219

анони

преди 9 месеца

Този си е добре!Освен вилата в Тоскана за пет милиона евро,вчера излезе разследване от египетски журналист,че той е купил вила на тъща си на брега на Червено море в Египет,за същата сума!Сигурно тия имения вече са десетки!!!!

218

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

тагарев щял да дава С-300! Българи, това е последното и най-добро което имаме. Ще позволим ли ?

217

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

То и зеленски е купен от сащ и пласиран чрез оранживи революции. Ако трябва да се премахнат подкупите, значи трябва да се премахне и зеленски!

216

ТЪп

преди 9 месеца

То ако не бяха подкупите войната нямаше да се състои.

215

Анонимен

преди 9 месеца

хахаха, превода вообще не е верен - зелето каза че ако искат да спечелят трябва да сведат жертвите до 0, както е в израел и по този начин могат да си живеят във вечена война

214

Рибар

преди 9 месеца

Рибата се вмирисва откъм главата.

213

niki

преди 9 месеца

хиляди юнаци под 55 години 4рез подкупи избягаха в 4ужбина и от там викат слава украина а десетки хиляди се сражаваха и загиваха късно е зеленски да се бориш срешу корумпираните ако можеш поне върни бегълците 4е положението с попълненията на бригадите според американските експерти е крити4но!!!!!!!!!!

212

Анонимен

преди 9 месеца

Най-корумпираната държава в Европа е Украйна. Изказването на Зелчо е като на Кирчо и Кокорчо като казаха че ще се борят с корупцията. Това е като този цар от митологията дето наредил на войниците да се бият с морето...

211

въпрос

преди 9 месеца

Защо да не крадата украинците?? Тъпите европейци в това число и българите ,нали дават??

210

Joko

преди 9 месеца

Сетила се Мара да се побара ! ! ! Окрадохте всичките помощи на глупаците от ЕС и СЪЩ и останалия свят.... Скоро виждам ЗИльонски в списъка Магнитски....

209

Анонимен

преди 9 месеца

След година и половина война нямат дори завод за патрони,затворили са границата за мъже ГВС,изцяло са на финансова издръжка и нямат никаква самостоятелна политика и държавна концепция,поведоха ни като най-бързо топяща се нация в света!Да живее демокрацията, шутове!

208

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленият с бялото под носа още бълнува "победа".

207

Хххх

преди 9 месеца

т.е. цяла Украйна трябва да е подведена под отговорност тъй като корупцията там си е начин на живот..А наркомана ще започне със самия себе си?

206

Анонимен

преди 9 месеца

Във Вашингтон все по-голяма подкрепа набира предоставянето на касетъчни боеприпаси с ракетно базиране - т.е. изстрелвани от ракетни системи като HIMARS. Така може да се нанасят по-дълбоки удари в сравнение с артилерийските версии на касетъчните бомби, които САЩ започнаха да доставят на Киев миналия месец... В Германия е пълно (около 10 хиляди) с тези ракетни снаряди които предстои да бъдат утилизирани през следващата година.

205

212

преди 9 месеца

украинец ,който живее на гърба ни !

204

Анонимен

преди 9 месеца

И какво постигнахте с глупостите които написах те русофили ***? Ха-ха-ха! Помогнахте на фашистка Русия или победихте Украйна? Само доказвате, че сте изключително умствено ограничени..

203

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Ех да имахме и ние един такъв клоун за президент, нямаше да сме от държавите с 0 политици зад решетките.

202

НОСТРАДАМУС

преди 9 месеца

Зеленски е боен кон ,но захранват от запада.Аз съмм за ново измислената държава Украйна ,,но дори и западните оръжия подарък ,няма да я спасят от руският ботуш. Разумно е да отстъпят територии. Иначе Украйна ще бъде завладяна от Русия.

201

Анонимен

преди 9 месеца

Вилата на тъщата на Зеленски в Червено море се казва "Египетската Венеция". Какъв хитрец е този kлоун! Има и други данни за корупция и ще дойде Видов ден за всички откраднали хуманитарни помощи.

200

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски е мулти милионер според декларациите му за финансовото му състояние. Разследващият журналист Мохамед Ал Алауи открива, че тъщата на Зеленски - Олга Уяшко купува вилата през май 2023г. за 150 000 000 египетски лири или 4 500 000 щ.долара. Журналистът се сдобил с документи и твърди, че вилата е луксозна, с басейн и се намира до вилата на Анджелина Джоуи в града милионерите Ел Гуна. Странно е как по време на война висшестоящи украинци купуват имоти в скъпи курорти, а и Зеленски ги уволни.