47

Шишо

преди 9 месеца

И ние имаме шерифи, но не на Еврос, а на Ерос. Всички, които получават заплати да охраняват границата, а вместо това таксуват каналджиите с такса спокойствие, както и шефовете им и баш п.е.н.д.е.ла Бойко с неговата възлюбена Асен(ка) Василева!

46

А тук докога ще мълч

преди 9 месеца

А тук докога ще мълчим?

45

Анонимен

преди 9 месеца

Има ли война в Турция, че тези "бежанци" да са нещо различно от престъпници?

44

Анонимен

преди 9 месеца

да се напълни с тарамбуки

43

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги съм го казвал и ще го казвам -всички прекалено бюрократични и "ефектвини" структури, в един моент се разпадат и се връщат в ръцете на хората. Откдъе на къде, който и да е, ще казва на гръцките граждани, как да боравят с оръцията, ръцете и земите си, особено, кгоато става върпос за пришълци?

42

Анонимен

преди 9 месеца

" съобщи "Етнос"." -А АХАХХАХХАХАХАХхх стига стига

41

Радослав

преди 9 месеца

Пък и това е граница на държава. В конституцията е записано, че армията трябва да гарантира границите на държавата, това има, с това разполага, това ползва.

40

Радослав

преди 9 месеца

До 37 и 38: 1. Въжето изисква хора, за да ги заловят, да ги бесят и е ресурс. Мината изисква просто да се остави и край, забравяш, не е постоянен разход за заплати и не се поддава на подкуп. Колкото, че са забранени. Не е забранено да ги произвеждаш и складираш. Къде и как ги складираш е твоя работа. Просто сме избрали да ги складираме между тях и вътрешността на държавата ни. Пък и сме бедна държава която няма пари за хиляди граничари, това имаме с това се оправяме.

39

Реалист

преди 9 месеца

Едва ли са цингюлите. Предни години като ги нямаше Гърция пак страдаше от пожари и то по-големи. Не, че мигрантите са ми симпатични, но гърците са си гадове по душа. Иначе щяха да обвинят нашите туристи, но нали имат файда от тях, засега мълчат.

38

SS

преди 9 месеца

Абе фюрера навремето беше прав .

37

Анонимен

преди 9 месеца

Коя раса нападат, че не разбрах? С тези от близкия изток и Афганистан сме една раса. Те са 99% от нелегалните навлеци. НПО тата на сорос и подобни, до такава степен са блокирали държавите, че те вече не функционират и саморазправата е логичното следствие.

36

А

преди 9 месеца

Ами, запалиха им домовете. Едните искат да се спасят, за сметка на другите.

35

SS

преди 9 месеца

Понеже сме бедна и нещастна държавица,бедността ни спасява донякъде да се напълним с тарамбукиНо това няма да продължи дълго..

34

SS

преди 9 месеца

Противопехотните мини действително са забранени от конвенция.Но има държави които не са я пидписали Една от тях са USA

33

Анонимен

преди 9 месеца

До Радослав 35 : Мините не са селективно оръжие - може да наранят невинни животинки. А и са забранени от ООН и Ватикана. Въжето е далеч по-хуманно и селективно. А и е възпитателно - като видят редица обесени по цялото протежение на границата - ще им секне мерака да преминават.

32

Анонимен

преди 9 месеца

До Радослав 35 : Не е толкова забавно като бесенето и разстрела.

31

Радослав

преди 9 месеца

До 31: просто слагаш минни полета по границите, няколко км широки и знаци на английски + арабски: Внимание, минно поле, влизаш на своя отговорност. След това просто периодично минаваш да проверяваш дали има нужда от презареждане с нови мини! Дори и да са въоръжени, няма да е проблем като немогат да стигнат до територията ти.

30

Бай Илийчо

преди 9 месеца

Бой техната мама.У чуждъ къща нимой си правиш квото си искаш .

29

Анонимен

преди 9 месеца

"След обезпокоителното видео" -----------Обезпокоително видео? Че върши работата на държавата, която не спазва задължението си да пази границата? Че и поднесено с отрицателен тон? Има ли война в Турция, че тези "бежанци" да са нещо различно от престъпници? Но престъпник е този, който налага закона, а не този който го нарушава? Евроценности, сър.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Не просто да ги хващат, а да ги бесят на първото срещнато дърво. А тук докога ще мълчим?