8

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя отдолу си мисли че са го ваксинирали. Много му се иска да каже нещо, но не знае какво.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ахой, "любимо" общество от антиваксъри, антимаскъри, антивсичко и конспиратори - как сте днес - перчите ли, перчите ли глупости още. Много сте намалели - къде са другите пл0скоземци.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Китайците се оказаха много големи под логи на запада ама много големи за пари всичко ще направят. Руснаците са същата работа и не се усещат докато не им засегнат интересите, с Китай ще се случи същото рано или късно.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Никога не забравяйте тази гавра!....Само две седмици да изравним кривата, ако си спомняте....

4

Анонимен

преди 8 месеца

Защото както казаха, в един запис със скрита камера, Ковид ще го заменим с Климатични промени. Но това е конспирация

3

ГЕО ПОЛИТИК

преди 8 месеца

Китайците (както и много други) изтърваха златната възможност да не затварят икономиката си.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Мдаа. Помните ли как в първата седмица-две след като спряха локдаоните, ни пропагандираха как в Китай крематориумите "изнемогвали" и това било щото имало много говид след спирането на "мерките"? В действителност, крематориумите изнемогваха, понеже горяха жертвите на "мерките", уммрели от глад, самоубийства, от липса на лечение за други болести! Датова ИЗНЕМОГВАХА КРЕМАТОРИУМИТЕ! Докато се справят с всички избити от режима, понеже ги пазели от настинка! Паок ще пробват наесен и при нас, мислете!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Разбирате ли за какво безумие става въпрос, за какво промиване на мозъци? Три години държаха китайците под медицински фашизъм, три години! Слушат и изпълняват като истински овце. Това е мечтата и на западните им колеги, лидерите на "свободния" свят, да приучат популацията към тотално подчинение по китайски пример.