефне.

91

една жена

преди 9 месеца

До учуден 91 А знаете ли, че има места на земята, където има аномалия на гравитацията :) Спрете се!

90

една жена

преди 9 месеца

До учуден 90 От 100 кладенеца вода донесохте, за да ми кажете накрая, че не знаете какво искате :) Обратните са си много добре. Никой за нищо не им пречи. Правят си какъвто искат секс, хващат си СПИН, умират си и са щастливи. Даже правят тези "прайдове", макар че ние не правим. Вече се чудят от какво да се правят на ощетени. Но да знаете, че те са използвани от други хора с друга цел. Изглеждате умен човек. Не позволявайте да Ви манипулират!

89

Спасов

преди 9 месеца

Корпорациите направиха половината население безполово чрез вредни храни. И им казаха "Вие сте си нормални, нищо че не можете да се размножавате!" Така нормалното стана ненормално и обратно.

88

учуден

преди 9 месеца

До: номер 80 (една жена) Имах предвид, че хомосексуалността е феномен който още не е изучен докрай.И причините не са напълно ясни на учените. Знае се със сигурност само, че не е психиатрично разстройство както се смяташе.Още по-малко знаят хората, че има и асексуални! Дори още се спори асексуалността вид сексуалност ли е изобщо, или нещо друго.Да, има и такива хора - изобщо не се интересуват от секс, с никой от двата пола!!!Знаете ли го това?

87

учуден

преди 9 месеца

До: номер 80 (една жена) Казах че не знам в смисъл че не ме интересуват, не че не ги разбирам! Защо постоянно когато някой се изказва в полза на различните веднага му се лепва етикет? Казах вече, не се опитвайте да ме слагате в един кюп с други различни от мен хора - само казвам че разбирам различните и нямам нищо против тях! Едно време, преди да открият кръвните групи, са мислели че хората умират при кръвопреливане от "лоша кръв". Сега вече знаем защо.Сега е същото с хомосексуалните.

86

една жена

преди 9 месеца

До учуден 87 Какво искате?

85

една жена

преди 9 месеца

До учуден 83 Не съм казала, че от храните се получават мутации. Начинът на живот включва и други неща, не само храна. Но много се отклонихме от темата.

84

учуден

преди 9 месеца

До: номер 80 (една жена) Както вече отбелязах, темата е много сложна за да я избистрим тук.Да, алкхохолът и предимно мазните, нездравословни храни оказват влияние на репродуктивните способности. Всъщност, преди да се направи спермограма изискването е пълно въздържание от алкохол за 5 дни, през които дори една бира е забранена.Така че не отричам начина на живот, но в над 90% от случаите на бездетни двойки този фактор който упорито повтаряте отсъства!!!

83

Анонимен

преди 9 месеца

новото нормално е - всеки сам си преценя