28

съвет

преди 8 месеца

кандидатствате за голи и уплашени и ако ви одобрят свалянето на килограми няма да ви е проблем :)

27

Дядо Стефчо

преди 8 месеца

Да нямах проблеми с теглото тогава. Бях като тапициран скелет.

26

Шишо

преди 8 месеца

Най-полезна е диетата на севернокорейската комунистическа партия. Състои се предимно от трева и минимални дажби ориз. Затова севернокорейците са изпънати като струни, а не дебели и разхайтени като нас. :))

25

Гадняр

преди 8 месеца

Най-добрите диетолози в България се казваха Андрей Луканов и Жан Виденов. За съжаление единия го гр.ъм.наха, а другия изпадна в немилост. Бяха ненадминати в съставянето на диети, при това лесни за изпълнение, поради липсата на храна в магазините. Ако върнат Жан на власт, всички ще стегнем поне по две дупки от колана.

24

Анонимен

преди 8 месеца

от 33 г сме на диета на БКП-ДС

23

Анонимен

преди 8 месеца

Ако искате да имате добра форма трябва да се храните стабилно. 3 пъти на ден. Задължително трябва да има в менюто мръвки, риба, зеленчуци и плодове. Мряко или яйца за закуска. Пресни салати към основното, десет сладко задължително преди тренировка. Иначе няма от къде да дойде енергията да тренираш както трябва по 1 час всеки ден. А без тренировка и пот няма как да имаш добра форма. Тия дето вземат химията и ви казват да гладувате не ги слушайте. Те са нищо не разбират.

22

Анонимен

преди 8 месеца

От казармата я знаем тази диета - сутрин чай с бром, филия с хляб и малко масло и сладко от сливи, после марш на скок 16 километра, обяд боб с айсберги, след това тактика - 12 километра, а в 17:0 застъпваш караул и така цяло лято . А през дългите часове на пост си спомняш всички съученички

21

Пълни глупости.

преди 8 месеца

Физическа форма се поддържа с балансирано хранене и активни тренировки. Трябва продължително натоварване, да се раздвижи кръвта, да се вдигне поне за 30 минути. Това става най добре или със бягане или със каране на колело. После разтягане трябва малко и поне още 30 минути силови тренировки. Големи тежести не са нужни. Може и със собствено тегло на лостове и на земя и с дъмбели. Важното е да се тренира цялото тяло и да се натоварват мускулите във всички възможни ъгли.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Месото съдържа всичко необходимо. А плодове и зеленчуци не съдържат нищо. Захар, фибри. Дори разните бобови и ядките не са подходящ източник на храна за хора, понеже протеините не се усвояват пълноценно. Затова горките излъгани вегетарианци винаги имат по един шкаф с хранителни добавки, витамини и аминокиселини. Понеже, за да имитират поне отчасти пълноценно хранене, трябва да си добавят с шепи разни химии.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде като си седнал да ни лъжеш поне го прави да изглежда достоверно до някъде. Ядял гола пържола само. Яж си я. Яицата са далеч по-добър източник на протеин. Но дори и те не са достатъчни на организма ни, защото нито те нито месото съдържат всичко необходимо. Ето защо се комбинират с плодове и зеленчуци.

18

IQ 3.14

преди 8 месеца

До Анонимен нашите овенни сигурно са яли вафли с хлеб, а румци умното се е метал като *** на буца докато напраи норматива за коремни да го снимат независимите журналисти

17

Евразин Алахакбаров

преди 8 месеца

явно татарката се води от калорийната стойност на медузите от времето на варшавския договор, съответно съвременната армия на монголите.

16

Анонимен

преди 8 месеца

До 14 "Пържолата, яицата и рибата ти дават протеина, но не правят нищо за да ти убият чувството за празнотата в стомаха"??? Какво говориш бре??? Като изядеш ЕДНА пържола, после с часове не си гладен... Без нищо да добавяш към нея! А горките, излъгани "вегетарианци" от сутрин до вечер се тъпчат и все са гладни... Понеже и добре натъпкан със салата корем - пак е празен като хранителна стойност. Дори кравата, която е създадена да се храни с трева, трябва от сутрин до вечер да пасе, за да се наяде

15

IQ 3.14

преди 8 месеца

къв граничен прием на калории, калориите на едно MRE сметали ли сте? аман от абичи

14

Анонимен

преди 8 месеца

До 12. Пропусна приноса на Обама за операцията в Либия - "Обединен защитник".

13

Анонимен

преди 8 месеца

Коя е точно 'глупостта' със спанака и плодовете? Пържолата, яицата и рибата ти дават протеина, но не правят нищо за да ти убият чувството за празнотата в стомаха. Остава ти опцията или да го дозапълниш с хляб/въглехидрати (и да качиш килограми) или със салата. Соковете има добавена рафинирана захар. По добре е да си запълниш стомаха с пресни плодове, отколкото с калорична рафинира захар

12

До 10

преди 8 месеца

Барак Обама получи нобелова награда за мир въпреки че създаде Исс, нахлу и окупира петролните полета на Сирия, бомбардира няколко болници и сватби и т.н така че кой бил получил нобелова награда в днешно време за мен не е никакъв критерии

11

Анонимен

преди 8 месеца

Които иска да отслабва трябва да действа систематично, а не да разчита на някакви гладни кампании няколко пъти в годината. 3 яица на ден със салата. Само свежи плодове и без никакви сокове. 2 пъти в седмицата малки порции пилешко. Същото важи за рибата. Включване на храни като карфиол и спанак в менюто и т.н позитивни емоции повишават метаболизма което води до изгаряне на повече калории. Мозъкът не гори до 30% от енергията ни, така че учене или четене на книга е също препоръчително вместо телеви

10

една жена

преди 8 месеца

До Анонимен 8 През 2016 г. Нобеловата награда за медицина или физиология е получена от японския учен Йошинори Осуми, заради дългогодишните му изследвания за механизма, който се отключва в тялото при т.нар. периодичен глад.

9

една жена

преди 8 месеца

До Видели сте вие 7 Много сте прав. Доколкото разбирам от лошия превод, наричат я военна, защото е нужна строга дисциплина, за да се постигне резултат. Изобщо е абсурдно да се говори, че ще се свалят 10 кг, примерно. Ако човек е със затлъстяване, ще свали много повече от друг, който е с нормално тегло, примерно. Но за една седмица, дори с гладуване, не става чудо. Трябва цялостна промяна. И движение.