17

Тошо

преди 8 месеца

За 6-ца 10 000 000 , а за 5-ца 5 000 лв..... !?Ако тук има нещо нормално, то значи аз съм обратното!"Поздравления" за авторът на това недоразумение, което пречи на спорта от години!Можеш повече, но .....не го знаеш!

16

Анонимен

преди 8 месеца

Цялото тото е съмнителна работа... първо не се знае има ли спечелили милионите, второ ако случайно някой е спечелил, защо не му дават парите, а му ги снасят на малки порцийки години наред без да начисляват лихва?

15

правише

преди 8 месеца

впечатление,че джакпота е милиони а се печелеха само хиляди-как ставаше това

14

Топките

преди 8 месеца

До АнонименМоже да са точни с тегло до милионни от милиграма, но индикирани електронно може и от Космоса да се извадят. Поне на първо време да вземат да ги защитят от електронна намеса, като номерът е скрит в топката и се показва след изтеглянето от сферата."Елементарно Уотсън" Ха да видим какви аргументи разни АДВОКАТЧЕТА и ФИНАНСИСТИ ще имат. Номерът, цифрата, знака може да се бележи много лесно при съвременните технологии. ОТ Дедо ви Морз

13

Анонимен

преди 8 месеца

Ко ши прай сега Део?

12

Анонимен 11

преди 8 месеца

Защо режете заплатите,на хората,българските дупетати,още на първото заседание,си гласуваха по-големи заплати.

11

Анонимен

преди 8 месеца

При съвременните технологии няма нищо по-лесно тотото да се манипулира при начина по който "излизат" печелившите числа. Само ръчно и на живо. Сфера с играта и съответния брой топки в нея със скрити вътре номера. Всеки тираж, различни деца от всички краища на страната, изтеглят топките. Няма комисии, няма лапачи, няма директори на водопади. На изявените деца ще им се плащат пътя и разноските до котилото София и обратно. Ще излезе хиляди пъти по-евтино. Да видим как ще се манипулира при тоя начин

10

Анонимен

преди 8 месеца

Рязането е PR акция. Като утихне шума ще почнат да им вдигат доходите. Не сме вчерашни.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Тотото е сбъркано в самата организация.Тегленето не се излъчва пряко,а на запис.Сферата не се върти ръчно,а с духалка и не се знае тежината на топките....На времето почти всяка неделя някой печелеше шестица,а сега лъжат бабите да си броят стотинките от пенсията и когато се натрупат 10 млн ги печели човек от тотото.За премии,естествено.

8

БЕЗЗАКОНИЕ

преди 8 месеца

Министърът няма право да назначава нови лица, без проведен конкурс. Демонстративното погазване на закона следва да получи реакция от козмпететните органи.

7

беззаконие

преди 8 месеца

Съгласно законът за публичните предприятия КОНКУРСъТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. По закон-тотото е публично предприятие! Ако няма конкурс е редно да има масови арести на виновниците за нарушилите закона и превишилите си властта! Това ли е новия морал? Какво пречеше да се спази закона и да има КОНКУРС?КОЛКО ЛИЦА СА АРЕСТУВАНИ ЗА ПОГАЗВАНЕТО НА ЗАКОНА?

6

Анонимен

преди 8 месеца

До беззаконие. Кога у нас е имало конкурс за каквото и да било. Освен манипулирани тук-там от време на време. И то е голяма рядкост.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Нидейти тъка бе кво се втурнаате да режете доходите на меринджейте и ръководството !!! Ше падне средната работна заплата и оттамкана минималната на която работи народонаселението.

4

беззаконие

преди 8 месеца

Тотализаторът е ПУБЛИЧНО ПРЕДПРИЯТИЕ. В превод-назначенията са по закон с КОНКУРС! Къде е обявата за конкурса? Колко са кандидатите за конкурса? Какви бяха въпросите за конкурса-или назначенията са СКАНДАЛНИ-БЕЗ КОНКУРС?То и предишните в управата на тотото бяха инсталирани скандално-БЕЗ КОНКУРС, но това не оправдава сегашното връзкарско беззаконие!

3

11

преди 8 месеца

А печалбите отдавна са орязани. При Божков имаше повече печалби. Тука няма нищо - всичко прибират. Най-добре е да го орежат цялото тото.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Хехе взеха печеливш бизнес от черепа и го направиха губещ. Това могат да го направят само държавни некадърни калинки.

1

Анонимен

преди 8 месеца

лъскайте билети за 5лв