12

Анонимен

преди 8 месеца

До 11 : нищо не съм сбъркал. Дадоха ви възможност да притежавате автомобил и резултатите са видими. Сега малко по малко ще ви ги вземат. Цени на горивата, еко норми, отнемане за нарушения, и каквото още там измислят. Въпрос на време.

11

Анонимен

преди 8 месеца

До от 4Нещо си се объркал, добивът на газ и петрол се увеличава, кредитите на банките също, през 2022 са били 365 милиарда само за добив и преработка. 2035 се спряга само в ЕС.

10

хм

преди 8 месеца

Това, че тази бензиностанция е с изтекъл лиценз е причина за глоба, но не води автоматично към тази трагедия.Всички са знаели , а най големият ***, вмирисан и гнусен тип я е .....И сега е едва ли не незнаен нац,герой!

9

от 4

преди 8 месеца

до 6 и 7 : аз няма да ви казвам, вече е решено. 2035 е близо, и от тогава таратайките ви ще са забранени. Ще се кара само електрическо. Имате ли пари за електромобил? Ще се наложи да се качите на автобуса.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Всички знаели и всички зареждали. Същото кото тук. После правосъдие чакали. Еден дол дренки с извършителите.

7

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 4. Требе да ти дадат нобелова награда за умност.

6

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 4. Ти ше каеш на кой какво му се полага.

5

100% Бай Ганьо

преди 8 месеца

Когато си бустериран със елексир не разсъждаваш логично

4

Анонимен

преди 8 месеца

трябва да забранят газовите уредби, ако не са фабрични. Тия стотинкаджии ако не могат да си позволят и горивото да си плащат - какво остава за адекватна поддръжка на автомобила? Масово гледам раздрънкани, ръждиви таратайки с газова уредба. На бедняците не им се полага автомобил.

3

Анонимен

преди 8 месеца

До Румънците. Какво ли не изобретява бедняка за да оцелее...

2

Анонимен

преди 8 месеца

Същото каза и една жена на пазара по повод изказванията на загиналите. А иначе трайкането води до трагедии. Както и при нас са се усмихвали щастливо на "човека с пари" и са му се мазнили и като се приберат у тях и цукнат по една цуйка започват да го псуват и плашат с най-невероятни нещастия и закани.

1

Румънците

преди 8 месеца

са много зле, масово карат коли на газ................бил съм в Букурещ 2 пъти..............всяка кола с газова бутилка отгоре..................пълни откачалници са................мамалигарите са по-просто племе и от нас.................ужас са!!!