15

СС

преди 8 месеца

***, българите, вярно трябва да бъдете изтрити от лицето на земята.

14

СС

преди 8 месеца

До 16. Феодализмът се връща, бате и, такива, като теб, ще са пак крепостни. Ще ринете тор и ще ядете картофи, в най добрия случай. А, *** ти май това си го свикнал вече. Споко, още идва.

13

Иванов

преди 8 месеца

Добре е че ги няма дина и Арина че тогава би Рафаели ни Стилияна нито израелки ни германките и всички които се дървят последно време няма да помиришат бронза даже

12

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

Другарката Илияна Раева си позволи в ефира да дава мнения за всички български граждани . Ако е решила да става попечителка на целия български народ няма да и се сбъднат мечтите . Направо да си отиде в старчески дом или още по-добре в хоспис , където ще се сбогуваме вечно с нея . Същото се отнася и за всички управляващи , бизнесмени , банкери , фуражки , охранителни фирми и медицински персонал . В Рая ще се чувствате най-добре .

11

Чобан Хасан PhD

преди 8 месеца

Малките шаврантийчици да фащат гегите и на полето с офци и кози

10

Анонимен

преди 8 месеца

Ами гледах ги ,и ансамбъла и калейн и стиляна -мн зле- нямат физически данни , добре ,че ги нямаше рашките ,че нашите изобщо нямаше да се класират . Сигурно е трудно в тези чалгарски времена да намериш момичета хем талантливи хем красиви и мн Трудолюбиви ,щото худ.гимн е Къртовки труд и диети. , по-лесно е джуки,цице,мигли и на пилона....

9

до нр.10

преди 8 месеца

Да, за жалост това е положението със съчетанията. Имам предвид всички, не само българските. За мен са негледаеми. Някога онази кичозна Винер развали изцяло стила на ансамблите и това нещо продължава. .......................Колкото до избора на музика, какво по-познато от Елвис? Не е музиката виновна, ако можеха да изпълнят заложеното, тя нямаше да им попречи да се класират добре.

8

Беновска пипа

преди 8 месеца

Всички знаят, че в този ансамбъл се влиза с протекции и то много сериозни протекции, меко казано.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Да отиват в сферата на еротичните услуги.То и с това основно се занимават.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Много груби грешки направиха. Явно нещо не се напасват. На мен също не ми допадат съчетанията им. Мисли се само за сложност и техника , а не разказват истории. Търси се някаква оригиналност и в музиката, но тези ансамбли, които играха на доказани хитове се представиха по-добре.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Ама сега, откога има и Стоянов в женския отбор. А без тия, аман. Ако са жени да са жени, само в тениса има смесени двойки.

4

Анонимен

преди 8 месеца

И с топките се изложиха много. А на обръчите бяха последни.

3

Аноним

преди 8 месеца

Конкуренцията е голяма може би ако променят мисленето си незнам но всички бяха много добре подготвени и тренирани

2

Както и във футбола

преди 8 месеца

Федерацията се управлява от напълно неспособни хора. Както и във футбола, поколение спортисти, които като състезатели блеснаха за миг и прегоряха. Като треньори и ръководители самовлюбени и самозабравилисе бездарници. Илияна и компания съсипаха едно талантливо поколение. Жалкото е, че не виждат проблема. Щетите за спорта и страната ще се увеличават. Махнете се.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Китай и Азербайджан бяха много хармонични. Имаше и други с наистина ансамблови изпълнения, а не съчетания и колаборации, както те се изразяват. На мен не ми допада видимата хаотичност, което наричат сложност. Никак не харесвам и голяма част от костюмите на нашите състезатлки. Ужасен кич!!! И наистина е добре да махнат говоренето на американски президент, то бива- бива слагателство, ама Господ ги наказа. Видяха, че не рускините са им виновни.