103

Карлос Сайнц

преди 9 месеца

Щом е знаел значи наистина е велик математик, шахматист и комбинатор.Кой би предположил?

102

Алекса

преди 9 месеца

Черепа се е разбрал или си мисли че се е разбрал с управляващите за да се върне !

101

фгхйк

преди 9 месеца

Абе Динко пак ли му отвориха чадъра /кой/ дребен селски паткан работещ за едри зъбати бобри.....потулваха му побоищата и грабежите над бежанците,при катастрофа в Девня се появява с пътна помощ понеже там около Варна няма/нерде Ямбол,нерде Стамбул/претупаха и катастрофата на тир.а на АМ Тракия със скраб...........а ние с Божков се занимаваме.

100

Анонимен

преди 9 месеца

Даже и аз знаех че ще бъде арестуван, в медиите го спрягаха, с полицията изпрати нинджи на летищпто

99

Наско

преди 9 месеца

Божков чудесно знае за какво го арестуват и защо се прибира в България Знаят го и други и не е сам.За "знаковата" , може и "законната" ни държава храната за стадото се сервира в определено време,по часове и цветни тонове!Аферим!

98

Анонимен

преди 9 месеца

ГОРАНЧО, СТЯГАЙ ПИЖАМКАТА... ТО ПО- ГОРЕ НЯМА Д СЕ СТИГНЕ...

97

ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ

преди 9 месеца

ПРАВИТЕЛСТВОТО ЛОШО? АМИ НАРОДА СИ ГО Е ИЗБРАЛ! ЛОГИЧНО Е ДА МУ СЪРБА ПОПАРАТА. И ЗАЩО ВИНАГИ СТАВА ТАКА? НИНОВА И БСП ИЗБРАХА РАДЕВ, А ТОЙ ГИ РАЗБИ И СЪСИПА? РАДЕВ ИЗБРА КИРО И ПП И ТЕ ГО СЪСИПАХА? БОЖКОВ ИМ ПЛАЩАШЕ НА РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ, ТЕ СЕГА ГО ВКАРВАТ В ЗАТВОРА? ТРАКТОРА ИМ НАПРАВИ СГЛОБКАТА, ТЕ ГО...?НАПРАВИШ НА НЯКОЙ ДОБРО И ТОЙ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ ТЕБ? ДАДЕШ МУ ПАРИ В ЗАЕМ И ТОЙ ВЗЕМЕ ДА ТЕ УБИИЕ?

96

Анонимен

преди 9 месеца

Докараха една панаирджииска мечка, за да не се замисля стадото за това, че има правителство, което не върши нищо(добро за народа)

95

Анонимен

преди 9 месеца

За новата година ще си е в къщи .Божков може да си позволи да си плаща !

94

30 ГОД. ПЛЯЧКОСВАНЕ

преди 9 месеца

ЧЕРЕПА Е РАБОТИЛ И ТРУПАЛ ПАЧКИ ПО ВРЕМЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВАТА НА КОСТОВ, ЖАН, СЕРГЕЙ, ЦАРЯ, ОРЕШАРСКИ И ГЕРБ. ТЕ МИЛИАРДИТЕ НЕ СЕ СЪБИРАТ ЛЕСНО. ЗА ДА ИМА ЕДИН, КОЛКО ТРЯБВА ДА НЯМАТ?

93

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 82 ..."А що няма нюз за пробива" ... защото няма такъв...

92

Черепа

преди 9 месеца

Медиите: "Прякора му "Черепа" идва от формата на главата му"; Формата на главата му: Напълно нормална, без изразени отличителни черти или нещо, което да прави впечатление.

91

Анонимен

преди 9 месеца

Няма да свидетелства и няма как да свидетелства срещу матрьошките от герп, просто защото всички бяха в играта. В един момент казаха, че не си плащал данъците (а това продължило години), а онзи каза че им давал подкупи. Ама то всеки може да си каже каквото иска. Къде са доказателствата, дето от 3 год. щеше да изкара. Къде са, ааа да НЯМА ГИИ :))). Затова или няма да свидетеслтва или ще говори общи работи и НЯМА да има никакви присъди заблудени божкови фенчета.. или по-скоро платени

90

Мда

преди 9 месеца

Личното ми мнение е, че герб е най голямото зло случвало се на бьлгария

89

ЧИСТ КАТО АНЧЕЛЧЕ

преди 9 месеца

МИ НАЛИ Е БИЛ ПОДКУПЕН ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ БОЖКОВ ЗА ДА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ?

88

ВСИЧКО Е МАФИЯ

преди 9 месеца

ИЗПУСНАХ ГРОБАРИТЕ.

87

Ужас

преди 9 месеца

Направил е пари от хазарт - ако някой си е затварял очите умишленно, че дьлжи пари за даньци на дьржавата, защо сьдят божков а не този който се е правил, че не вижда по понятна причина

86

МУ ХА ХА ХА...

преди 9 месеца

ЧЕСТЕН ХАЗАРТЕН БОС?

85

СЪБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ

преди 9 месеца

И КОЙ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е МАФИОТ? СТРОИТЕЛИТЕ НА ПЪТИЩА, ЕНЕРГЕТИЦИТЕ, ФАРМАЦЕФТИТЕ, ДОКТОРИТЕ, ОРЪЖЕЙНИЦИТЕ, ПРОКУРОРИТЕ, ОБЩИНАРИТЕ, ПОЛИЦАИТЕ, ПОЛИТИЦИТЕ...? НА ПО ВИСОКИТЕ НИВА.

84

Анонимен

преди 9 месеца

Питай оня с пачките в чекмеджето аз не разбирам как се правят