65

Анонимен

преди 8 месеца

Мицковски.. когато България каже качай.. ти скачаш.. това е положението, мръсен сърбо-комунист

64

Анонимен

преди 8 месеца

Артьомовск и околностите. Зомбитата на киевският наркокартел извършват ротация и събират допълнителни сили за възобновяване на настъплението срещу позициите на ВС на РФ на южния фланг на Артьомовск. Въпреки кратката пауза, зомбакнацистишен все още изпраща малки зомбивълнички към Клещеевка, които се унищожават от руските витязи. Видео от точно такъв характер беше публикувано вчера от Рамзан Кадиров - унищожаването на зомбакнацистишен в района на горската плантация край Клешчеевка с помощта на артилерия.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Запорожки фронт, район Ореховски. Руските витязи все още храбро държат Работино. Да, зомбакнацистишен вече е в по-голямата част от населеното място, но руснаците не отстъпват. Зомбитата са съсредоточили значителни сили в Ореховския сектор, но не успяват да установят контрол над Работино. ВС на РФ продължават да държат позиции в южните покрайнини на селото, отблъсквайки непрекъснатите зомбивълни. В същото време зомбираната по натовски стандарт биомаса продължава да се опитва да настъпи през насажденията западно от Вербовое.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Херсонско направление. Зомбитата на хунтатата в Киев продължават да се опитват да прехвърлят войски на левия бряг на Днепър и на островите в делтата на Днепър. Руските витязи идентифицират тези опити и ги пресичат. Освен това артилеристите от ВС на РФ обстрелват обекти и дислокации на зомбиформирования на отсрещния бряг. В това направление обаче цялото внимание е насочено към други проблеми ситуацията с 205-та бригада. Засега няма решение на проблема. Влиятелни блогъри, които наскоро се срещнаха с президента на Русия имаха срещаи с войниците и също се опитаха да разрешат проблемите.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Харковска област. Купянски район. ВС на РФ продължават методичното си настъпление в района на Синковка и околностите му, водят се позиционни боеве. Съобщава се за известен напредък южно от Синковка, в района на Петропавловка, но тази информация все още не е потвърдена. Зомбитата на киевският наркокартел прехвърлиха част от резервите точно в този сектор, за да спре настъплението на въоръжените сили на РФ. Засега е само забавено.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Ако бъда избран, признавам контрола на Руската федерация върху окупираните територии на Украйна, каза републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами. Освен това той обеща да премахне санкциите, да върне Русия на световния пазар и да блокира кандидатурата на Украйна за НАТО.

59

Kek

преди 8 месеца

Това сигурно е македонският Копейкин ... мъка.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя до кога ще се прави на луд?

57

Анонимен

преди 8 месеца

Правилно е ЕС да праща лоши сигнали.

56

Амии вие с Денков

преди 8 месеца

да не сте от едно школо. Все другите са ви виновни.

55

Евразин Алахакбаров

преди 8 месеца

северношумадийци е добре да се сетат че ако не беха желев и пасито да ни набутат в нато и първи да ги признаем за държава, сега за скопие да се говори като за вуковар или мариупол.

54

Анонимен

преди 8 месеца

този си е чисто сръбско ***, затова прави циркове. Когато са ги правили антични фиромци няколко % от населението на манкедония са били сръбски колонисти - и тях са ги прекръстили в правата вяра, но те си знаят какви са и мразят България. За съжаление точно тези сърбета са им елита, политиците, журналистите и учените и те подклажат конфликтите, под командването на белград . Наще ако искат да постигнат нещо трябва вето и пълна блокада и на сърбия, примерно да им резнат газта от Путин

53

Кирчо

преди 8 месеца

Че то в РСМ, македонци няма, има българи и албанци предимно.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Ретрограден наратив? Не съм чул някой в пловдивско да крещи по улиците, че е наследник на траките. Доста бързо ще се озове в най-близкия психодиспансер. Но пък на запад от София има една държавица, която се мисли за наследник на обратен грък. Как обратните се размножават е загадка, но изречението "правен у г ъ з" вече си има доста добър пример. И успяха дружно да сътворят една смърдяща купчинка. Това обяснява защо знамето им е вентилатор. Заради вонята.

51

Гагарин

преди 8 месеца

На крива ракета космосът и пречи.

50

Aбе Байо

преди 8 месеца

Сръбско чердже, ***, никога да не влезнете в ЕС. Заедно с Сърбия, Русия и Корея си живейте.

49

Зелен Демократ

преди 8 месеца

Макодонците да се стегнат и да признаят трите хиляди българи в Сев. Македония, те имат право да се самоопределят, това ще е победа за нашите интереси!

48

Хахаха

преди 8 месеца

До 47 .. Никаква злоба няма макето към българия. Даже може и бг паспорт да има и той и семейството му. Просто пича си върши работата За това му плащат луди мангизи от сърбия.Пука му за някаква територийка СМ без никакво значение за ЕС. Живее си богато без да върши нищо .Скатал е някой друг милион я на кайманските острови я в лихтенщайн Като остарее още малко и ще изчезне Ако не във Виена ще е Лондон А може и Бахамите да е..

47

Додо

преди 8 месеца

Да не забравяме че и наши политици историци вече много години дават храна за създаване на омраза към българите като Б.Димитров -ДС като онзи от ВМРО и още един.И кой допусна да се създадат македонски партии в Бг па даже да ни осъдят че сме ги спирали.И къде са ДАНС и другите които да знаят какво става напред.За по назад в историята да не говорим.Онези си днаят интереса не са сами и пари им дават.Та кой е виновен.

46

Анонимен

преди 8 месеца

ей тия промити мозъци си протъркаха подметките да ходят да ни плюят на запад, какво целят с тая показна омраза?