30

...

преди 14 години

AIDE OBA4E TEZI KOITO NE RAZBIRAT OT KINO DA NE GOVORQT ZA6TOTO TFA E BA6TA MI I NQMA SMISUL DA PLQMPATE GLUPOSTI AKO NE STE 4UVALI ZA KINO !!!

29

до 28

преди 14 години

нищо не си разбрал от интервюто

28

преди 15 години

е, тва е върха. предварително да заемеш позата на омраза към публиката и да я наречеш че е публика от ***, понеже подозираш, че филма ти не струва. оф, аман от бездарни комунистически ***, пълни с омраза към всички и обичащи само себе си. аман бе.

27

Георги

преди 15 години

Емил Христов лично го познавам и мога да кажа едно. За всичко, което е направил в българското кино - шапка му свалям. Но, че е комплексар, комплексар е. Малко е нескромно да говориш за собствената си работа с определения като "потресаващ професионализъм". Това беше ве едно интервю по телевизията. Що се отнася до въпросните два филма, снимани от него - наистина са добри, но нищо повече. Казвам това от категоричната позиция на човек, който гледа доста кино. Най-точен беше коментара, който призоваваше всеки да си копае в неговата нивичка. Успехът рано или късно идва.

26

Gergina

преди 15 години

Браво, Спиро и сие! Прави сте 100%. Съвременното българско кино е по-безпомощно и от соц киното. Тези хора не гледат ли чужестр. филми? Дълбаят си в простотията - колко е *** и безпросветен животът в Бг, колко са *** българите и на какви унижения са подлагани. поп фолк на кинолентата... какви фестивали, бе - никой в торонто не е обелил дума за този "шедьовър". бил е в масовката - за пълнеж... големите български гении. а за актьорите - те са по-зле от селски читалищни самодейци. декламират си текстовете, та пушек се вдига... Аре стига са им давали кинти за ***

25

преди 15 години

Все пак да не забравяме, че Кулезич е бивше гадже на Явор Дачков, който участва във филма и си отмъщава, четох статията й. Добра е, но е много самоцелна, разказа какво са правили гостите на премиерата, но не уточни, че така е на всяка премиера, а що се отнася до филма, нейният анализ е изключително обран, обижда, но тъпо, както казва, че е *** диалога, но той не е, това е самоцелно оплюване, а не градивна критика

24

bh

преди 15 години

филма е страхотен, а Кулезич може да ми *** к*ра, както и всички любители на селския вестник "Уикенд". Казах..

23

none

преди 15 години

Поздравления за Кулезич! Хубаво е когато има реални хора е тази нереална дзифтова обстановка ...Филмът е срам за българската култура.Нивото спада с всяка една появила се егоцентрична изцепка!Явно всеобщото затъпяване продължава ,но вече от попфолк ,минаваме на поп-дзифт .Хора,къде ви е естетиката ,къде ви е хигиената(духовно-морална)?Наистина живеем в държава на прости-/п/тутки !!!!С неопределен пол.

22

коментор

преди 15 години

Почитаеми г-жи и г-да, моля прочетете статията "Дзифт": голямотоменте" от Люба Кулезич на стр. 64 в последния брой на в-к "Уикенд".Тя разширява неимоверно погледа по въпроса. С уважение...

21

uf

преди 15 години

Дзифт беше в Торонто, Светът е голям ще бъде на Мар дел Плата в Аржентина - също фест от А-клас

20

уф

преди 15 години

Дзифт беше в Торонто, "Светът е голям" ще бъде на Мар дел Плата в Аржентина.

19

montreal

преди 15 години

Торонто, най-големият фестивал в Южна Америка

18

montreal

преди 15 години

Торонто, най-големият фестивал в Южна Америка

17

преди 15 години

от филми, дълбаещи в недалечното соц-минало(Вампири,таласъми, Кладенецът, Огледалото на дявола,Откраднати очи и прочие некадърни творби),както и от"традиционните" селски сюжети. Всички те показват неспособността на режисьорите да уловят духа на времето си, вкл. и Гърдев с неговите визии ( следващите пак се занимават с разни соц анти утопии).как пък не можаха един нормален филм за 90те и сегашните години да направят! А в сферата на мечтите е да се появи истинска ( а не пошла) комедия... Единственото, което напоследък ме докосна, и то майсторски, беше Лейди Зи

16

аздаде

преди 15 години

От тринайсет години насам - никой около мен не е чувал за бг кино на север. Не се опитвай да се мериш с титаните. Кротко и полечка. Козият рог едно беше нещо, две - едвам го изтърпях. Ясно е че в римейкът сте толкова добре, колкото и в останалото.Ще го видя тоя Дзифт, и аз си избирам кой филм да гледап по гардиан.

15

преди 15 години

bulgarskite tvorci da sprat da se samonavivat publichno , a da si bachkat usurdno i da si sledvat svoia putkakuv e smisula da se opitvash da ubedish masovata che e tupa i ogranichena iv sushtoto vreme cial jivot da se opitvash da ii se haresashpo povod aktiorskata igra - dali sa vinovni aktiorite , rejisiora , che ne uspiava da uzmukne ot tiah tova koeto iska ili i dvete strani , rezultatut e nalice dobrata aktiorksa igra v suvremennoto bg kino e riadkost za sujalenie . niakoi po- nadolu beshe spomenal - tova ne e teatur , a kino !

14

Венци

преди 15 години

Наистина българското кино от години е много зле, но "Дзифт" е наистина невероятен филм! Браво на Емил Христов, отлична операторска работа, браво и на Явор Гърдев!

13

преди 15 години

"Ако сте ***, този компютър ще работи като за ***. Ако сте гений, ще работи като за гений. Аз съм тук в ролята на компютъробяснено като за : ако режисьорът е ***, операторът работи като за ***. ако режисьорът е гений, операторът работи като за гений. къде тук се споменава "спиро" не разбрах.

12

тодор

преди 15 години

личи си, че хубавите филми се правят от хубави и умни хора. Успех!

11

преди 15 години

На теб пък кой какви пари ти е взел за този филм??? И по коментарите ти личи, че си не само т.ъ.п. , но и ***.! Не можеш да отхвърляш и коментираш нещо, без да си го видял. И трябва да имаш наистина елементарно и фрагментарно мислене, за да не разбереш какво точно се има предвид под - "Ако сте ***, този компютър ще работи като за ***. Ако сте гений, ще работи като за гений. Аз съм тук в ролята на компютър ...