120

Анонимен

преди 9 месеца

Тръгва така наречената Соболева акция. Финансирани от Коминтерна,нашите комунисти организират събрания, печатат позиви, изпращат резолюции, писма и телеграми. Един от тези лозунги проповядва: "Да живеят другарят Сталин и другарят Хитлер, вождовете на съветската и немската работническа класа".-------------------------------------------------------------------------И после тези образи имат наглостта да се наричат активни борци против фашизма и упрекват Борис че сме били на страната на Германия.

119

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен"Много са смешни антикомунистите в тоя форум и изобщо.При едно убийство всеки търси мотива за него.И така , какъв е мотива на Сталин да отрови царя след като Борис отказва на Хитлер да прати войски на източни фронт."Mотива на Сталин е, че е знаел на къде върви войната и докато Борис 3-ти е бил жив, съветизацията на България е била невъзможна. Пореден пример за това, колко са долни азиатските орди алкохолици.

118

Анонимен

преди 9 месеца

хмм за Ястребинчетата все по-упорито се говори че са били избити от шумкарите, от страх да не ги издадат, щото докато си играели, открили тайната землянка на "антифашистите"Като се има предвид че на други места в страната се доказаха убийства на деца от партизани, това изобщо не би ме учудило

117

Анонимен

преди 9 месеца

Вари го печи го русофила все на предателство го избива!Ама то си е казано-предател веднаж предател за винаги!

116

Анонимен

преди 9 месеца

Цар Борис Трети е умрял от страх,че наближава болшевишка окупация на България, край на династията и комунизиране на страната. Но това не попречи на наследника му да стане агент на КГБ, да се продаде на нашата ДС и да обслужи интересите й през 2001 г., а в днешни дни да е прислужник на посольница Митрофанова!

115

Анонимен

преди 9 месеца

Много са смешни антикомунистите в тоя форум и изобщо.При едно убийство всеки търси мотива за него.И така , какъв е мотива на Сталин да отрови царя след като Борис отказва на Хитлер да прати войски на източни фронт.Напротив, единствен мотив за убийсто има Хитлер.Борис му отказва пак с поредната си половинчата маневра войски на източния фронт.

114

до 114

преди 9 месеца

***, днес е въведен феодален (капиталистически) режим в България.Комунизмът беше прогресивен строй, който единствен махна феодалния режим от планетата, уви само за малко.

113

Анонимен

преди 9 месеца

Цар Борис Трети никога не пътувал в петък на 13 число. За това отменя първоначалната покана от Хитлер за среща във "Вълчата бърлога" на 13.08. Отровен е след като отказва да прати българката войска на фронта. Свалят го от самолета след срещата мъртъв.

112

Анонимен

преди 9 месеца

Защитниците на Борис трети искат да докажат, че съветското посолство е било на немския самолет даден от Хитлер на царя.Ако е така и е било и посолство ще повярваме и в тази лъжа.

111

Анонимен

преди 9 месеца

Но да не забравяме, че при неговото управление беше разстрелян Вапцаров, удушен зверски Гео Милев и жестоко избити дечицата от Ястребино---------------------------------------------------------------хайде пак да провериш кога са били разстреляни дечицата от Ястребино. А за дейност като тази на Вапцаров е твърде възможно да получиш смъртно наказание, още повече когато страната ти е във война

110

Истината!

преди 9 месеца

След краха на феодалния кремълски социализъм у нас, учени от БАН след 10 годишно изследване на причината за смъртта на Н.В. Цар Борис III, установиха, че Царят е отровен в Руското посолство, с което прекратиха измислиците на комунистите по тази тема...

109

Анонимен

преди 9 месеца

Четете за Борис, поглеждайте навън и мислете. Пазете се от безотговорни политици. От чуждите, но най-вече от нашите.

108

Анонимен

преди 9 месеца

Историята показва делата им. Всички, които го плюете сигурно сте от пробоядисаните БКП и ДС в дб и промяната:)))). Дето ни убеждавате, колко е било хубаво по време на соца, а плюете по рассията щото сте вече евроатлантици. Дето ни пробутвате Кирчо, Васко маслото и други свързани с дс и ни обяснявате какви демократи били :))). От другата страна е псайхото Копейкин. Клета България, никога няма да се оправи. Всички искат само за тях никой не мисли за всички

107

ясно

преди 9 месеца

Сталин неотклонно се е опитвала да убие цар Борис .Първо чрез атентата ва арабаконашкия проход 14.04. 1925 ,след това чрез атентатът в църквата света неделя д на 16.041925. неуспешено .Накрая на28.08.1943. е отровен. .Юрдан Агов ,чийто баща Асен Агов донася взрива за атентата в св.Неделя е царки адютант ,Странно след идване на червената армия той завършва право и става юрист въ външнотърговско предприятие докато например астрологът на царя Лулчев е разстрелян.

106

Анонимен

преди 9 месеца

Дори не знаете каква пешка е Фердинанд на кайзера на Германия.За да спаси Турция и да стане съюзник в предстоящата ПСВ , кайзера нарежда на своя агент в София Фердинанд да нападне Сърбия и Гърция.Така Турция си взема пак Одринско и е спасена продоволствено от гладна смърт.Това са комбинации , в които е жертвана България с нейната национална политика.

105

Анонимен

преди 9 месеца

България е въвлечена от Фердинанд в междусъюзническата война.Целта е да загуби Македония и Тракия, като се ориентира по този начин към германо австрийски блок.Задачата е изпълнена блестяюо от Фердинанд.Впоследствие България се затри във две световни с Германия.

104

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото и да го хвалят разни подлизурковци на династията само смъртта му(вътрешна нацистка разправия) не го изправиха на съд като брат му.Той трябваше да отговаря за въвличането на България в съюз с хитлерова Германия, трябваше да бъде осъден ,както това направиха с неговите марионетки от Филов надолу, защото те изпълняваха неговите заповеди.

103

Анонимен

преди 9 месеца

До Списаревски. Прав си за това. Македония и Беломорието са проблем пак свързан с любимата Рассия. На 16.06.1913 г. след много провокации ние започваме битка срещу сърби и гърци. Русия умишлено забавя отговор на многократните ни дипл.ноти за да ни изкара провокатор срещу любимите им сърби. Те искаха тази междусъюзническа. Вапцаров веднъж е бил спасен, но е продължил. Самите евреи признават това, което е направил. В окупираните територии е имало и немски дивизии, трудно е било да ги спаси и там.

102

наскоро

преди 9 месеца

гледах клип с известен историк. От всичко казано от него, достигнат до извода, че над 33 години са ни представяли някои части от историята не такива, каквито са. В действителност не Г.Димитров, а цар Борис трети е предал Македония на Югославското кралство. като в договора е упоменато, че Българя няма да предявява каквито и да е било претенции към Македония, за език и др. Явно всяко власт чете историята в свой интерес

101

Списаревски

преди 9 месеца

Спорно е. Допринесъл е за България много. Но да не забравяме, че при неговото управление беше разстрелян Вапцаров, удушен зверски Гео Милев и жестоко избити дечицата от Ястребино. София беше срината от Англо-Американските самолети... Нищо не искам да коментирам - но това са факти. Да върнахме си Южна Добруджа, нещо което му прави чест, че успя поне малко да се реабилитира, като син на бащата Фердинад - погребал завинаги идеалът за Обединена България, и завинаги загубихме Бяло море и Македония.