53

Анонимен

преди 8 месеца

"Сега сетихте ли се за Тръмп и политиката му за изкарване на производства от Китай към други държави," - Те не са я збаравяли. ПРолемът е, че ще намали сериозно печалбите на донорите.

52

Анонимен

преди 8 месеца

"Имаш ли идея какво ще ти се случи ако бял човек от се разходи из краен квартал не на провинциален град, а на град като Рио де Жанейро." - Айде пак ...

51

Ха ха!!!

преди 8 месеца

До 51, и като Бразилия е 7-мата в света що хората живеят като в Африка с къщи една върху друга като буболечки? Имаш ли идея какво ще ти се случи ако бял човек от се разходи из краен квартал не на провинциален град, а на град като Рио де Жанейро. Ама нещата не са като на картичките.

50

Анонимен

преди 8 месеца

За хората които не знаят Бразилия е седмата икономика в световен мащаб

49

Истината

преди 8 месеца

Фактите. Индекс на човешко развитие на ООН, класация за 2021 година. България е на 68 място. Преди България са примерно: 48.Турция, 49.Черна гора, 52.Русия, 53. Румъния, 56.Казахстан, 60.Беларус, 63.Грузия и Сърбия, 67.Албания. Та така с индекса.

48

Анонимен

преди 8 месеца

ДРУГА ДЪРЖАВА ОТ БРИКС- БРАЗИЛИЯ ЗА 2021Г ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ НА ООН- НА 81 МЯСТО- НЕ ИСКАМ В КОМПАНИЯТА НА БЕДНИТЕ- ИСКАМ В СЪЮЗА НА БОГАТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ КОИТО ДЪРЖАТ НА ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ И РАЗВИТИЕ И СА СРЕД ПЪРВИТЕ В ТОЯ СПИСЪК- С ГУГЪЛ МОЖЕ ВСИЧКО ОТВОРИ ПО ГОДИНИ И ВИЖ.

47

Анонимен

преди 8 месеца

До тТт- ОТВОРИ ТАБЛИЦА С ИНДЕКС НА ЧОВЕШКОТО РАЗВИТИЕ ЗА 2013Г/2018/2021 Г НА ООН- КИТАЙ Е НА 79 МЯСТО, КУБА НА 83 МЯСТО- ДО СКОРО В КИТАЙ НЯМАШЕ ПЕНСИОННА СИСТЕМА ПЕНСИЯ ВЗИМАХА САМО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ АКТИВИСТИ И СЕЛСКИТЕ РАБОТЕЩИ- ТЕ ПО 3 ДЛ. НЕ ИСКАМЕ В БРИКС НА КЪДЕТО НИ ПОДРИТВА РУНДЬО И ПРИЯТЕЛИ- ИСКАМЕ ДА ОСТАНЕМ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ.

46

Анонимен

преди 8 месеца

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КЪДЕ ИСКА ДА НИ ЗАВРЕ РУНДЮ И ПРИЯТЕЛИ В БРИКС- КАКВО МОЖЕМ ДА ПРОДАВАМЕ- ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА- ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ МИЛИАРДЕРИ А НИЕ СЪС ЗАПЛАТИ КАТО У РУСИЯ, НЕ, НЕ КАТО У КИТАЙ- НАЙ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА- ОТВОРИ БРИКС- УИКИПЕДИЯ И ВИЖТЕ КОЙ КАКВО ИЗНАСЯ- НИЕ СИ ЗНАЕМ ЩЕ СТАНЕМ НАЙ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Сега сетихте ли се за Тръмп и политиката му за изкарване на производства от Китай към други държави, минаха години и нещата си идват на мястото. Който и да е на власт в САЩ, в основата продължава политиката на предишния, а не като у нас - на всеки 3 месеца "ще чегъртаме" и от началото.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Изтеглили 10 милиарда?! То голям удар ще е за борса със стоиност трилиони

43

тТт

преди 8 месеца

До Анонимен 40: Отдавна Китай не е износител на евтина работна ръка. Информирай се, преди да драскаш неверни факти. Виж, Индия и Пакистан - да, но си в голяма грешка за Китай.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Много държави дръпнаха пред България, а ние си мислим, че сме пред тях. В Китай средната заплата надмина българската. В Русия средната заплата за 2022 година беше 1280 долара, много повече от средната в България.

41

до 28

преди 8 месеца

То така се избира къде да произвежддаш. Нали трябва първо да създадеш технокрация, а това не става от днес за утре. Това става с години

40

Анонимен

преди 8 месеца

Сега като нищо ще си вземат Тайван, за да живне икономиката, а краварите могат само да мучат отстрани

39

Анонимен

преди 8 месеца

РУСИЯ ИЗНАСЯ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ, БРАЗИЛИЯ- СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, А ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КИТАЙ- ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА- ТОВА НЕ Е ЛИ ГАВРА С ХОРАТА- БЛАГОДАРЕНИЕ НА НИСКО ПЛАТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ Е МОЩНА ИКОНОМИКА А Е НА 101 МЯСТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКОТО РАЗВИТИЕ ПРЕДИ НЕЯ Е БЕЛИЗ...КОЛКО ЛИ Е МИН ЗАПЛАТА А СРЕДНАТА- В РУСИЯ 300 ЛВ МИН И 1300 ЛВ СРЕДНА

38

Ауууууу

преди 8 месеца

Че нали те владееха света и БРИКС присъединява Марс и Венера.

37

Икономика

преди 8 месеца

Най големия замърсител на планетата. Време е повечето държави да започнат да си произвеждат а не да чакат на Китай. Почти 100% от нещата които произвеждат са некачествени и всичките тези пластмасови отпадъци унищожават планетата.

36

Анонимен

преди 8 месеца

ФАЩ налага икономически санкции на Китай, после памперса реве, че световната икномика ще гръмне.

35

Парадокс

преди 8 месеца

Забавно ми е да чета "компетентните" мнения на хора пишещи еФтин вместо евтин. Наскоро имаше скандал, след като запорирани китайски златни кюлчета се оказаха с много голямо съдържание на мед. Нещо подобно е цялата китайска икономика. Лъскава отвън, но куха отвътре.

34

Христо Христов

преди 8 месеца

С 5% растеж Китай има по-голям проблем от германия с отрицателния растеж, а?!