8

Анонимен

преди 1 година

Любовта е нещо, от което трябва сериозно да се бяга. Не е нормално човек да изпада в подобни състояния, в които не мисли рационално и прави неща в ущърб на собствения си интерес. Винаги усетя ли, че се влюбвам - си тръгвам!

7

Анонимен

преди 1 година

И аз скоро не съм изпитвала това чувство...

6

Анонимен

преди 1 година

Стига да се обичат!

5

Бай Илийчо

преди 1 година

Ако саму тва ви е в глъвътъ как дъ и дигнете краката Начи сте влюбен

4

Има и по-нагли

преди 1 година

Твърдо е решена изобщо да не се стигне до секс. Няма никакво намерение да води полов живот с този човек, но й харесва да бъде канена от него на срещи, да я води по заведения, екскурзии, културни събития и да й прави подаръци. Прави се на невинна и недостъпна, а когато набележи по-перспективен или когато момчето вече откаже да изчаква, сюрпризира го с прочувствено слово в смисъл "Прецених, че не сме един за друг и не искам да ти губя времето. Прости ми!" Или просто изчезва и го блокира.

3

Анонимен

преди 1 година

Не бърза със секса и все го отлага само хитрушата, която не е влюбена, но е преценила, че тази връзка й е изгодна. Ще му пече джигера на бавен огън докато той не заяви, че намеренията му са сериозни и след това ще го подкани да дойде да я иска от баща й заедно с родителите си и с пръстен. Чак след това щяла да се съгласина секс.

2

Относно 5-ия знак

преди 1 година

Не се бърза да се започне секс само при три условия: Ако традициите са консервативни и изискват изчакване; ако по обективни причини двамата влюбени са далеч един от друг; ако поне единият от тях не изпитва особено силно сексуално привличане спрямо обекта на чувствата си, но в такъв случай проблемът е медицински.

1

Аналитично заЛюбовта

преди 1 година

Изброените знаци ги има и при онова, което Мишето нарича "просто увлечение". Но ако тези знаци не угаснат един след друг в течение на първите няколко месеца или година, значи имаме налице любов, а не само увлечение. Любовта е дошла закономерно след увлечението. Докато си страстно увлечен(а), започваш да преценяваш личността на другия в разни аспекти и в резултат натова или се влюбваш, или обектът на увлечението постепенно престава да те вълнува.