23

1234

преди 8 месеца

До Ipso facto -борис 3 е узурпатор, има конституция , там пише: 34. Следъ смъртьта на Князя, Наследникътъ му встъпва на престола и незабавно се распорежда за да се свика Великото Народно Събрание, предъ което той дава следующата клетва:"Кълнъ се во име Всемогущаго Бога, че свято и нерушимо ще пазя Конституцията и законите на Княжеството, и че въ всичките си распореждания ще имамъ предъ очи само ползата и доброто на Княжеството. Богъ да мие на помощь.""Е не е имало такова велинародно събрание

22

Факт

преди 8 месеца

Свети Йоан Рилски Чудотворец плаче в Рая, заради поругаването и кощунствата в неговата света обител. Дяволите в епископски Сан ще горят живо в Ада заедно с всички изброени рептили сатанисти СаксКобурги

21

До Папо 7

преди 8 месеца

Не вярвам там да е имало няколкостотин дами над 99-годишна възраст. Защото от 9-и септември са минали 79 години. Която е била тогава млада булка на 20 г., днес би трябвало да е на 99 г., ако е жива. Достолепни вдовици на царски офицери имаш преди 30 години, когато червените баби крещяха след тях "ре-сти-тут-ки!", надявайки се да възкръсне Сталин и да попречи на гласуването на Закона за реституцията, та да не се налага да се изнасят от заграбените чужди апартаменти.

20

Ipso facto -

преди 8 месеца

Това е термин с няколко значения. В историческата наука така обозначават подхода "Какво би станало, ако ..." и градят хипотези как биха могли да се развият по-нататъшните събития, ако в даден момент вместо някое от тях се беше случило друго. В конкретния случай, ако изходът от ВСВ беше друг или ако цар Борис се бе вслушал навреме в съветите на ген. Хр. Луков, днес щяхме да имаме Велика България, с територия поне 50% по-голяма от днешната, с излаз на Средиземно море и доминираща на Балканите.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Кой е тоя?

18

Анонимен

преди 8 месеца

До МЛАДЕЖ - Да идеш при онзи, койтоти е преподавал уроци по история и да си искаш парите обратно, ако училището ти е било частно.

17

Артелерист

преди 8 месеца

Бог, Цар, Отечество !

16

демократ

преди 8 месеца

Едни се покланят на мумия в мавзолей, други - на сърце в стъкленица !

15

Анонимен

преди 8 месеца

ПО- ДОБРЕ, ВИКАШ, ЧУЖДОТО РУСКО РОБСТВО, ОТ ЦАР БОРИС 3??? БРАВО, ПАТРЕОТ! РУСКИ ОБАЧЕ...

14

Анонимен

преди 8 месеца

НЕГО НЕ ГО СПОМЕНАВАТ ПО ПАРАДИТЕ И ЗАРИТЕ ЗАДЕТО ЗАГИНА ЗА БЪЛГАРИЯ! И ЧОРАПА ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПОКЛОНИ, ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО, Е ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИК!

13

Смях

преди 8 месеца

Колкото и панахиди да му правят на тоя, в момента ври в казана на Пъкала.

12

МЛАДЕЖ

преди 8 месеца

Дойде с цялата челяд,за да видят младите българи след 30-40 г. кой ще застане начело на България.Заради такива като Кобургите,донесли толкова смърт и беди на страната ни трябва да се изучава ИСТОРИЯ до 12 кл.,за да не попаднат новите поколения в клопката,както тези,които със захлас гласуваха за т.нар.цар.

11

Светла му памет !

преди 8 месеца

Пожертва себе си за доброто на България !

10

МОNARCH

преди 8 месеца

Неискаме улици в София да носят руски имена ама не ми пука Александър Невски ли е Дондуков ли е Тук не е Москва бок лу циии!!!!

9

MONARCH

преди 8 месеца

СЛАВА НА ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ СМ1РТ НА КОМУНИЗМА!!!!

8

МONARCH

преди 8 месеца

България е била велика преди 44та а след това става Заддунайски руски Ке н еф и така мак до днес!Затова е срамно да си българин!Слава на Царска България и См1рт на комунизма!

7

Папо

преди 8 месеца

Повечето са съпруги на починали бивши царски офицери и ги тегли носталгията по младостта.

6

Дедо

преди 8 месеца

Едните царедворци,другите русофили, третите американофили, четвъртите туркофили.....така няма да ни се получат нещата .

5

истина е

преди 8 месеца

Български царе сме имали преди турско робство ,а след това подставени лица с комерсиални цели !

4

Анонимен

преди 8 месеца

А нещо за руските му убийци няма ли да споменете или редактора е забранил на мисирките?