13

однако

преди 8 месеца

"пропан-бутана се е разливал по земята и направил локва и някой хвърлил запалена цигара в нея та всичко гръмнало" --- Задължително условие е затвореното помещение. Задължително условие е концентрацията на изпаренията на пропан-бутана. Най-често следва взрив при изтичане на пропан-бутан под кота 0 в затворено помещение /може в шахта с капак/.

12

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Сигурно са намерили фаса заедно с ченето на пушача!

11

Случаен минувач

преди 8 месеца

Много хора не са наясно, че гори не бензинът, горят бензиновите пари. Ако във варел бензин, пълен догоре, хвърлите запалена цигара, тя ще угасне, няма изпарения. Ако обаче влезете в бензинов склад със запалена цигара, ще последва такава експлозия, че всичко в радиус 100 метра ще бъде разрушено. Около бензинови складове пушенето е строго забранено. Това са елементарни противопожарни правила. Очевидно някой с ограничения в елементарния начин на мислене ги е нарушил.

10

Анонимен

преди 8 месеца

ТИЯ КАТ РУСНАЦИТЕ... А УЖ ЕВРОПЕЙЦИ!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Цигара не може да запали локва бензин, проверете в нета. Изпарения или газ вече е друга бира.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Значи да разбираме, че пропан-бутана се е разливал по земята и направил локва и някой хвърлил запалена цигара в нея та всичко гръмнало.

7

без регистрация

преди 8 месеца

и еко катастрофа . пострадалите сигурно са без договори и осигуровки . Всичко може да запали - искра , цигари и пури , неизправна газова бутилка също . Сега ще има следствие и след 8-9 месеца ще има по точна версия - небрежност или почистване на цистерна с нейзветряла газ . По добре да няма навсякъде зас бензино , електрически Станции . Това , че са по еко , а има статистика - 2 хиляди на година изгарят и камьони и автомобили, влакове, цистерни , кораби , самолети .

6

По същество

преди 8 месеца

Много пушат тия румънци и натовците като цяло. Напоследък всичко гърми и гори в Европа и САЩ. По-малко трябва да се пуши.

5

Зозо

преди 8 месеца

До радомир ... Ами така е. Вече Cyлю и Пулю с кола, на газ. Не може така.

4

До радомир

преди 8 месеца

Те за това всички газови са италиански, защото най-много в бг и ро ги ползват!?

3

Анонимен

преди 8 месеца

пушенето е жалко занимание

2

Анонимен

преди 8 месеца

Точно цигара е да е.

1

радомир

преди 8 месеца

Докога ще се разрешава използването на пропан-бутан за гориво на автомоиблите? На запад никой не ползва газ, а в БГ-то и в Румъния е масово, въпреки че е прекалено опасно за да си заслужава риска. По-лошото е, че рискът не е само за ползващия газ, но и за всички около него. Преди време забраниха автомобилите на газ да паркират в подземни паркинги, но у нас това не се следи да се спазва. За да може няколко човека да спестят по лев от гориво, всички ние си рискуваме живота.